Hartsvriendin Rachel is nu haar allergrootste vijand
Connect with us

Celeberties

Hartsvriendin Rachel is nu haar allergrootste vijand

Na de breuk met dochter Roxeanne en haar verbroken relatie met vriend Mike is Rachel Hazes in een volgend drama beland: haar voormalige hartsvriendin en rechterhand Marieke bevecht de weduwe tot aan de rechtbank aan toe! Daar betichtte ze Rachel zelfs van een zelfmoordpoging…

Jarenlang was het een vertrouwd beeld: waar Rachel Hazes op een zakelijke afspraak of een interview verscheen, was Marieke van Beek meestal in de buurt. Als zakelijke rechterhand van Rachel en haar kinderen Roxeanne en André bekleedde ze een vertrouwensfunctie. In die hoedanigheid stond Marieke dichtbij de weduwe van onze populairste zanger ooit. Rachel moet wel heel erg op haar gesteld zijn geweest, want ze kocht in 2016 voor 262.500 euro een recreatiewoning in Vinkeveen voor haar. Op dat moment had Rachel niet kunnen bevroeden dat ze vier jaar later tegenover Marieke in de rechtbank zou staan.

Huurcontract

De dames zijn in een slepend conflict verwikkeld over de huur van de woning en een vermeende contante lening van 9.000 euro. Volgens Rachel bedraagt de maandhuur van de woning 1.450 euro, maar Marieke schermt met een huurcontract waarin een bedrag van 800 euro zou zijn overeengekomen. Omdat Marieke de woning al bijna vier jaar van Rachel huurt, is haar schuld intussen aardig opgelopen – ook omdat Marieke tussen januari 2017 en februari 2018 helemaal geen huur betaald zou hebben.

Vervalste handtekening

Het kort geding tussen Rachel en Marieke dat uitsluitsel moet geven, vond vorige week maandag plaats in de rechtbank Midden-Nederland in Utrecht. Daarbij ging het er hard aan toe. Tijdens de zitting plaatste de advocaat van Rachel, mr. Edwin Slager, vraagtekens bij de rechtsgeldigheid van het huurcontract van Marieke, waaruit zou blijken dat ze slechts 800 euro huur zou moeten betalen. ‘Rachel betwist of er sprake is van een echte handtekening,’ doelde mr. Slager op de handtekening van gevolmachtigde Roxeanne, die volgens Rachel niet authentiek zou zijn.

Suïcidaal

Dat de weduwe zich in die periode liet vertegenwoordigen door haar dochter, was omdat het op dat moment niet goed ging met Rachel. Volgens Marieke zou Rachel in die periode zelfs suïcidaal zijn geweest, zoals naar voren werd gebracht. ‘Mevrouw Hazes heeft op 9 februari 2017 een zelfmoordpoging ondernomen, waarna mijn cliënte haar aantrof,’ verklaarde Marieke’s advocaat mr. Bernard Tomlow tijdens de openbare zitting. ‘Mijn cliënte is mevrouw Hazes daarna gaan bewaken, alvorens ze werd opgenomen.’

Opmerkelijke geldproblemen

Volgens Rachels opponente verkeerde de weduwe ook nog eens in geldproblemen, wat gezien de opbrengsten uit alle showbizzactiviteiten opmerkelijk te noemen is. In het geding werd gezegd: ‘Hazes had acuut 9.000 euro nodig. Mevrouw Van Beek gaf dat contant en dat is later verrekend als huur.’ Na alle verklaringen over en weer zal de rechter eind juni uitspraak doen.

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

Liefdesgeluk: ‘Dit is het nieuwe vriendje van prinses Alexia!’

Op donderdag 15 oktober werd prins Christian van Denemarken 15 jaar oud. Voor de gelegenheid plaatste het Deense koningshuis enkele nieuwe portretten van de prins.

“Iemand koningin Maxima al geïnformeerd? Denk dat Alexia een prima partij is”, reageert iemand op Twitter. “Handome guy, wellicht een goede partij voor onze Alexia?” Velen denken er hetzelfde over: “Wat een knappies bij elkaar!”

Volgens royaltykenner Rick Evers kennen Alexia en Christian elkaar zelfs al. “Ik mag je helaas de video van TikTok hier niet laten zien, maar ze kunnen het in elk geval prima met elkaar vinden”, schrijft hij op Twitter.

Koppel van de eeuw

“Als Christian en Alexia een stel zouden worden, dan worden ze het koppel van de eeuw”, meent iemand. Als ze later, met toestemming van Staten-Generaal, zou trouwen dan zou ze een mond vol aan titels dragen.

“Ze zou eerst ‘Prinses Alexia van Denemarken en de Nederlanden’ worden. Later, volledig: ‘Koningin Alexia van Denemarken, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau en Gravin van Monpezat”, zegt Rick.

Doorgaan met lezen

Celeberties

EXCLUSIEF: ‘Koning Willem-Alexander gespot met zijn jeugdliefde Paulette’

Herinnert u zich Paulette Schröder nog? De mooie Bloemendaalse blondine werd in de jaren tachtig veelvuldig getipt als aanstaande partner van kroonprins Willem-Alexander.

De dochter van luchtvaarttycoon en Martinair-oprichter Martin Schröder en zijn charmante vrouw Tineke – die destijds een van zijn eerste stewardessen was en nog zelf de broodjes voor de passagiers smeerde – maakte met haar broers Lucien en Marc deel uit van een vriendenclubje rond Willem-Alexander. Dat de contacten met de Oranjes zo close waren, kwam vooral omdat Martinair het regeringstoestel in zijn vloot had. Daarnaast waren Martin Schröder en wijlen prins Bernhard fervente jagers. Volgens sommigen zag Willem-Alexander Paulette als zijn eerste echte jeugdliefde, al zou hun romance weer volgens anderen niet al te serieus genomen moeten worden. Feit is dat de twee een innige band onderhielden, en elkaar in de hogere societykringen nog geregeld tegenkomen.

De Meilandjes

Afgelopen vrijdagmiddag sprak Story met Paulette, die zich opmerkelijk genoeg in het Noordwijkse jetset-hotel Huis ter Duin onder de toeschouwers bevond die op de komst van Martien Meiland en zijn familie wachtten, die daar hun boek kwamen presenteren. ‘We logeren een paar dagen in Huis ter Duin,’ vertelt Paulette aan Story. ‘We zijn hier in Noordwijk op bezoek bij mijn ouders.’ Die wonen sinds enige tijd in een fraai penthouse aan de boulevard van de chique badplaats. Maar dat bleek niet de enige reden! Paulette, met een glimlach: ‘Mijn dochter is fan van Chateau Meiland. Dus toen besloten we even een kijkje te gaan nemen. We zagen Martien gisteren al in Noordwijk lopen. Ik vind de Meilandjes ook superleuk. We kijken elke week. Martien is een interessante man.’

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Eva Jinek: “Dit moet pijn doen!”

Op 20 september 2019 maakte Eva Jinek bekend na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens de late-night-talk show op RTL 4 te gaan presenteren.

Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Geruchten waren dat ze hier een bizar bedrag van 1 tot 1,4 miljoen euro per jaar voor zou opstrijken.

Ze moeten wel héél veel vertrouwen in de blondine en haar talkshow-kunsten hebben. Maar helaas is het minder uitgepakt dan gedacht. De kijkcijfers vallen namelijk behoorlijk tegen vergeleken andere talkshows op hetzelfde tijdstip.

Eva Jinek valt buiten de top 10

De blondine is deze week namelijk zelfs buiten de top 10 gevallen qua kijkcijfers. Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel van omroep MAX trokken woensdag bijvoorbeeld 835.000 kijkers. Dit terwijl 782.000 mensen gelijktijdig naar Eva Jinek op RTL4 aan het kijken waren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending