Harry bracht dansende Beatrix in extase: ‘Ze liet haar heupen helemaal wiegen’
Connect with us

Celeberties

Harry bracht dansende Beatrix in extase: ‘Ze liet haar heupen helemaal wiegen’

Het is weinigen gegeven oud-vorstin Beatrix in het openbaar in vervoering te brengen, maar musicus Harry Sacksioni (70) lukte het. Dit is zijn verhaal!

Toen prinses Beatrix nog koningin van ons land was, was ze in 2007 aanwezig bij de opening van een natuurbrug bij Hilversum. Ter ere van die gelegenheid was musicus Harry Sacksioni gevraagd een optreden te verzorgen. Helaas voor Harry was Beatrix verlaat, waardoor ze zijn optreden dreigde te missen.

Swingen
Enigszins teleurgesteld begint Harry aan zijn laatste nummer. ‘Ik speel, en plotseling gaan midden in dat nummer de deuren achter in de zaal open: en ja hoor, daar is de koningin! Ze loopt voor haar gevolg uit, het middenpad van de zaal op. Iedereen in de zaal gaat staan terwijl ik blijf doorspelen. Ze loopt nu precies in mijn gezichtsveld, en onder het spelen kijk ik haar aan. Zij kijkt mij aan, ze hoort ondertussen mijn muziek en blijkbaar vindt ze het nummer zo swingend dat ze, geloof het of niet, volledig buiten het protocol om, midden in het pad opeens haar heupen laat wiegen en haar armen laat zwaaien op de maat van de muziek!

Knipoog
Je voelt dat de koningin met haar dansende heupbewegingen de ban van de ‘stille zaal’ heeft doorbroken! Zij, haar gevolg en het publiek in de zaal gaan zitten en als klap op de vuurpijl geeft ze me, als ze net zit, met een grote glimlach een knipoog! Mijn dag kan niet meer stuk!’

Celeberties

Slecht nieuws: André Hazes (27) verdrietig en doodongelukkig

Afgelopen zaterdagavond kon Story de eerste foto’s maken van André Hazes (27) en zijn steun en toeverlaat Sarah van Soelen (25), na de bekendmaking van zijn breuk met Monique Westenberg (43), de moeder van zijn zoontje André (4) en de vrouw met wie hij zich medio december vorig jaar verloofde.

De onthulling van Story dat André weg is bij Monique en momenteel elders woont, leek voor hem geen moment te vroeg te komen – de zanger kon zijn ‘opgelegde’ leven thuis amper nog aan. Met alle goede bedoelingen en een grenzeloze inzet probeerde André het afgelopen jaar de gezinsvader te worden die vooral Monique zo graag thuis aan tafel en op de bank had, maar het zat er gewoonweg niet in.

Doodongelukkig
André werd doodongelukkig in de rol die hij met alle liefde wilde spelen, maar die steeds verder van zijn ware gevoel af kwam te staan. Als hij zichzelf niet wilde verloochenen, moest hij de knoop doorhakken en een eind maken aan de verloving die hij toch in de eerste plaats had gegund aan Monique, die het nodige te verduren kreeg in haar leven met de razend populaire zanger.

Innige band
De laatste tijd voerde André veel gesprekken met Sarah, stiefdochter van een goede bekende van de zanger. De twee leerden elkaar kennen op een voor beiden donker moment in hun leven, en de energie en hoop die zij daarbij uit elkaar haalden, gaf hen kracht om de toekomst in positiviteit tegemoet te zien. Er werd een innige band gesmeed, die volgens André vooralsnog niet heeft geleid tot een intieme relatie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Betekent dit dat het huwelijk van Sylvie Meis nep is?”

Sylvie Meis en haar nieuwe man Niclas Castello hebben elkaar eindelijk het ja-woord gegeven nadat een eerdere datum werd afgeblazen. Opvallend genoeg was er een nogal lange eisenlijst voor het huwelijk van de twee.

Zo mochten er bijvoorbeeld géén foto’s gemaakt worden. Sterker nog, gasten op de bruiloft mochten ook geen telefoons bij zich hebben. Verschillende roddelmedia opperen de vraag al op het huwelijk wel echt is of niet. Website Ditjes & Datjes kopt er ook een titel in: “Geen telefoons, bruidegom of foto’s: is Sylvie’s huwelijk nep?”. Het schijnt dat de bruidegom, Niclas, dan ook absoluut niet op de foto wilde komen.

Sylvie Meis en Niclas tóch gefotografeerd
Het management van de pasgetrouwde dame geeft het volgende aan: “Natuurlijk zullen we bijvoorbeeld een hand van Niclas tonen met zijn trouwring om, maar hij zal niet frontaal te zien zijn. Er zal, voor zover wij dat in de hand hebben natuurlijk, geen portret van hen samen verschijnen.” Ook heeft geen van de twee elkaars naam overgenomen. Hoewel er alles aan gedaan is om de verspreiding van foto’s tegen te gaan, is het sommige paparazzi tóch gelukt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vlák voor André Hazes wegging bij Monique liet hij deze tattoo zetten!

Dat André Hazes alweer weg is bij Monique Westenberg heb je vast al ergens op het internet gelezen. De reden ervoor is nog niet helemaal duidelijk, maar de influencer Sarah van Soelen lijkt er wat mee te maken te hebben. De zanger is vorig jaar ook al voor 3 maanden bij de moeder van zijn kind weggegaan. Toen was hij gevallen voor de 20-jaar oudere Bridget Maasland. Maar dit keer is hij, als we de roddels mogen geloven, voor een jongere dame gevallen. Het rare van het verhaal was dat de zanger zijn vriendin al ten huwelijk gevraagd had en zei dat hij dit keer écht voor haar wilde gaan. Helaas is het voor de jonge hengst niet weggelegd om zich nu al te settelen en we gokken dat dat ook nog wel even gaat duren.

André Hazes liet tattoo zetten!
Maar zoals wel vaker bij jonge mensen het geval is, steeg het de zanger een beetje naar zijn kop. Hij was namelijk zó zeker van zijn zaak dat hij een paar weken geleden een tatoeage heeft laten zetten. Volgens Story en De Telegraaf heeft de zanger namelijk de verlovingsdatum van Monique en hem in zijn hals laten zetten. Een datum die nu dus niet veel meer te betekenen heeft en misschien zelfs pijnlijke herinneringen zal opbrengen.

Voor Westenberg was de keuze om haar te laten vallen uit het niets gekomen. Op Instagram schreef ze: “De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet.” De eerste die een goede foto van de nieuwe tattoo spot moet zich nog melden:

Doorgaan met lezen

Trending