Connect with us

Celeberties

Hartsvriendin Rachel is nu haar allergrootste vijand

Na de breuk met dochter Roxeanne en haar verbroken relatie met vriend Mike is Rachel Hazes in een volgend drama beland: haar voormalige hartsvriendin en rechterhand Marieke bevecht de weduwe tot aan de rechtbank aan toe! Daar betichtte ze Rachel zelfs van een zelfmoordpoging…

Jarenlang was het een vertrouwd beeld: waar Rachel Hazes op een zakelijke afspraak of een interview verscheen, was Marieke van Beek meestal in de buurt. Als zakelijke rechterhand van Rachel en haar kinderen Roxeanne en André bekleedde ze een vertrouwensfunctie. In die hoedanigheid stond Marieke dichtbij de weduwe van onze populairste zanger ooit. Rachel moet wel heel erg op haar gesteld zijn geweest, want ze kocht in 2016 voor 262.500 euro een recreatiewoning in Vinkeveen voor haar. Op dat moment had Rachel niet kunnen bevroeden dat ze vier jaar later tegenover Marieke in de rechtbank zou staan.

Huurcontract

De dames zijn in een slepend conflict verwikkeld over de huur van de woning en een vermeende contante lening van 9.000 euro. Volgens Rachel bedraagt de maandhuur van de woning 1.450 euro, maar Marieke schermt met een huurcontract waarin een bedrag van 800 euro zou zijn overeengekomen. Omdat Marieke de woning al bijna vier jaar van Rachel huurt, is haar schuld intussen aardig opgelopen – ook omdat Marieke tussen januari 2017 en februari 2018 helemaal geen huur betaald zou hebben.

Vervalste handtekening

Het kort geding tussen Rachel en Marieke dat uitsluitsel moet geven, vond vorige week maandag plaats in de rechtbank Midden-Nederland in Utrecht. Daarbij ging het er hard aan toe. Tijdens de zitting plaatste de advocaat van Rachel, mr. Edwin Slager, vraagtekens bij de rechtsgeldigheid van het huurcontract van Marieke, waaruit zou blijken dat ze slechts 800 euro huur zou moeten betalen. ‘Rachel betwist of er sprake is van een echte handtekening,’ doelde mr. Slager op de handtekening van gevolmachtigde Roxeanne, die volgens Rachel niet authentiek zou zijn.

Suïcidaal

Dat de weduwe zich in die periode liet vertegenwoordigen door haar dochter, was omdat het op dat moment niet goed ging met Rachel. Volgens Marieke zou Rachel in die periode zelfs suïcidaal zijn geweest, zoals naar voren werd gebracht. ‘Mevrouw Hazes heeft op 9 februari 2017 een zelfmoordpoging ondernomen, waarna mijn cliënte haar aantrof,’ verklaarde Marieke’s advocaat mr. Bernard Tomlow tijdens de openbare zitting. ‘Mijn cliënte is mevrouw Hazes daarna gaan bewaken, alvorens ze werd opgenomen.’

Opmerkelijke geldproblemen

Volgens Rachels opponente verkeerde de weduwe ook nog eens in geldproblemen, wat gezien de opbrengsten uit alle showbizzactiviteiten opmerkelijk te noemen is. In het geding werd gezegd: ‘Hazes had acuut 9.000 euro nodig. Mevrouw Van Beek gaf dat contant en dat is later verrekend als huur.’ Na alle verklaringen over en weer zal de rechter eind juni uitspraak doen.

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

Maxime Meiland doet zorgelijke uitspraak: “Van mij hoeft het niet meer!”

Wie de familie de laatste twee jaar een beetje gevolgd heeft weet dat dochter Maxime Meiland het stralende middelpunt van de familie is. In haar jeugd was echter alles lang niet zo rooskleurig. In de videoserie ‘Open Kaart‘ van Robbert Rodenburg erg openhartig over haar heftige jeugd.

Waarin ze totaal ontspoorde en zelfs op een gegeven moment dacht: “Van mij hoeft het niet meer”. We weten inmiddels dat Martien ook niet een al te beste jeugd heeft gehad. Desondanks zijn ze met zijn alle toch érg goed terecht gekomen!

Maxime Meiland over haar vader

Ze vertelt over de periode dat haar vader Martien ontdekte dat hij op mannen viel. Haar moeder had daar veel verdriet van. Toch besloot het gezin in 2005 gezamenlijk naar Frankrijk te verhuizen. Check de hele video hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gordon hervallen: ‘Ik belde mijn dealer weer’.

Gordon meldt dat hij een jaar clean is, maar dat blijkt niet helemaal het geval te zijn. Nu geeft hij toe dat hij een zware terugval had. Na tien maanden clean greep hij in volle coronacrisis terug naar de drugs en de drank. Dat onthult de zanger en presentator in een interview met Shownieuws.

Drugs en drank

Gordon kreeg de terugval toen zijn bedrijven als gevolg van de coronacrisis gedwongen moesten sluiten. Hij vertelde openhartig: “Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg. (…) Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken.”

En de drank vloeide rijkelijk. Gordon gaat verder: “Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf.” Maar Gordon zwichtte ook voor de verleiding van de drugs. Hij belde zijn oude dealer en voor hij het wist zat hij weer aan het spul. Daarover zei hij: “Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer.”

‘Voelde mij vies’

Gelukkig slaagde Gordon erin om zich te herpakken. De zanger onthulde: “Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had.” Tijdens de hoogdagen van zijn slechte gewoontes en verslavingen, tikte hij gemakkelijk vier gram coke en 25 wodka-cola’s weg.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel laat geen spaander heel van vandalen die Hazes-beeld vernielden.

In de talkshow Beau gaf kunstenaar Frankey, die onder meer het Lego-beeld van André Hazes op de Dam maakte, aan dat er wellicht een nieuw standbeeld komt. Rachel Hazes gaf de opdracht om ‘de Rolls Royce onder de beelden te maken’.

Brutale onthoofding

Het beeld van Hazes stond nog geen week overeind, of het is al onthoofd. Vandalen sloopten het kunstwerk op een brutale wijze. De weduwe van de zanger wil nu dat er een nieuw beeld komt dat ‘hufterproof’ is.

Woedend

Rachel reageerde woedend op het nieuws. Ze is verontwaardigd over het vandalisme en zegt dat mensen die dergelijke dingen doen gestraft zullen worden. Rachel voegde er nog aan toe: “Maar helaas, bestaat er voor dit soort geen dokters.”

Doorgaan met lezen

Trending