Harry en Meghan verbaasd – wanneer 19-jarige hen een uniek geschenk geeft temidden van publiek
Connect with us

Lifestyle

Harry en Meghan verbaasd – wanneer 19-jarige hen een uniek geschenk geeft temidden van publiek

Prins Harry en zijn kersverse vrouw Meghan Markle zijn momenteel op reis door enkele landen buiten het Groot-Brittannië sinds hun huwelijk op 18 mei 2018.

In juli begonnen ze een tournee met een reis van twee dagen doorheen Ierland, tot groot jolijt van vele Ierse vrouwen, mannen en kinderen.

Maar het is een 19-jarig meisje die effectief de show stal. Dat dankzij een uniek geschenk die ze voor het koningspaar had, meldt People.

De 19-jarige Chloe Mullins was zich wekenlang aan het voorbereiden om het kersverse paar te ontmoeten. Prinses Diana’s jongste zoon en Meghan namen uitgebreid de tijd om de Ierse mensen te ontmoeten en schudden de hand met heel wat enthousiastelingen tijdens hun bezoek aan het land.

Chloe bevond zich in het publiek en had een speciaal geschenk bij zich die ze wilde geven aan de prinses. Ze strekte haar hand uit, en trok gelukkig de aandacht van het koppel.

Chloe had veel tijd en energie om een sketch te maken van het koppel, en hoopte dan ook dat ze hen de tekening kon cadeau doen.

Hier is de tekening:

Mooi, hé?

De prinses bleek duidelijk zwaar onder de indruk van de prachtige tekening. Er circuleren foto’s van Meghans gezicht toen ze de verrassing kreeg. De uitdrukking op haar gezicht spreekt boekdelen.

Na deze bijzondere ontmoeting, deelde Chloe een boodschap op haar Twitteraccount: “Ze aanvaardden m’n tekening 🙂. Prins Harry vroeg ‘Mogen we de tekening houden, echt waar?”

“De politie vertelde me dat ze geen geschenken mochten aanvaarden maar toen Harry de tekening zag vroeg hij ‘Wow, heb jij dit getekend?’ zegt Chloe. “En hij haalde Meghan erbij en ik was tegen hen aan het praten, toen ze vroegen of ze de tekening mochten houden. Ik zei “NATUURLIJK, aub!”

“Je hebt me wat meer haar gegeven!” zei de prins, terwijl Meghan in lachen uitbarstte.

Bekijk de prachtige reactie van Prins Harry en Meghan Markle in de video hieronder, toen ze de tekening zagen.

Wat een prachtig, ontroerend geschenk! We kunnen ons inbeelden hoeveel tijd en energie Chloe hierin heeft gestopt. Wat een geluk dat ze de aandacht trok van Meghan en Harry, want deze tekening mocht niet gemist worden!

Deel aub dit mooie verhaal als je akkoord bent dat dit een prachtige ontmoeting was!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending