Hannah wil alsmaar bruiner worden: 'Ik lijd aan Tannorexia'
Connect with us

Entertainment

Hannah wil alsmaar bruiner worden: ‘Ik lijd aan Tannorexia’

We genieten allemaal van een gezond kleurtje, vooral na een vakantie is het leuk om te pronken met een zongebruinde huid. In de winter draaien zonnebankstudio’s overuren om dat kleurtje te behouden. Maar schijn bedriegt.


Een bezoek aan de zonnebank In het programma ‘Hooked on the Look’ wordt duidelijk hoe het mis kan gaan. Het verhaal van Hannah Tittensor, een Noord-Ierse vrouw, werpt licht op de gevaren van verslaving aan de zonnebank, ook wel bekend als Tannorexia. Hannah erkent dat het ongezond en schadelijk is, vooral met een familiegeschiedenis van kanker. “Kanker komt voor in mijn familie, en ik loop waarschijnlijk een groot risico op huidkanker. Daarom is het belangrijk dat ik mijn moedervlekken regelmatig laat controleren.”

Een gezond kleurtje

Haar vriend Ben denkt hier anders over. Hij vindt de teint van zijn vriendin prachtig en ziet geen reden om te stoppen. Omdat kanker niet in zijn familie voorkomt, ziet hij de schadelijke bijwerkingen als onzin.


Hannah deelt trots haar gebruinde look op sociale media, maar niet iedereen is even enthousiast. Ze krijgt kritiek zoals “Je probeert van ras te veranderen” en beschuldigingen van “Blackface”. Desondanks laat ze zich niet ontmoedigen, want ze ontvangt ook veel complimenten.

Begonnen op vakantie

Haar verslaving begon waarschijnlijk na een vakantie in Turkije, waar ze terugkwam met een zongebruinde teint. Ze vond het geweldig en wilde het niet opgeven. Haar broer introduceerde haar uiteindelijk bij speciale injecties, zoals Melatonin, die echter schadelijk zijn voor de gezondheid.

Gelukkig maakt iemand zich wel zorgen om Hannah. Haar zus is bezorgd en zegt: “Ze is echt heel donker, maar ze ziet het zelf niet meer.” Ze voegt eraan toe: “Haar hele zelfbeeld is gebouwd op onzekerheid. Zonder al dit gedoe is ze absoluut prachtig.”


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending