Heftig: ‘Andre Hazes heeft professionele hulp nodig’
Connect with us

Celeberties

Heftig: ‘Andre Hazes heeft professionele hulp nodig’

Andre Hazes heeft met zijn uitspraken in de talkshow bij Humberto Tan kwaad bloed gezet bij heel veel mensen. Hij zei daar onder meer dat zijn gedrag komt door zijn jonge leeftijd en dat Monique op 20e jarige leeftijd een serieuze relatie met hem wilde en niet veel later een kind. Hij heeft hierdoor een groot gedeelte van zijn vrijheid gemist.

Deze en andere onthullingen hebben ook irritatie’s opgewekt bij zijn collega’s. RTL Boulevard-ster Luuk Ikink zei namelijk het volgende over Andre en het schuilen achter zijn jonge leeftijd:

“Ja, maar dat zei hij vier jaar geleden ook. Toen zei hij: ‘Ik ben maar een jongen van 23. Hij heeft het ook wel een beetje zelf veroorzaakt natuurlijk, hè? Want hij neemt dan een fotograaf mee op reis, laat die foto’s maken en heeft dan weer een column en dan weer een docureeks en dan weer een campagne.”

Ook denk Luuk Ikink dat Andre Hazes professionele hulp nodig heeft. Niet omdat hij verslaafd is aan bepaalde middelen en de anabolen die hij gebruikt, maar vooral om hem tegen zichzelf en zijn impulsieve gedrag in bescherming te nemen.

Wellicht kunnen Andre en Sarah samen professionele hulp zoeken gezien hun gedrag.

Celeberties

Frans Bauer maakt zich grote zorgen om z’n zonen na dit dramatische gebeurtenis

Frans Bauer is een bezorgde vader. Hij heeft met Jan, Lucas, Frans Jr. en Christiaan vier tienerzonen.

In Dag Allemaal vertelt Frans Bauer over een dramatische gebeurtenis. De broer van zijn vrouw is omgekomen toen hij met zijn scooter werd aangereden door een vrachtwagen.

Het maakt dat de zanger ook zelf heel ongerust is over zijn vier zonen. “Ik zie met een bang hart mijn vier tienerzonen met de auto of brommer vertrekken”, licht hij toe.

“Ik doe dan geen oog dicht tot ze weer thuis zijn. Het ongeval met de broer van mijn vrouw doet er natuurlijk ook geen goed aan.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Chantal uit Married At First Sight heeft een nieuwe liefde!

Op Instagram is te zien dat Chantal uit Married At First Sight, Aron haar grote liefde noemt. De MAFS-sterren poseren samen bij de opening van een winkel.

“Met m’n grote liefde, Aron van ‘t Hul”, schrijft ze erbij.

Chantal heeft al eerder opvallende uitspraken gedaan waarbij zij een hint gaf. Zo plaatste zij eerder ook een foto op Instagram met de tekst: “Was een heerlijke wandeling, Aron!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: John van den Heuvel haalt snoeihard uit naar Peter R. de Vries

John van den Heuvel is geen enorme fan van Peter R. de Vries. Hij vindt dat zijn collega bij RTL Boulevard wel héél vaak op tv verschijnt en vindt het onverstandig dat hij te veel petten op heeft.

Je zou denken dat John van den Heuvel en Peter R. de Vries als de bekendste misdaadjournalisten van ons land dikke vrienden zijn, maar niets is minder waar. John laat op Radio Veronica doorschemeren dat zijn professionele respect voor Peter de afgelopen jaren behoorlijk is afgenomen, al zegt hij dat niet zo concreet.

‘Héél vaak op tv’

John vindt dat Peter op televisie een beetje een manusje van alles is geworden. “Hij zit heel veel bij talkshows en op heel veel punten ben ik het niet met hem eens, maar hij kan heel veel dingen op zich wel goed verwoorden.”

Zelf heeft hij geen zin om een soort van Peter R. de Vries te worden die echt óveral aanschuift. “Ik schuif vooral aan als ik denk dat ik iets relevants kan toevoegen over een crime-onderwerp, maar ik ga niet ergens zitten met het idee dat ik anderhalf uur mijn mening moet geven over allerlei andere zaken.”

‘Mag je hem niet?’

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Dat klinkt alsof je hem niet heel erg graag mag.”

John: “We hebben wel eens een verschil van inzicht, laat ik het zo zeggen. Ook nu in de Marengo-zaak, maar hij doet in elk geval met veel bezetenheid en betrokkenheid zijn werk. We hebben daar wel een stevige discussie over gehad: of je bent misdaadjournalist of je bent advocaat of belangenbehartiger. Maar die twee dingen gaan lastig samen.”

Te veel petten

Florentien: “Hij heeft veel petten tegelijk, zeg je?”

John: “Ja. Je probeert informatie te vragen als journalist en dan schurk je niet tegen de onderwereld aan. Ik wil niet zeggen dat hij dat doet, maar het is naar het publiek dan niet duidelijk waar je staat of zit. Als hij iets zegt over Nabil B., zegt hij dat dan als belangenbehartiger of misdaadjournalist?”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending