Heel droevig: Rachel Hazes praat voor het eerst over moment dat André Hazes overlijdt
Connect with us

Celeberties

Heel droevig: Rachel Hazes praat voor het eerst over moment dat André Hazes overlijdt

Rachel Hazes heeft voor het eerst gesproken over de laatste momenten met haar overleden man André. In de laatste aflevering van de documentaire Kleine Jongen vertelt ze over die heftige dag…

“Ik ben gelijk naar het ziekenhuis gereden”, zegt Rachel in de camera van de controversiële documentairereeks. Haar zus Els Hofland voegt daaraan toe: “Mijn zus werd meegeroepen door een arts. Ik keek naar die hartmeterslag en op een gegeven moment hoorde ik ‘tuuuuut’.

Rachel: “Toen hoorde ik ineens ‘Raaaas’. Toen ben ik gauw naar die kamer gerend en riep ik: ‘Dré, Dré, we zijn hier allemaal voor jou, blijf leven, blijf vechten. En toen kwam hij omhoog en ging hij een soort glimlachen.”

“Het leek net of hij ‘Ras’ wilde zeggen en toen was Dré weg. En toen heb ik keihard Dré gezoend op zijn mond”, aldus een duidelijk geëmotioneerde Rachel.

Er is al sinds de start van Kleine Jongen gedoe over de serie. Zo was Roxeanne Hazes woest op de documentairemakers en kwam ook naar buiten dat Rachel nog maar 15 jaar was toen ze voor het eerst seks had met André.

Bron: Story

Celeberties

Zien: Mannen staan in de rij voor Monique Westenberg na het zien van deze foto’s

Monique Westenberg is opnieuw vrijgezel. André Hazes besloot om een einde te maken aan hun relatie.

De relatiebreuk is voor Monique Westenberg een grote klap. Eind vorig jaar hadden zij en André Hazes zich nog verloofd.

Maar goed, ook voor de 43-jarige blondine gaat het leven verder. Monique trekt zich op haar zoontje Dré waar ze nu alleen voor zorgt.

Al denken we dat Monique snel terug een nieuwe vriend zal hebben. Op haar Instagram staan sexy foto’s van Monique. Mannen zullen ongetwijfeld in rij staan aanschuiven voor Monique want ze ziet er nog altijd heel goed uit!

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Bron: Grazia

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fans weten het zeker na foto: “André Hazes zit aan de verboden middelen!”

Dat André Hazes flink in de sportschool tekeer aan het gaan is, is inmiddels wel bekend. Om de zoveel tijd plaatst de zanger namelijk kiekjes dat hij in de sportschool aan het trainen is met zijn trainer. Dat hij progressie aan het boeken zijn mag ook wel duidelijk zijn, voornamelijk na de laatst geplaatste foto van zijn bovenarm.

Het lijkt er zelfs nog op dat hij er een sponsordeal uit heeft weten te halen met XXL Nutrition, een groot fitness merk. Maar sommige volgers vinden de vooruitgang iets té makkelijk gaan.

André Hazes laat indrukwekkende vooruitgang zien!

Nu kun je wel zeggen dat mensen érg makkelijk oordelen en zeggen dat iemand anabolen heeft genomen. We gokken er dan ook maar op dat dit niet het geval is bij de zanger. Maar de reacties liegen er niet om: “Typisch een anabooltje. Past goed bij zijn nieuwe vlam met d’r opgespoten lippen.” en “Die zou bij de Olympische Spelen niet door de dopingcontrole komen.” en “Hij én zijn vriendin staan op knappen, straks ontploffen ze nog samen!!” valt er te lezen. Wat denk jij:

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zó ziet de prachtige ‘schoonmoeder’ van André Hazes eruit: De moeder van Sarah

Nog voordat André Hazes (27) een liefdesrelatie aanging met Sarah van Soelen (25), had hij een innige band opgebouwd met de familie van Soelen. Het gezin, onder wie moeder Rebecca, ving de zanger op na de breuk met Monique.

André is met open armen ontvangen door Sarah van Soelen en haar ouders Rudolf en Rebecca. Hij trok bij het gezin in nadat hij Monique verliet. Volgens de zanger is er pas daarna een romantische relatie ontstaan tussen hem en Sarah. Inmiddels schreeuwt hij de liefde voor de influencer van de daken, en kan hij Rudolf en Rebecca nu ook zijn schoonouders noemen.

Rebecca en Sarah van Soelen: als twee druppels water

Sarah lijkt als twee druppels water op haar moeder Rebecca. De influencer deelt een moeder-dochter-foto en het regent complimenten. ‘Je bedoelt je zuster,’ luidt een reactie. ‘Ik zie dubbel,’ reageert Julia van Soelen, zusje van Sarah en dochter van Rebecca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Liefdesvakantie

André Hazes (27) kan het niet langer voor zich houden: hij is tot over zijn oren verliefd op Sarah van Soelen (25), die zijn mannenhart schenkt wat hij tot nu toe niet leek te kunnen vinden. Story was erbij toen de zanger vorige week op Schiphol met Sarah in het vliegtuig naar Ibiza stapte. Tussen alle passagiers in verhulde hij niet langer zijn ware gevoelens… Ondanks de mondkapjes kon elke passagier aan boord van het Transavia-toestel richting Ibiza zien hoe breed de gelukzalige grijns op de gezichten van André Hazes en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen was!

Familie

De zanger vertelde daarop dat hij was opgevangen door de gastvrije familie Van Soelen, in hun ruime villa in Bergschenhoek, niet ver van het huis dat André met zijn gezin bewoonde in Berkel en Rodenrijs. Nadat Story-fotograaf Edwin Smulders de eerste foto’s van André en Sarah kon maken, wilden de twee niet langer een geheim maken van hun toch wel diepe gevoelens voor elkaar.

Verbroken verloving

Begin maart onthulde weekblad Story dat André Hazes definitief weg was bij Monique Westenberg; hun verloving was daarmee verbroken. De zanger bleek innig contact te onderhouden met Sarah, de dochter van vrienden van André. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. De zanger is op woningjacht in de omgeving van Rotterdam, om in de buurt te kunnen blijven van zijn zoontje André jr. (4), die bij Monique woont.

Bron: story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending