Heel heftig: Verdrietige dag voor Beau
Connect with us

Celeberties

Heel heftig: Verdrietige dag voor Beau

Beau van Erven Dorens (48) noemt de start van zijn latenightshow Beau een ‘vreugdevol moment’, maar hij voelt ook de druk.

Eerder moesten talkshow-presentatoren Humberto Tan en Twan Huys wegens tegenvallende kijkcijfers het veld ruimen, en ook Art Rooijakkers wist niet te scoren met Zomer met Art.

Emoties

In deze spannende tijd krijgt Beau ook nog eens met andere emoties te maken. ‘Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een echte familieman ben,’ vertelt Beau aan Story.

‘En juist nu wanneer mijn talkshow begint, verhuist onze achttienjarige tweeling Bram en Tijn naar het buitenland.

Ze willen een andere taal leren, ervaringen opdoen, volwassen worden. Fantastisch voor hen, maar ik zie er tegenop om Bram en Tijn straks niet meer elke dag te zien.’

Celeberties

Bizar: Privéfoto’s prinses Alexia zonder toestemming op social media gedeeld

Een vervelende ontdekking voor de koninklijke familie. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prinses Alexia, staat veel in de belangstelling. De prachtige verschijning is bij vele openbare bijeenkomsten het gesprek van de dag. Dat er nu privéfoto’s van de jonge prinses rondgaan, is minder leuk. De kiekjes zijn namelijk zonder toestemming op een Instagram-account geplaatst.

De privéfoto’s van de prinses mogen niet zonder toestemming gedeeld worden op social media.

Privéfoto’s

Nog niet zo lang geleden was een Instagram-account actief dat privékiekjes van prinses Alexia zou hebben gedeeld. Degene die het account opzette, is niet de prinses zelf. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat deze privéfoto’s van haar op social media gedeeld worden.

Publiciteit

Shownieuws kwam onlangs tot de ontdekking dat er telkens een nieuw account op Instagram opduikt. Dit account doet zich voor als prinses Alexia. Het neppe-account voegt royalty-journalisten, fans en onbekenden toe. Het lijkt er verdacht veel op dat de maker van het account op iets uit is. Wellicht probeert de persoon met de privéfoto’s van de jonge prinses in de publiciteit te verschijnen.

Instagram

De diverse accounts werden enkele dagen na de ontdekking verwijderen, omdat ze als ‘spam’ bij Instagram zijn aangegeven. Toch weet de persoon in kwestie van geen ophouden en blijft hij of zij nieuwe accounts van prinses Alexia creëren. De koninklijke familie zal hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk stappen ondernemen. Wat de exacte stappen zullen zijn om de persoon in kwestie op te sporen is vooralsnog onduidelijk.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote beslissing: Leontine Borsato weg uit Nederland!

Het moet een pittige week zijn geweest voor Marco en Leontine Borsato. Donderdagochtend werd bekend dat Marco vroeger een affaire had met Iris Hond, terwijl hij al 22 jaar getrouwd is met Leontine. Inmiddels is zij op Aruba aangekomen waar ze na een heftige week kan bijkomen.

Samen met een paar andere BN’ers, zoals Quinty Trustfull, Kirsten Schilder en Edsilia Rombley kan Leontine heerlijk van het zonnetje genieten op een parelwit strand op Aruba.

Gezelligheid

Een beter moment had Leontine zich waarschijnlijk niet kunnen uitzoeken om op vakantie te gaan. Er ontstond een boel ophef deze week toen bekend werd dat Marco een affaire had met Iris Hond. De twee gaven na berichtgeving van Privé toe dat zij een affaire hebben gehad tijdens zijn huwelijk met Leontine. Volgens het weekblad zou de affaire nog tot dit jaar hebben geduurd, maar dat ontkennen de twee. Volgens Marco speelde dit zich af, toen zijn managementbedrijf TEG failliet ging, nu 10 jaar geleden.

De uitkomst van de affaire lijkt de relatie van de twee niet te deren. Leontine reageerde met een post op Instagram: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En onder een post van Marco schrijft ze ook nog: “Hou van jou met heel mijn hart en ziel.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volgers weten het zeker: ‘Maxime Meiland is zwanger!’

Een tijd geleden was in Chateau Meiland te zien dat Maxime op zoek ging naar een sp*rmadonor. Zij wilde haar dochter Claire een broertje of zusje geven, maar zag een nieuwe man in haar leven niet zitten. Volgers van haar Instagramaccount denken dat Maxime tóch iemand is tegengekomen en dat ze ook al in verwachting is!

Buikje?!

Op de foto is een stralende Maxime te zien. Zij krijgt een kus van acteur en presentator Robbert Rodenburg op haar wang. Beiden staan er dolgelukkig op. Haar volgers reageren massaal. Op de jongen, de kus maar ook op haar buik. Het kan natuurlijk zijn dat haar jas gewoon een beetje gek op de foto staat, maar een aantal mensen zijn ervan overtuigd dat er onder die jas een babybuikje schuilt! ,,Zwanger!?, ,,Komt er dan toch een broertje of zusje voor Claire”, en ,,Zie ik daar een buikje”, reageren een aantal volgers bij de foto. Anderen wijzen hen erop dat ze denken dat het een oude foto is en dat die is gemaakt toen Maxime nog zwanger was van Claire. Of dat waar is, is nog maar de vraag. Op het Instagram-account van Robbert Rodenburg staat namelijk precies dezelfde foto. Daar schrijft hij bij: ,,Het is inmiddels zaterdag, deze foto maakte wij begin deze week. Ik ben nog steeds brak.”

Feestje

Uiteraard zijn er ook mensen die niet meegaan in alle roddels en geruchten. Zij denken dat er helemaal niets speelt tussen Maxime en Robbert en dat Maxime al helemaal niet zwanger is. ,,Mensen, ze hebben gewoon een feestje gehad. Meteen denkt iedereen dat ze zwanger is omdat ze een foto plaatst met een vriend!”, schrijft een volger.

Doorgaan met lezen

Trending