Hartverscheurende update van Wendy van Dijk: Dochter op rand van leven en dood!
Connect with us

BNers

Hartverscheurende update van Wendy van Dijk: Dochter op rand van leven en dood!

Wendy van Dijk (52) heeft tijdelijk haar professionele verplichtingen opgeschort vanwege de gezondheidssituatie van haar 13-jarige dochter Lizzy, die lijdt aan een zeldzame bloedziekte die haar lichaam verhindert om nieuwe bloedcellen aan te maken. De presentatrice bevestigde dit aan het ANP, na berichtgeving van ‘Shownieuws’.

“Haar lichaam maakt op dit moment zelf geen nieuwe bloedcellen meer aan,” vertelde Wendy aan Shownieuws. “Daar zijn we natuurlijk enorm van geschrokken, maar we blijven positief en zijn momenteel samen met de artsen op zoek naar een geschikte oplossing.”

Wendy benadrukte dat haar gezin nu weer in een soort coronatijd leeft, waarin ze voorzichtig moeten zijn met sociale contacten. “We mogen niet te veel mensen zien.”

Geplande opnames voor het televisieprogramma ‘Wie van de Drie’ zijn in overleg met Talpa, het mediabedrijf van John de Mol, uitgesteld. Wendy gaf aan dat ze momenteel niet in staat is om te werken, mede doordat opnamedagen haar in contact brengen met veel mensen.

Het is nog onduidelijk wanneer ze haar werkzaamheden zal hervatten. “Op dit moment zijn alle ogen gericht op het herstel van onze lieve schat. Dat heeft nu de hoogste prioriteit. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt.”

Ook Erland Galjaard, de echtgenoot van Wendy en mede-oprichter van het muzikale duo Soulvation, heeft zijn werkzaamheden voorlopig verminderd. Ronald Molendijk, zijn muzikale partner, gaf aan dat ze momenteel op afstand muziek produceren.

Talpa toonde begrip voor de situatie en liet weten “erg geschrokken” te zijn van het nieuws. Een woordvoerder van het mediabedrijf zei: “We leven enorm met haar mee en hebben alle begrip voor Wendy’s beslissing om haar werkzaamheden voorlopig neer te leggen. We wensen Wendy en haar gezin veel steun en sterkte in de komende tijd.”

Wendy van Dijk, een van de bekendste gezichten in de Nederlandse entertainmentindustrie, staat bekend om haar veelzijdige carrière als presentatrice en actrice. Ze heeft de afgelopen decennia talloze projecten en programma’s geleid, waardoor ze een prominente plek heeft verworven in de Nederlandse mediawereld.

Met haar abrupte terugtrekking uit haar professionele verplichtingen wordt duidelijk dat Wendy momenteel haar volledige aandacht en energie wijdt aan de gezondheid van haar dochter Lizzy. De zeldzame bloedziekte waarmee Lizzy kampt, brengt begrijpelijkerwijs grote zorgen met zich mee voor het gezin. De mededeling dat Lizzy’s lichaam niet in staat is om nieuwe bloedcellen aan te maken, maakt de situatie des te zorgwekkender.

Ondanks de schokkende diagnose, blijft Wendy positief en vastberaden om samen met medische professionals naar een passende oplossing te zoeken. Haar prioriteit ligt nu bij de gezondheid en het welzijn van haar dochter. Het feit dat Wendy haar werkzaamheden voorlopig heeft gestaakt en sociale contacten beperkt omwille van Lizzy’s kwetsbaarheid, getuigt van de toewijding en liefde van een zorgzame moeder.

De impact van dergelijk nieuws op een gezin is onmetelijk, en Wendy’s beslissing om zich terug te trekken uit haar professionele leven is begrijpelijk en bewonderenswaardig. Het is een herinnering aan de belangrijkste rol die iemand kan hebben: die van een ouder die er onvoorwaardelijk is voor zijn of haar kinderen in tijden van moeilijkheden en tegenslagen.

Hoewel er momenteel geen concrete details zijn over het herstelproces en de verwachte duur van Wendy’s afwezigheid van haar werk, heeft ze het volste vertrouwen dat Lizzy zal herstellen. Dit positieve vooruitzicht en haar vastberadenheid om haar dochter door deze moeilijke periode heen te loodsen, zijn bewonderenswaardig en illustreren haar rol als liefhebbende ouder.

Talpa, het mediabedrijf waar Wendy nauw mee samenwerkt, heeft begrip getoond voor haar beslissing om tijdelijk afstand te nemen van haar professionele verplichtingen. De steun en empathie van haar werkgever en collega’s zijn van onschatbare waarde in deze uitdagende tijden.

Het publiek, dat gewend is geraakt aan Wendy’s aanwezigheid in de media, zal geduldig wachten op haar terugkeer, wetende dat familie altijd voorrang heeft. De liefde en zorg die ze toont voor haar dochter Lizzy zijn een bron van inspiratie voor velen, en haar moedige beslissing om bij haar gezin te zijn tijdens deze beproeving verdient respect en bewondering.

BNers

Hélène Hendriks in rouw na aangrijpend persoonlijk drama

Gisteren was Hélène Hendriks afwezig tijdens het Europa League duel tussen Feyenoord en AS Roma vanwege een tragisch persoonlijk verlies. Wilfred Genee heeft haar vervangen tijdens de uitzending.

Haar afwezigheid werd veroorzaakt door het 0verlijden van haar vader afgelopen nacht. Wilfred Genee maakte dit bekend tijdens de uitzending en betuigde zijn medeleven aan zijn collega.
hendriks

Het is een verschr!kkelijke tijd voor Hendriks en haar familie en we willen ons medeleven betuigen en hen allemaal veel sterkte wensen in deze moeilijke periode.
Hélène Hendriks

Vanmorgen plaatste Hendriks nog een foto op Instagram waarop ook haar vader te zien was. Bij de foto schreef ze de tekst: “Proost op het leven”.
Helene Hendriks

Toen was nog niet bekend dat ze afscheid had moeten nemen van haar vader. Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van een dierbare en het verlies van een ouder is een bijzonder zwaar verlies.

Hendriks is een zeer gewaardeerde presentatrice en staat bekend om haar professionaliteit en passie voor sport.

Haar afwezigheid zal zeker gemist worden, maar het is belangrijk dat zij de tijd neemt om te rouwen en zich te concentreren op haar familie in deze moeilijke tijd.

Het is nooit makkelijk om om te gaan met het verlies van een dierbare en het kan een lang proces zijn.

Het is belangrijk dat Hendriks en haar familie de tijd nemen om te rouwen en de steun en liefde krijgen die ze nodig hebben van vrienden en familie.

We willen Hendriks laten weten dat we aan haar denken en haar alle steun en liefde wensen die ze nodig heeft in deze moeilijke periode.
Hélène Hendriks

We kijken ernaar uit om haar snel weer op televisie te zien, maar in de tussentijd wensen we haar alle rust en tijd om te rouwen.

Doorgaan met lezen

BNers

Noa Vahle gespot in een mini bikini: ‘Die Noa blijkt gewoon een loeistrak figuur te hebben!’

Noa Vahle heeft in het afgelopen jaar flink van zich laten horen in de Nederlandse mediawereld. Ze begon haar carrière als junior producer bij BNNVARA en heeft sindsdien indrukwekkende stappen gezet in de entertainmentindustrie.

Met haar familiebanden, als dochter van Linda de Mol en nichtje van Johnny en John de Mol, zou je kunnen denken dat haar succes aan die connecties te danken is, maar Noa heeft bewezen dat ze op eigen kracht haar weg kan banen.

In 2021 kreeg Noa Vahle de kans om een eigen sportrubriek te presenteren in het programma “HLF8,” dat werd gepresenteerd door niemand minder dan haar neef Johnny de Mol. Hiermee brak ze door als een veelbelovend talent in de televisiewereld. Daarnaast sloot ze zich aan bij Veronica als verslaggever.

Haar veelzijdige talenten brachten Noa Vahle ook naar de zender Viaplay, waar ze vanaf september 2022 de uitzendingen rondom de hoofdklasse hockey (heren en dames) presenteerde. Deze rol liet zien dat ze niet alleen bekwaam is als presentatrice, maar ook als sportjournaliste.

Een van de hoogtepunten van Noa’s carrière tot nu toe was haar verslaggeving van het WK in Qatar voor het SBS-programma “De Oranjewinter,” een spin-off van “Vandaag Inside.” Dit gaf haar de kans om haar journalistieke vaardigheden verder te ontwikkelen en een breder publiek te bereiken.

Het jaar 2023 bracht Noa Vahle nog meer erkenning en succes toen ze op 12 oktober de prijs voor Televizier-Ring Talent won op het 58e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Deze prestigieuze prijs onderstreept haar groeiende invloed en populariteit in de Nederlandse mediawereld.

Hoewel Noa’s familieachtergrond haar zeker een voorsprong heeft gegeven, heeft ze met haar talent en harde werk bewezen dat ze haar eigen plek in de media verdient. Ze is niet bang om uitdagingen aan te gaan en zichzelf te bewijzen als een toonaangevend talent in de Nederlandse televisie- en entertainmentindustrie.

Het jaar 2023 belooft voor Noa Vahle een spannende voortzetting van haar veelbelovende carrière te worden. Met haar recente bekroning als Televizier-Ring Talent heeft ze haar stempel gedrukt op de Nederlandse televisiewereld en haar potentieel als een toonaangevend mediapersoonlijkheid onderstreept.

Noa is niet alleen bekend om haar professionele prestaties, maar trekt ook veel aandacht met haar persoonlijke leven, met name op sociale media. Zo plaatste ze onlangs beelden van haar nieuwe liefde, wat veel reacties en nieuwsgierigheid heeft opgewekt bij haar fans en volgers.

Met een achtergrond in zowel entertainment als sportjournalistiek heeft Noa Vahle een indrukwekkend portfolio opgebouwd en bewezen dat ze veelzijdig en getalenteerd is in haar vakgebied. Haar familiebanden kunnen haar zeker geholpen hebben in de start van haar carrière, maar haar eigen harde werk en toewijding hebben haar ver gebracht.

Naast haar televisieoptredens heeft Noa ook haar ambities in de journalistiek laten zien. Ze heeft verslag gedaan van grote sportevenementen, waaronder het WK in Qatar, en haar expertise als sportjournaliste verder ontwikkeld.

Terwijl Noa blijft groeien en nieuwe uitdagingen in de media aangaat, blijft ze een inspiratiebron voor jonge talenten die dromen van een carrière in de televisiewereld.

Haar vermogen om zichzelf te onderscheiden en haar eigen weg te banen, ondanks de hoge verwachtingen die bij haar familienaam horen, getuigt van haar vastberadenheid en vasthoudendheid.

Met een veelbelovende toekomst in het verschiet en een groeiende schare fans die haar blijven volgen, zal Noa Vahle ongetwijfeld een blijvende impact hebben op de Nederlandse mediawereld. Haar succesverhaal is nog maar net begonnen, en we kunnen verwachten dat we nog veel meer van haar zullen horen en zien in de komende jaren.

Afgezien van haar professionele prestaties heeft Noa Vahle ook persoonlijke momenten gedeeld op sociale media, waaronder haar succesvolle inspanningen om fit te blijven. Haar posts op Instagram en andere platforms worden gevolgd door fans en bewonderaars die geïnteresseerd zijn in zowel haar professionele als persoonlijke leven.

Als veelbelovend talent zal Noa ongetwijfeld blijven groeien en nieuwe uitdagingen aangaan in de wereld van de media. Hieronder kun je een foto van Noa en haar nieuwe liefde bekijken, die veel aandacht heeft getrokken op sociale media.

Doorgaan met lezen

BNers

Dennis Schouten kiest ervoor om uit het leven te stappen: ‘Heb er alles aan gedaan’

Dennis Schouten deelt zware boodschap in Roddelpraat

In een recente aflevering van het YouTube-programma Roddelpraat heeft Dennis Schouten een zeer ernstige mededeling gedaan.

De 28-jarige Tukker heeft openhartig gesproken over zijn jarenlange worsteling met het leven en heeft aangegeven dat hij niet langer verder wil. “Ik wil deze rit niet meer uitzitten.”
Dennis Schouten

“Ik heb alles geprobeerd”

De voormalige verslaggever van PowNed brengt een biografie uit met de titel ‘Beschadigd Op Weg Naar De Dood’.

Hierin vertelt hij openhartig over zijn levenservaringen en hoe hij ernaar verlangt om tot een einde te komen.
Dennis Schouten

Op Instagram deelt Schouten: “Op papier heb ik een goed leven, maar in werkelijkheid ben ik zelden gelukkig. Gevoelens van leegte, eenzaamheid en onrust overheersen.”

Hij vervolgt: “Deze negatieve gevoelens, die veel energie kosten, zijn de afgelopen jaren verergerd.” Ondanks zijn inspanningen om het tij te keren, concludeert Dennis dat het niet heeft geholpen.

Denk je aan zelfd0ding? Praat erover. Bel 0800-0113 of chat via 113.nl.

Einde in zicht

De presentator van Roddelpraat heeft zich bij het idee neergelegd. “Ik wil deze rit niet meer uitzitten.” Hij uit zijn schaamte tegenover mensen die graag willen leven, ondanks ernstige ziekten of beperkingen die deze keuze niet toestaan.

“Maar ik voel me niet verplicht om te blijven leven.” Dennis voelt zich echter verantwoordelijk om anderen niet zomaar achter te laten.
Dennis Schouten

Hij geeft aan nog ‘enkele jaren’ te willen doorgaan om alles en iedereen die hem dierbaar is goed achter te laten. “Daarna neem ik de regie over mijn leven.”

Op Instagram sluit hij zijn bericht af met: “Laten we het tot die tijd niet te zwaar maken: Ik wil er het beste van maken en behoud graag de humor, zelfspot en mijn kritische mening.”
Dennis Schouten

“Ik zoek geen medelijden of hulp. Gezelligheid, liefde of een borrel daarentegen wel.” Zijn biografie, geschreven door Andries Jelle de Jong, is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending