Hartverscheurende update van Wendy van Dijk: Dochter op rand van leven en dood!
Connect with us

BNers

Hartverscheurende update van Wendy van Dijk: Dochter op rand van leven en dood!

Wendy van Dijk (52) heeft tijdelijk haar professionele verplichtingen opgeschort vanwege de gezondheidssituatie van haar 13-jarige dochter Lizzy, die lijdt aan een zeldzame bloedziekte die haar lichaam verhindert om nieuwe bloedcellen aan te maken. De presentatrice bevestigde dit aan het ANP, na berichtgeving van ‘Shownieuws’.

“Haar lichaam maakt op dit moment zelf geen nieuwe bloedcellen meer aan,” vertelde Wendy aan Shownieuws. “Daar zijn we natuurlijk enorm van geschrokken, maar we blijven positief en zijn momenteel samen met de artsen op zoek naar een geschikte oplossing.”

Wendy benadrukte dat haar gezin nu weer in een soort coronatijd leeft, waarin ze voorzichtig moeten zijn met sociale contacten. “We mogen niet te veel mensen zien.”


Geplande opnames voor het televisieprogramma ‘Wie van de Drie’ zijn in overleg met Talpa, het mediabedrijf van John de Mol, uitgesteld. Wendy gaf aan dat ze momenteel niet in staat is om te werken, mede doordat opnamedagen haar in contact brengen met veel mensen.

Het is nog onduidelijk wanneer ze haar werkzaamheden zal hervatten. “Op dit moment zijn alle ogen gericht op het herstel van onze lieve schat. Dat heeft nu de hoogste prioriteit. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt.”

Ook Erland Galjaard, de echtgenoot van Wendy en mede-oprichter van het muzikale duo Soulvation, heeft zijn werkzaamheden voorlopig verminderd. Ronald Molendijk, zijn muzikale partner, gaf aan dat ze momenteel op afstand muziek produceren.

Talpa toonde begrip voor de situatie en liet weten “erg geschrokken” te zijn van het nieuws. Een woordvoerder van het mediabedrijf zei: “We leven enorm met haar mee en hebben alle begrip voor Wendy’s beslissing om haar werkzaamheden voorlopig neer te leggen. We wensen Wendy en haar gezin veel steun en sterkte in de komende tijd.”


Wendy van Dijk, een van de bekendste gezichten in de Nederlandse entertainmentindustrie, staat bekend om haar veelzijdige carrière als presentatrice en actrice. Ze heeft de afgelopen decennia talloze projecten en programma’s geleid, waardoor ze een prominente plek heeft verworven in de Nederlandse mediawereld.

Met haar abrupte terugtrekking uit haar professionele verplichtingen wordt duidelijk dat Wendy momenteel haar volledige aandacht en energie wijdt aan de gezondheid van haar dochter Lizzy. De zeldzame bloedziekte waarmee Lizzy kampt, brengt begrijpelijkerwijs grote zorgen met zich mee voor het gezin. De mededeling dat Lizzy’s lichaam niet in staat is om nieuwe bloedcellen aan te maken, maakt de situatie des te zorgwekkender.

Ondanks de schokkende diagnose, blijft Wendy positief en vastberaden om samen met medische professionals naar een passende oplossing te zoeken. Haar prioriteit ligt nu bij de gezondheid en het welzijn van haar dochter. Het feit dat Wendy haar werkzaamheden voorlopig heeft gestaakt en sociale contacten beperkt omwille van Lizzy’s kwetsbaarheid, getuigt van de toewijding en liefde van een zorgzame moeder.

De impact van dergelijk nieuws op een gezin is onmetelijk, en Wendy’s beslissing om zich terug te trekken uit haar professionele leven is begrijpelijk en bewonderenswaardig. Het is een herinnering aan de belangrijkste rol die iemand kan hebben: die van een ouder die er onvoorwaardelijk is voor zijn of haar kinderen in tijden van moeilijkheden en tegenslagen.

Hoewel er momenteel geen concrete details zijn over het herstelproces en de verwachte duur van Wendy’s afwezigheid van haar werk, heeft ze het volste vertrouwen dat Lizzy zal herstellen. Dit positieve vooruitzicht en haar vastberadenheid om haar dochter door deze moeilijke periode heen te loodsen, zijn bewonderenswaardig en illustreren haar rol als liefhebbende ouder.

Talpa, het mediabedrijf waar Wendy nauw mee samenwerkt, heeft begrip getoond voor haar beslissing om tijdelijk afstand te nemen van haar professionele verplichtingen. De steun en empathie van haar werkgever en collega’s zijn van onschatbare waarde in deze uitdagende tijden.

Het publiek, dat gewend is geraakt aan Wendy’s aanwezigheid in de media, zal geduldig wachten op haar terugkeer, wetende dat familie altijd voorrang heeft. De liefde en zorg die ze toont voor haar dochter Lizzy zijn een bron van inspiratie voor velen, en haar moedige beslissing om bij haar gezin te zijn tijdens deze beproeving verdient respect en bewondering.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending