Heel pijnlijk voor Ellemieke Vermolen na het horen van dit nieuws over haar ex Sergio Herman
Connect with us

Meest bekeken

Heel pijnlijk voor Ellemieke Vermolen na het horen van dit nieuws over haar ex Sergio Herman

Vorig jaar kwam er plots een einde aan de relatie tussen Ellemieke Vermolen en Sergio Herman. Het was een donderslag bij heldere hemel.

Shownieuws meldt nu dat Sergio Herman gespot is met een nieuwe vlam. Hij is met haar naar Ibiza getrokken.

Dat is pijnlijk voor Ellemieke Vermolen. Wat het nog pijnlijker maakt is dat die nieuwe vriendin van Sergio ook heel hard lijkt op Ellemieke.

Op foto’s is te zien hoe Sergio haar voeten masseert. De twee beleven een heerlijke liefdesvakantie.

Meest bekeken

ZIEN: Sarah van Soelen blijft Monique keer op keer kopiëren

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen een obsessie begint te ontwikkelen voor de ex van André Hazes. Het is al verschillende keren voorgevallen dat Monique op Instagram iets draagt en dat Sarah haar dan gelijk na-aapt.

En dat begint ook heel wat volgers op te vallen. Ook nu is het weer van dat. Een week geleden verfde Monique haar kapsel iets donkerder en ja hoor.

Daar is ook Sarah met donkerdere lokken. Sarah droeg ook nog eens bijna dezelfde blouse als Monique.

Daarover maakte André dan nog uitgebreid grapjes. Helemaal bizar was toen Monique en Sarah de neef van André Hazes op identieke dezelfde manier feliciteerden.

 

Pesterijen over en weer
Het bleef echter niet bij deze drie schijnbaar toevalligheden. In april postte Monique een foto met een rood jack, met specifieke tekst en opvallend motief. Even later kwam Sarah van Soelen dan aanzetten met hetzelfde jack!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Sylvie Meis showt haar superstrakke zomerlichaam

Sylvie Meis is klaar voor de zomer, op Instagram deelt ze haar summer body.

Sylvie Meis brengt flink wat tijd door in haar gym, zo deelt de influencer op Instagram. “Working on that hot girl summer body”, schrijft ze in een post waarop ze haar ‘zomerlichaam’ laat zien. “Keep that motivation up.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Zoontje

Tijdens moederdag kwam Sylvie nog in het nieuws omdat Damian van der Vaart steeds meer zijn moeder Sylvie Meis te lijken.

“Jouw moeder zijn is het mooiste cadeautje in mijn leven”, schrijft Sylvie bij de onderstaande foto. ‘La Meis’ laat haar zoon vrijwel niet meer zien op social media, maar zondag maakt ze een uitzondering. “Ik houd meer van jou dan ik met woorden kan beschrijven.”
In hetzelfde bericht zet ze ook haar eigen moeder in het zonnetje. “Fijne Moederdag aan mijn eigen moeder. Ik bedank haar voor haar onvoorwaardelijke liefde en het opvoeden van mij als een sterk individu. Ik hou van je mama!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wat vinden jullie van dit? ‘Andre Hazes gaat nu echt te ver!’

Andre Hazes heeft officieel de toevoeging junior achter zijn naam laten verwijderen. Dit tot woede van veel mensen. Die vinden het een schande dat hij dit doet. Ook Wilfred Genee vind het een enorme zelfoverschatting dat Andre zich de naam van zijn beroemde vader wil aanmeten.

Wilfred zegt hier het volgende over:

“André Hazes jr. heeft zelf jr. eraf gehaald, terwijl ik hem lekker had laten staan als eerbetoon aan zijn vader die zoveel heeft bereikt. Hans Kraay jr. is nooit Hans Kraay jr. af geworden en dat deed hij ook als eerbetoon aan zijn vader.”

“De grote Hans Kraay sr. was voor hem een held, weet je wel. Toen heeft hij zoiets gehad: ik wil altijd junior blijven daardoor.”

“Ik neem aan dat Johnny de Mol ook gewoon John heet maar dat ze er Johnny van gemaakt hebben. Om dat jr. te voorkomen, ja. Ik denk dat als je in zijn paspoort kijkt, hij gewoon John heet.”

Wilfred ergert zich ook behoorlijk aan Patty Brard. Wilfred zegt hier het volgende over:

“Ze liep weer helemaal leeg over hoe geweldig André is, maar over Bridget was ze weer uitgesproken.”

Rachel Hazes krijgt ook een veeg uit de pan van Wilfred. Hij vindt het zo laag dat Rachel nu zulke slijmerige foto’s plaatst met haar nieuwe schoondochter Sarah.

“Zou het er nou iets mee te maken hebben dat die andere ervoor niet zo populair was? Ik heb er helemaal geen kijk op op dat soort dingen.”

Bron: utopianieuws

Doorgaan met lezen

Trending