Harde aanval doet vragen rijzen: wie wil de huwelijk van Willem-Alexander en Máxima kapotmaken?
Connect with us

Meest bekeken

Harde aanval doet vragen rijzen: wie wil de huwelijk van Willem-Alexander en Máxima kapotmaken?

Het roerige jaar dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima achter de rug hebben, zou veel grotere gevolgen hebben gehad dan tot nu toe gedacht. De aanval uit onverwachte hoek op hun huwelijksgeluk speelt daarbij een grimmige rol.

Volgend jaar vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima hun twintigjarig huwelijksjubileum. Als we bepaalde Duitse media mogen geloven, is het echter de vraag of er op 2 februari 2022 nog veel te vieren is! Al maandenlang reppen die over een stevige huwelijkscrisis op Paleis Huis ten Bosch.

Onder druk

Volgens de Duitsers knettert het al tijden tussen de echtelieden, niet in de laatste plaats vanwege de pijnlijke situaties waarin het koningspaar zich wist te manoeuvreren. De druk op Willem-Alexander en zijn echtgenote is, zo stellen zij niet geheel onterecht, nog nooit zo groot geweest als in het afgelopen jaar. Het begon vrij onschuldig tijdens het staatsbezoek aan Indonesië, nu precies een jaar geleden. Meereizende journalisten merkten op dat de sfeer tussen de twee killer leek dan voorheen. Achteraf bezien zou het de aftrap betekenen van een jaar waarin Willem-Alexander en zijn echtgenote, ook onderling, in zwaar weer belandden, stellen de Duitse media.

Griekenland

In augustus vorig jaar was er opschudding rond de vrij informele foto van het koninklijk paar met een restauranteigenaar op het Griekse eiland Milos. Terwijl heel Nederland probeerde zich aan de ‘anderhalvemetermaatregelen’ te houden, negeerden Willem-Alexander en Máxima de voorschriften opzichtig. De ontstane ophef was echter nog maar kinderspel vergeleken met wat er anderhalve maand later gebeurde! Terwijl premier Mark Rutte het land met klem verzocht om tijdens de herfstvakantie in Nederland te blijven, besloot ons koningspaar het regeringsvliegtuig te pakken en opnieuw naar hun villa in Griekenland te gaan!

Ophef

Door de ontstane ophef keerde een mokkende Willem-Alexander terug naar Nederland. Hij ging publiekelijk door het stof, maar niet zonder te benadrukken dat de reis niet tegen de officiële regels was geweest, omdat Griekenland op ‘code geel’ stond. Ook het feit dat later bleek dat prinses Amalia (17) en Alexia (15) nog een aantal dagen langer in Griekenland waren gebleven, viel in slechte aarde.

Meest bekeken

Jongen doet klusjes om auto te kunnen kopen voor zijn alleenstaande moeder

Deze jongen houdt echt heel veel van zijn moeder. Zijn actie is hartverwarmend!

Vandaag de dag lezen we maar al te vaak artikelen over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Jongeren die onbeleefd, ondankbaar of zelfs onaangenaam zijn.

Gelukkig gedragen lang niet alle jonge mensen zich op deze manier. Vandaag delen we het verhaal over een jongen die zijn hart absoluut op de juiste plek heeft zitten!

De 13-jarige William, uit de Verenigde Staten, heeft veel tijd en energie gestoken in het verdienen van wat extra geld. Hij vertelde echter niemand over zijn plannetjes met het geld.

Wat hij toen deed, kwam als een enorme verrassing, niet in het minst voor zijn zeer ontroerde moeder.

Tijdens de zomer werkte William hard om gazons te maaien. Zijn spaarvarken raakte al met al voller. Toch ging het hem niet snel genoeg en hij besloot iets heel dierbaars te verkopen: zijn Xbox.

“Welke 13-jarige verkoopt zijn Xbox? Ik ken niemand,” zei zijn moeder.

Dus wat was het plan van Williams? Zijn doel was al die tijd om een auto te kopen voor zijn alleenstaande moeder!

Uiteindelijk had William genoeg geld bij elkaar gespaard om een auto te kopen voor zijn geliefde moeder. Het mag dan ook geen verrassing heten dat zijn hartverwarmende verhaal viraal ging.

Wat een prachtige actie!

Bekijk meer van het verhaal in de speler hieronder en deel dit gerust met je vrienden op Facebook om de liefde verder te verspreiden!

Doorgaan met lezen

Animals

Beer zat 30 jaar vast in een kooi – zie nu haar reactie als ze wordt bevrijd

Meer dan 30 jaar geleden arriveerde een kleine beer in een dierentuin in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De berenwelp heette Fifi en werd tegen haar wil gevangen gehouden. Het doel van de beer was uitsluitend om geld te verdienen.

Fifi werd gedwongen voor mensen ‘trucjes’ te doen en ze werd nooit met respect behandeld. Ze kreeg slecht te eten en leefde in ellendige omstandigheden. Na tien jaar hel werd de dierentuin eindelijk gesloten.

Maar in plaats van Fifi vrij te laten in een natuurgebied, gebeurde er iets vreselijks.

De eigenaar van de dierentuin sloot haar op in een roestige kooi. Hier zou ze de komende twintig jaar wachten, totdat iemand haar zou kopen. De eigenaar van de dierentuin wilde zijn investering terugkrijgen.

Na verloop van tijd hoorde de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) van de grimmige situatie van Fifi.

Toen PETA haar voor het eerst zag was Fifi er erg slecht aan toe: ze was lichamelijk en geestelijk ziek en extreem ondervoed.

De anders grote en sterke beer, die ze vroeger was, was nu een mager scharminkel.

PETA vervoerde haar onmiddellijk naar The Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandeling kreeg die ze zo hard nodig had.

Vandaag heeft Fifi, een Syrische bruine beer en oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, een nieuwe start in het leven gekregen, ver van haar vorige kwelgeesten.

Na slechts vijf maanden in de opvang werd Fifi veel sterker en vandaag is ze weer een gezonde en sterke beer!

Doorgaan met lezen

Animals

Paard gaat op de grond liggen en begint enorme winden te laten

Iedereen heeft wel eens last gehad van winderigheid. Rijk of arm, scheten laten doen we allemaal. Het is heel normaal en natuurlijk.

Scheten zijn ook zeer zeker niet exclusief voor mensen. Ook de meeste dieren laten scheten. Elk hondenbaasje kan dat beamen.

Ook het paard genaamd Archy laat scheten. Na een verandering in zijn dieet is hij winderiger geworden. De viervoeter is meer vezels gaan eten op aansporen van de dierenarts.

Een van de gevolgen is dat het dieet voor wat meer flatulentie heeft gezorgd. Flink wat meer, dus schrik niet als je de onderstaande video ziet.

Er is dus ook geen reden om je zorgen te maken als je de onderstaande video bekijkt, waar Archy verschillende keren erg harde winden laat!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending