Hartsvriendin Rachel is nu haar allergrootste vijand
Connect with us

Celeberties

Hartsvriendin Rachel is nu haar allergrootste vijand

Na de breuk met dochter Roxeanne en haar verbroken relatie met vriend Mike is Rachel Hazes in een volgend drama beland: haar voormalige hartsvriendin en rechterhand Marieke bevecht de weduwe tot aan de rechtbank aan toe! Daar betichtte ze Rachel zelfs van een zelfmoordpoging…

Jarenlang was het een vertrouwd beeld: waar Rachel Hazes op een zakelijke afspraak of een interview verscheen, was Marieke van Beek meestal in de buurt. Als zakelijke rechterhand van Rachel en haar kinderen Roxeanne en André bekleedde ze een vertrouwensfunctie. In die hoedanigheid stond Marieke dichtbij de weduwe van onze populairste zanger ooit. Rachel moet wel heel erg op haar gesteld zijn geweest, want ze kocht in 2016 voor 262.500 euro een recreatiewoning in Vinkeveen voor haar. Op dat moment had Rachel niet kunnen bevroeden dat ze vier jaar later tegenover Marieke in de rechtbank zou staan.

Huurcontract

De dames zijn in een slepend conflict verwikkeld over de huur van de woning en een vermeende contante lening van 9.000 euro. Volgens Rachel bedraagt de maandhuur van de woning 1.450 euro, maar Marieke schermt met een huurcontract waarin een bedrag van 800 euro zou zijn overeengekomen. Omdat Marieke de woning al bijna vier jaar van Rachel huurt, is haar schuld intussen aardig opgelopen – ook omdat Marieke tussen januari 2017 en februari 2018 helemaal geen huur betaald zou hebben.

Vervalste handtekening

Het kort geding tussen Rachel en Marieke dat uitsluitsel moet geven, vond vorige week maandag plaats in de rechtbank Midden-Nederland in Utrecht. Daarbij ging het er hard aan toe. Tijdens de zitting plaatste de advocaat van Rachel, mr. Edwin Slager, vraagtekens bij de rechtsgeldigheid van het huurcontract van Marieke, waaruit zou blijken dat ze slechts 800 euro huur zou moeten betalen. ‘Rachel betwist of er sprake is van een echte handtekening,’ doelde mr. Slager op de handtekening van gevolmachtigde Roxeanne, die volgens Rachel niet authentiek zou zijn.

Suïcidaal

Dat de weduwe zich in die periode liet vertegenwoordigen door haar dochter, was omdat het op dat moment niet goed ging met Rachel. Volgens Marieke zou Rachel in die periode zelfs suïcidaal zijn geweest, zoals naar voren werd gebracht. ‘Mevrouw Hazes heeft op 9 februari 2017 een zelfmoordpoging ondernomen, waarna mijn cliënte haar aantrof,’ verklaarde Marieke’s advocaat mr. Bernard Tomlow tijdens de openbare zitting. ‘Mijn cliënte is mevrouw Hazes daarna gaan bewaken, alvorens ze werd opgenomen.’

Opmerkelijke geldproblemen

Volgens Rachels opponente verkeerde de weduwe ook nog eens in geldproblemen, wat gezien de opbrengsten uit alle showbizzactiviteiten opmerkelijk te noemen is. In het geding werd gezegd: ‘Hazes had acuut 9.000 euro nodig. Mevrouw Van Beek gaf dat contant en dat is later verrekend als huur.’ Na alle verklaringen over en weer zal de rechter eind juni uitspraak doen.

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Dit betekent het einde van Bridget Maasland”, RTL is woedend

Het rommelt al een tijdje rondom Bridget Maasland en haal carrière bij RTL. Ze is al tijden niet meer te zien op de televisie. Bij RTL Boulevard kwam ze niet meer langs “vanwege het coronavirus”. Een insider laat aan weekblad Weekend weten dat er meer achter zit.

De blondine roddelde er natuurlijk op los in het programma, maar over haar eigen break-up hield ze haar mond. Maar toch gaf ze hier het eerste interview over weg bij Radio 538. Dit tot grote ergernis van RTL, die verwachtte natuurlijk de primeur op thuisbasis. Ook voor het tweede interview viel RTL buiten de boot, die ging namelijk naar NH Radio.

Bridget Maasland gooit eigen glazen in

Ook Angela de Jong is los gegaan op de blonde roddeltante. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Leontine Borsato door het dolle na babynieuws

Leontine Ruiters heeft prachtig babynieuws te melden. De ex van Marco Borsato kan het wel van de daken schreeuwen en deelt haar geluk met de hele wereld…

“Welkom in de familie, kleine vriend!” schrijft Leontine bij de zoete babyfoto. In de hashtags schrijft ze dat hij de mooie naam Finn heeft gekregen en dat het om een achterneefje gaat. Ook schrijft ze ‘ik hou van je’ en maakt ze duidelijk dat ze een trotse tante is.

Veel volgers feliciteren Leontine razendsnel met het blijde nieuws. “Wat heerlijk! Zoo ontzettend lief. Gefeliciteerd!” schrijft Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder, bijvoorbeeld. “Aaah wat een knapperd, gefeliciteerd!” schrijft een ander.

Voor het eerst voor de camera

Leontine is onlangs voor het eerst sinds haar breuk met Marco Borsato weer voor de camera van Shownieuws verschenen. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalde op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien. Ze had het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Trending