Heftig: Andre Hazes ziet er heel slecht uit
Connect with us

Celeberties

Heftig: Andre Hazes ziet er heel slecht uit

Andre Hazes is gisteren gespot bij het concert Heel Holland zingt Hazes. Hij gaf natuurlijk geen optreden, maar stond in het publiek met een drankje.

Helaas schrokken veel mensen van de foto waarop Andre te zien is. Andre ziet er op de foto ontzettend slecht uit. Hij is sterk vermagerd en lijkt tien jaar ouder in zijn gezicht. Zou dit het gevolg zijn van drank en gokverslaving en wellicht ook nog het gebruik van andere middelen?

In ieder geval kunnen we uit deze foto opmaken dat Andre helemaal de weg kwijt is en we hopen maar dat het lampje een keertje gaat branden bij Andre en zijn leven snel weer op orde krijgt.

Hieronder de foto van Andre:

Celeberties

Het gaat héél slecht met Lil Kleine: “Komt niet meer terug!”

Lil Kleine is sinds de video van de mishandeling van zijn ex-vriendin dagelijks het gesprek van de dag bij de roddelkanalen. De rapper heeft zijn vriendin aan de haren uit de auto gesleurd waarna haar hoofd geklemd werd in het portier. Na een kort verblijf in de politiecel moest de rapper nog 2 weken de bak in. Deze week werd Jorik, zoals de rapper heet, weer vrijgelaten. Er stonden dan ook genoeg cameraploegen klaar om hem te filmen en een vraag te stellen. Veel mensen verwachten dat de rapper nooit meer carrière kan maken met zijn muziek. Kenners denken echter dat zijn carrière hier weer bovenop kan komen: “Als hij maar hits blijft scoren.“. Mochten mensen massaal stoppen met luisteren, dan kan het zijn dat hij verdwijnt. Echter is dit vaak niet het geval. Maar om over een comeback te spreken is het nu zeker nog te vroeg.

Lil Kleine vertrekt!

De rapper is de eerste nachten gespot in het Okura Hotel in Amsterdam, een plek waar hij vaak verblijft in lastige tijden. Jorik zal echter snel uit Nederland vertrekken, waarschijnlijk om alles en iedereen voorlopig te ontlopen. Juicekanaal Reality.FBI weet meer: “Uit betrouwbare bron vernomen dat Jorik binnen enkele dagen zijn koffers pakt en voor een goede maand richting Thailand vertrekt.

Hij heeft zijn omgeving beloofd dat hij een jaar lang van de drank en drugs wil afblijven.” Of hij na dit jaar weer vól gas aan de verboden middelen gaat weten we niet, maar dat lijkt ons een slecht idee. Verschillende media vinden zijn vakantiebestemming een héle verandering ten opzichte van zijn gewoonlijke partyeiland Ibiza. Echter zijn de beruchte Full Moon-Party’s in Thailand te vinden op de zuidelijke eilanden. Waar Jorik precies zal gaan verblijven is nog onduidelijk, maar een feestje meepakken in Thailand zal niet heel lastig worden. Hier meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s van Koningin Maxima gaan het hele internet over in Spanje!

Maxima is behoorlijk ‘viral’ aan het gaan in Spanje, laten verschillende bronnen weten. Dat veel buitenlandse roddelmedia zich bezighouden met het Nederlandse Koningshuis mag duidelijk zijn. Verschillende Spaanse media én het Spaanse Koningshuis heeft zich bijvoorbeeld al een negatief uitgelaten over prinses Alexia.

De Nederlandse prinses zou een negatief effect kunnen hebben op de Spaanse prinses die op dezelfde school zit. Als je dat leest mogen we blij zijn dat wij niet zo’n bekrompen koningshuis in Nederland hebben. Ook de Duitse media houdt de leden van ons Koningshuis nauwlettend in de gaten. Echter zijn ze daar iets minder goed in het herkennen van de kroonprinses. Afgelopen week verschenen er foto’s van een blond meisje in De BILD welke klakkeloos overgenomen werden door Evert Santegoeds in Privé. Het bleek wel om een blond Nederlands meisje te gaan. Echter bleek die in de verste verte niet op de kroonprinses te lijken.

Maxima en dochters trekken de aandacht in Spanje!

Nu blijkt dat er een foto van onze koningin het hele internet over gaat in Spanje. Hét roddelblad van de Dirk van den Broek genaamd ‘Ditjesendatjes’ laat weten dat het om een foto gaat die in het kantoor van Willem Alexander hangt. ‘Ditjesendatjes‘ schrijft: “Deze week heeft hij meerdere audiënties gehad in het Paleis Huis ten Bosch, iets wat vaker op zijn agenda staat. Maar op beelden die in de Spaanse pers zijn verschenen, viel een bijzondere foto in zijn kantoor op.” Op onderstaande foto’s is de desbetreffende foto goed aan de muur te zien. Het Koningshuis schrijft erbij: “Koning Willem-Alexander ontvangt op Paleis Huis ten Bosch minister Weerwind voor Rechtsbescherming, minister Schreinemacher voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en minister Jetten voor Klimaat en Energie.” Wij vinden de strandfoto van de koningin op de foto’s onderaan dit artikel (foto op bureau!) echter nog veel leuker!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jamai Loman ontroostbaar door groot verlies: ”Ik ga je ontzettend missen”

Het zijn droevige dagen voor Jamai Loman (35): zijn hond Bram heeft het leven gelaten. De zanger deelt het trieste nieuws met een foto op social media.

“Aaah wat een pijn!”

Zaterdag verschijnt erop Jamai’s Instagram een kiekje met zijn trouwe viervoeter. Er staat een treurig bericht bij geschreven: ‘Lieve Bram ik ga je ontzettend missen.’

Jamai wordt overladen met steunbetuigingen. Veel bekende vrienden van de zangere laten een reactie achter onder de post. ‘Sterkte lieve schat’, schrijft Samantha Steenwijk. ‘Och.. Gecondoleerd en heel veel sterkte’, reageert Georgina Verbaan. Ook Monique Westenberg leeft mee: ‘Aaah wat een pijn! Heel veel kracht en liefde.’

Doorgaan met lezen

Trending