Hazes fans zijn woedend op Rachel Hazes
Connect with us

Celeberties

Hazes fans zijn woedend op Rachel Hazes

Gisteren werd Rachel Hazes geïnterviewd door RTL Boulevard. De verslaggever probeerde er achter te komen hoe de familiebanden nu zijn, maar Rachel was vooral bezig met het promoten van allerlei nieuwe hazes spulletjes. Zoals witte slippers, t-shirts, kamerjassen, koelbox, sokken, badjas en zelfs een vlieger, die we kennen van zijn succesnummer van De Vlieger van de ouwe Hazes.

Echte fans van Andre Hazes senior spreken er schande van dat Rachel het blijvende succes van de overleden volkszanger compleet blijft uitmelken. Nu weer met deze troep. De kritiek op Rachel Hazes is dan ook niet mals.

Hieronder een aantal reactie’s van Twitter:

,,Hoe kan je iemand zo uitmelken?.”

,,Kap daar eens mee Rachel en ga lekker thee verkopen.”

,,Dat je 17 jaar na de dood van je man het nog voor elkaar krijgt om zijn bekendheid uit te knijpen voor geld.”

,,Hou op met aandacht zoeken over zijn rug.”

‘Gaat Rachel ooit stoppen met golddiggen over de rug van haar overleden man?”

Ook RTL Boulevard presentator Luuk Ikink was na het zien van het item er helemaal klaar mee. Hij zei er het volgende over:

“Ik kan me gewoon geen week van RTL Boulevard herinneren waarin het níet gaat over André Hazes. Het is een soort olietanker en die dendert maar door. Er is elke keer wel weer wat nieuws en nu is er een enórme lijn aan spulletjes en vliegers en badjassen. Ik zou het niet direct aantrekken.”

Celeberties

Zien: Matthijs van Nieuwkerk heeft nieuwe 20 jaar jongere vriendin

Mathijs van Nieuwkerk heeft zijn vrouw definitief verlaten en is er vandoor gegaan met de 20 jaar jongeren Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia. Dat maakte zijn management vandaag bekend.

Eerder nog had Mathijs een fling met de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen. Dat is dus niet op een serieuze relatie uitgelopen.

Mathijs staat in de wandelgangen bekend als rokkenjager. Hij zou zijn vrouw dan ook meerdere malen hebben bedrogen. Nu is er dus een definitief eind gekomen aan de relatie met de moeder van zijn kinderen.

Hieronder een oud filmpje van de nieuwe vriendin van Mathijs van Nieuwkerk.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm slecht nieuws voor alle René Le Blanc fans

Alle ‘Ik Geloof In Mij’-fans kunnen opgelucht adem halen. Deze zomer komt het spraakmakende realityprogramma weer op de buis.

Vanaf augustus kunnen we weer genieten van het realityprogramma ‘Ik Geloof In Mij’. In het radioprogramma Veronica Inside verklapte Wilfred Genee het nieuwtje per ongeluk. Het is alweer het derde seizoen van de hitserie. Dit keer gaan alle sterren uit het programma de grens over naar het zonnige Spanje.

René Le Blanc
Natuurlijk is ook de grote ster van de show René Le Blanc van de partij. Dat hij zo enorm bekend werd door het programma had hij niet verwacht. Ondanks dat hij het geweldig vindt, waren de negatieve reacties in het begin wel lastig. ‘Succes heeft kennelijk ook een nare kant,’ zegt René. ‘Daar weet ik nu ook alles van. Je krijgt ineens met mensen te maken die, vooral op social media, heel negatief over mij zijn. Sommigen gaan echter zo ver dat ze mij dood wensen. Dan kun je heel veel positieve reacties krijgen, maar die paar vervelende blijven hangen. Het is echt vreselijk als je leest dat iemand je dood wil zien. Ik moet me gaan aanleren om dat niet meer te lezen.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen ging met Andre Hazes voor de bekendheid

De bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer gaat helemaal los op Sarah de vriendin van Andre Hazes. Eerder ging Yvonne al los op Andre Hazes, maar nu is zijn vriendin aan de beurt.

Volgens Yvonne gaat Sarah alleen maar met Andre omdat ze zelf bekend wilt worden en Andre heeft dit niet door. Ze gaat ook in op het pestgedrag van Sarah naar Monique toe. Ook deelt ze nog een paar tikken aan Andre Hazes uit. Zo vind Yvonne hem een slechte vader.

Bekijk het filmpje hieronder:

Doorgaan met lezen

Trending