Harde uitspraken: André Hazes hoopt dat zoontje ooit begrijpt waarom hij Monique vernederd en ‘gedumpt’ heeft
Connect with us

Meest bekeken

Harde uitspraken: André Hazes hoopt dat zoontje ooit begrijpt waarom hij Monique vernederd en ‘gedumpt’ heeft

Na de breuk van André Hazes (27) met Monique Westenberg (43), vond hij de liefde bij Sarah van Soelen (25). Toch heeft hij zich bezig gehouden met zijn gezin. De zanger schreef een emotionele ballad voor zijn zoontje die hij ‘verliet’ begin maart.

Andre Hazes nummer voor zoontje

De zanger laat er geen gras over groeien en opent zijn nieuwe nummer gelijk met de woorden: ‘Kleine grote vriend, van nu af aan ga jij mij minder zien.’ Het nummer dat ook ‘Kleine Grote Vriend’ heet gaat over de breuk tussen Andre en Monique. Met het lied hoopt Hazes dat zijn zoon ooit de situatie tussen hem en zijn moeder zal begrijpen.

View this post on Instagram

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Valt in de smaak

Dat hij zo open en eerlijk is valt bij de fans goed in de smaak. ‘Prachtig geschreven, hoop voor de kleine held een Nr1 hit’, laat iemand weten onder de post op Instagram, waar André de songtekst deelt. De woorden komen bij sommige flink binnen. Zo luidt een van de reacties: ‘Wat een mooie aangrijpende tekst 😢

❤️ .’ Ook vrienden en collega’s van de volkszanger zijn onder de indruk. ‘Heel mooi vriend!! ❤️❤️ ‘ laat Wesley Sneijder weten. ‘Prachtig man’, aldus Rolf Sanchez.

Nu écht uit elkaar

André maakte begin maart in een Instagrampost bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is en hun verloving verbroken is. Hij hintte vervolgens direct op een mogelijke relatie in de toekomst met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap om ging. De toekomst kwam (niet geheel onverwacht) weer eens eerder dan André deed vermoeden. Het contact met Monique, de moeder van zijn zoontje André Jr. (4) verloopt volgens André ondanks alles ‘heel goed’. ‘De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.’

Beluister hier het nieuwe nummer van André.

Bron: Story

Celeberties

Slecht nieuws voor koningin Maxima: Familielid plotseling overleden

Verdriet voor koningin Máxima. Afgelopen donderdag is de Argentijnse oom van Maxima overleden. Jorge Horacio Cerutti stierf op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van het coronavirus.

Maxima’s oom woonde op het platteland in San Nicolas, waar de koningin in haar jeugd veel tijd doorbracht. Het lichaam van de oom is inmiddels overgebracht naar de begraafplaats van Pergamino, waar de familie van Maxima’s moeder vandaan komt.

Al enige tijd kanker

Volgens Argentijnse bronnen zou hij ook aan kanker hebben geleden. Welke vorm is niet bekend. De oom laat een vrouw en vier kinderen achter.

In 2017 overleed Maxima haar vader Jorge Zorreguieta en een jaar later haar zus Ines Zorreguieta. Maxima heeft de laatste jaren dus al veel voor de kiezen gekregen. In La Nación, de nationale krant van Argentinië, verschenen acht overlijdensberichten naar aanleiding van zijn overlijden.

Bron: Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dramatisch: Leontine Borsato opgenomen in ziekenhuis

Na een rumoerig 2020, was Leontine Borsato wel klaar voor een frisse nieuwe start in het nieuwe jaar. Helaas belandde de presentatrice op zondag 3 januari gelijk in het ziekenhuis met een geperforeerde blindedarm. Dat laat haar management aan RTL Boulevard weten.

Leontine Borsato in het ziekenhuis
Blijkbaar had de voormalig actrice op zondag last van heftige buikklachten waardoor dochter Jada haar met spoed naar het ziekenhuis moest brengen. Gelukkig kon Leontine maandag al terecht op de operatietafel en is de ingreep goed gegaan. “Ze is gelukkig al wat dagen thuis. Het gaat goed met haar!”, aldus het management van Leontine.

Nieuwe vlam
Afgelopen week raakte ook Marco Borsato weer in opspraak. Hij zou het weer gezellig hebben met zijn ex Denise Boekhoff, die eerder al aangaf dat ze weer contact hadden. Maar dat het op romantisch vlak zou zijn, is één groot misverstand. Anouk Smulders reageerde woensdagavond in Shownieuws op de hardnekkige roddel en liet namens Borsato weten dat hij geen nieuwe vlam heeft én daar ook geen behoefte aan zou hebben. Er is namelijk maar één grote liefde in zijn leven en dat is Leontine. Ook zou de zanger aan de presentatrice hebben verteld dat hij alle speculaties behoorlijk vermoeiend vindt.

Reactie Denise
Het moge duidelijk zijn dat niet alleen Marco klaar is met alle geruchten. Oók Denise kan er niet meer tegen en haalt dan ook flink uit op Instagram. “Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij”, doelt ze op de beweringen in Privé. “Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex.”

Niet meer samen
Fans hopen bijna een jaar na de breuk nog steeds op een hereniging tussen beiden, maar het lijkt er steeds meer op dat meer dan een goede vriendschap er niet in zit. Na de breuk ging de zanger bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar zou in de zomer een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou verkocht zijn. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’.

Een nieuw leven alleen
Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Begin februari kondigden de twee aan uit elkaar te gaan en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (22) en Senna (19), en dochter Jada (18). Marco heeft al sinds het nieuws over zijn burn-out nagenoeg niets meer van zich laten horen op sociale media. Zijn laatste post dateert van bijna een jaar geleden, 31 december 2019.

Bron: RTL Boulevard

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuw: André Hazes heeft zijn pijlen alweer gericht op volgende vrouw

De nieuwe liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland is nog pril. Ook de presentatrice zélf lijkt er allerminst zeker van te zijn dat de nieuwe man in haar leven deze keer een blijvertje is. En dat is niet zonder reden. André lijkt namelijk zijn pijlen alweer gericht te hebben op de volgende bekende vrouw.

Dat de prille liefde tussen André en Bridget op dit moment nog breekbaar is, lijkt ook Bridget zélf maar al te goed te beseffen. ‘Misschien gaat het wel niet werken, maar misschien is kijken óf het werkt wel het leukste avontuur ooit’, liet ze weten. Bridget lijkt zich met deze tekst in te willen dekken mocht de liefde op termijn inderdaad niet blijvend zijn. De blondine lijkt zich voor de volle honderd procent in te willen zetten om het avontuur wél te laten slagen, maar weet volgens vriendinnen óók dat het met André een lastige reis zal worden. ‘Iedereen weet dat André een hartenbreker is. Daar maakt hij zelf ook geen geheim van. Hij flirt er altijd lekker op los en geniet van alle aandacht die hij krijgt van vrouwen. Ik vraag me af of Bridget kan leven met die onzekerheid’, vertelt een vriendin aan Weekend.

Een grote relatietest lijkt het nieuws dat onlangs bekend werd: dat André plaats gaat nemen in één van de jurystoelen bij The Voice Senior in België. Het gevaar schuilt hem niet direct in de deelnemende dames op de leeftijd waar André op valt, maar wél in één van zijn collega’s. Naast André zal namelijk voormalig K3-­zangeres Karen Damen (45) plaatsnemen in de jury. De volkszanger heeft er nooit een geheim van gemaakt gevoelens te hebben voor zijn Vlaamse collega, met wie hij in oktober óók al op reis was naar Spanje. Zowel André als Karen waren gevraagd voor het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek, de Vlaamse versie van Beste Zangers.

André keek er erg naar uit om aan het liedjesprogramma mee te doen, met name om met de 20 jaar oudere zangeres een aantal dagen naar Spanje te vertrekken. Zo zei hij: ‘Ik heb meteen ja gezegd omdat Karen meegaat. Als kind was ik fan van K3. Maar op ‘rooie’ Karen was ik gewoon verliefd. Zeker wel. Schrijf maar op: nu is Karen aan de beurt’, aldus een lachende André in gesprek met Dag Allemaal.

Karen, die even oud is als Bridget, lijkt op haar beurt ook wel gecharmeerd van de 20 jaar jongere Hazes telg. De twee sturen elkaar sinds enkele maanden over en weer berichtjes op social media. De voormalige K3-­zangeres liet weten helemaal weg te zijn van André’s cd. Ook reageerde ze onlangs onder een foto met de bekende rode draaistoel van The Voice, waar André ’s naam op stond: ‘Van waar heb jij die foto?! Niet eerlijk!!’ Als reactie daarop postte André in zijn insta­story een draaistoel waarop Karen’s naam verkeerd gespeld stond, met de tekst: ‘Gaat leuk worden hoor!’, afgesloten met een lachende emoticon. De 45­-jarige zangeres lijkt de aandacht van André maar wát leuk te vinden en over en weer laten zij likes achter bij elkaars foto’s op Instagram.

 

Het moet Bridget haast wel zorgen baren dat André straks voor de tv-­opnames wekelijks naar België moet en daar dag in, dag uit samen zal zijn met Karen. De zanger zal dan veel van huis zijn en dat was één van de redenen waarom de relatie met Monique onlangs spaak liep.

Bron: Weekend

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending