Heftig: Camilla vreest voor haar leven
Connect with us

WOW

Heftig: Camilla vreest voor haar leven

Sinds deze zomer doet Camilla Parker Bowles nauwelijks nog een oog dicht. De hertogin is op dezelfde dag twee keer ontsnapt aan de dood. De echtgenote van de Britse prins Charles vreest dat het onheil geen toeval was en ze is bang dat iemand het op haar heeft gemunt.

Slapeloze nachten

Camilla Parker Bowles kampt met slapeloze nachten en áls ze al in slaap valt, dan wordt ze gekweld door hevige nachtmerries. Afgelopen zomer raakte de echtgenote van de Britse kroonprins Charles betrokken bij twee bijna-ongelukken op één dag. Wat is er precies gebeurd? Toen Camilla per helikopter werd overgebracht van Sandringham naar haar huis in Wiltshire vloog er een ander vliegtuig recht op hen af. De piloot wist ternauwernood een frontale crash in de lucht te voorkomen. Drie kwartier later sloeg het noodlot bijna weer toe. Bij de landing wist de alerte piloot een botsing te voorkomen met een zweefvliegtuig met parachutisten. De schrik zat er bij Camilla op zijn zachtst gezegd goed in en dat is volgens een luchtverkeers-leider van RAF Marham, Norfolk, die de vlucht volgde, niet onterecht. ‘Het botsingsrisico was in beide gevallen erg hoog,’ vertelde hij aan MailOnline.

Na het incident

Sinds de beangstigende incidenten doet Camilla – die al vliegangst heeft – nauwelijks nog een oog dicht. Steeds weer rijst bij haar de vraag of er technische fouten zijn gemaakt en dat de bijna-ongelukken op één dag op toeval berusten of is zij het doelwit van kwaadwillenden? Het is deze onzekerheid die Camilla’s leven én nachtrust beïnvloedt, zodanig dat ze sinds die bewuste dag helemáál niet meer durft te vliegen en Charles de opdracht heeft gegeven de veiligheidsmaatregelen in hun woning te laten verhogen. Charles heeft zich de paniek van zijn echtgenote en haar bezorgdheid om haar veiligheid enorm aangetrokken en is meteen op het verzoek van Camilla ingegaan. Een woordvoerder van het paleis liet aan het Duitse blad Neue Welt, dat eerder berichtte over deze kwestie, weten: ‘Er is aangekondigd dat er naar nieuwe lijfwachten wordt gezocht en de beveiliging moet aanzienlijk worden versterkt. Alle personen die het paleis binnenkomen, worden nu strenger gecontroleerd.’ Dát, terwijl de beveiliging van de Britse royals al bekendstaat als ‘zeer streng’.

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

Schokkende beelden lekken uit: Famke Louise werd inderdaad geslagen door haar ex Snapking (Tim)

Onlangs verscheen er een nieuwe documentaire over het leven van Famke Louise op Videoland genaamd : Fame – Next. Hele interessante titel natuurlijk die direct tot de verbeelding spreekt… Nou goed, in die documentaire beschuldigd ze haar voormalige vriend Snapking, nu beter bekend als DieTim ervan dat hij haar regelmatig sloeg toen ze nog samen een setje vormden. En wat blijkt, uit een oude vlog van Snapking blijkt dat Famke Louise inderdaad gelijk heeft.

Onduidelijk

Uit welk jaar deze beelden komen lijkt een beetje onduidelijk te zijn maar het lijkt erop dat dit opgenomen is op Valentijnsdag 2017. Op de beelden zien we Snapking die Famke op een romantische manier wil verrassen. Fake reageert echter als grap met “Ik heb een soa maar weet niet van wie”.

(Super grappig!) Als reactie daarop slaat Snapking haar vol in het gezicht. Heftig! Maar het kan natuurlijk ook gewoon een prank zij kill!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marco Borsato zou zijn vreemd gegaan met nóg een BN’er, en we kennen haar dus allemaal!

Vorige week kwam in het nieuws dat Marco Borsato zo’n tien jaar geleden een affaire zou hebben gehad met pianiste Iris Hond. Inderdaad, een dame van maar liefst 20 jaar jonger dan hijzelf is.

Roddelblad Story schrijft nu echter dat Marco het niet alléén bij Iris heeft gelaten. Zogenaamde insiders weten het blad te melden dat de zanger ook met een andere vrouw het bed zou ingedoken zijn.

Heeft Marco Borsato vaker buiten de pot gepist?

Als de geruchten waar zijn dan zou zangeres Maan die bewuste vrouw zijn geweest. Toen Maan in 2016 auditie deed voor The Voice of Holland werd Marco haar coach en uiteindelijk won ze de talentenjacht. Wij zijn benieuwd of dit klopt en of er deze week nog meer smeuïge details naar buiten komen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Kijkers gaan los op vals zingende André Hazes aan tafel bij talkshow Beau!

André Hazes was gisteravond te gast in de uitzending van latenight talkshow Beau om zijn nieuwe album ‘Thuis’ te promoten. En in dat nieuwe album blijft niets onbesproken. André schrijft over zijn wilde tijd, over spijt en over wederopstanding.

Hij zingt het nummer ‘Thuis’, waarmee hij het afgelopen, turbulente jaar afsluit. Want dat is hij. Thuis. In zijn eigen lijf. Maar bovenal bij zijn vrouw en kind. Althans, dat valt te lezen op de website van RTL zelf.

Kijkers Beau gaan los op vertoning André Hazes

Kijkers thuis zagen dat Dreetje niet helemaal in vorm was. Zo schrijft iemand: “Pfffoe wat een vertoning van Hazes man man man”. Terwijl een andere kijker laat weten: “Wat was er in godsnaam met het geluid bij #beau?? Ben geen echte fan van André Hazes maar zó slecht is hij normaalgesproken echt niet!”. Bekijk de beelden hieronder anders zelf maar:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending