Heftig: Dit is er precies gebeurd tijdens The Voice tussen zangeres Maan en Marco Borsato
Connect with us

Celeberties

Heftig: Dit is er precies gebeurd tijdens The Voice tussen zangeres Maan en Marco Borsato

Maan en Marco Borsato zijn in het verleden in talloze verhalen opgedoken die door beide nooit zijn beantwoord. Er is hier tot nu toe nog nooit een reactie op gekomen dus de verhalen zijn altijd bij geruchten gebleven. Het onderwerp is bij beide ook nog nooit ter sprake gekomen in de media. Gisteravond was de zangeres te gast bij HLF8 bij Johnny de Mol.

Het onderwerp ‘Borsato’ werd vorige week al uitvoerig besproken en hij zei: “Ik vind het zo’n k*tverhaal. Sorry dat ik het even zo zeg. Dat trial by media heb je ook nog en je bent gewoon onschuldig tot het tegendeel bewezen is.“. Tafelgast Natacha Harlequin zei toen: “Aan de andere kant. Als iemand wél echt iets te zeggen heeft en die wil zijn of haar verhaal wél kwijt, dan hoop ik dat dat ook kan. Het heeft twee kanten dit verhaal. Verdrietig voor alle mogelijke partijen.”

Maan over Borsato-zaak!

Gisteravond zat De Steenwinkel dus aan tafel en het onderwerp werd opnieuw aangesneden. Johnny vraagt aan de zangeres: “Heb je wel eens het idee dat je in een spagaat zit in deze tijden om je uit te spreken. Om dingen te zeggen en ergens voor te gaan staan?” De Steenwinkel reageert hierop met: “Ja, ik denk zodra ik voel dat ik honderd procent achter iets sta of honderd procent weet wat ik van iets vind of wat ik erover te zeggen heb. Dat ik dan iets erover kwijt wil. Maar er zijn ook heel veel dingen waarvan ik denk: ‘andere mensen weten dat veel beter’. En ik hoef ook niet over alles per se iets te vinden of een mening te uiten. Sommige dingen blijven ook voor mezelf.” Het lijkt er dus op dat de zangeres nog erg voorzichtig is zich uit te spreken over alle verhalen. De zangeres en zanger gaan dan ook ‘way back’ zoals hieronder te zien is:

Celeberties

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen uit elkaar na seksueel wangedrag bij The Voice

Linda de Mol weet al langer van het seksueel wangedrag van haar partner Jeroen Rietbergen in The Voice. Jeroen laat in een uitgebreide verklaring weten dat de feiten eerder leidden tot een tijdelijke relatiebreuk.

Jeroen geeft het seksueel wangedrag toe. “Ik heb contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld.”

Voorheen beschouwde hij dit als wederkerig contact, maar nu ziet hij zijn fout in. “Inmiddels ben ik mij er zeer bewust van geworden dat mijn eigen perceptie helemaal niet relevant is, maar veel meer de perceptie van betreffende vrouwen. En dat deze vrouwen dit misschien heel anders beleefd hebben.”

Linda op de hoogte

Jeroen is hiervoor ook op de vingers getikt door zijn opdrachtgever. De bandleider lichtte ook zijn partner Linda de Mol in. “Ik heb toen met grote schaamte mijn vrouw op de hoogte gesteld. Dat heeft tot gevolg gehad dat onze relatie is beëindigd en wij uit elkaar zijn gegaan, met veel verdriet voor mijn gezin.”

(Lees verder onder de post)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mischa Schoemaker (@mischa_schoemaker)

Therapie

Hij besefte dat zijn gedrag ongehoord was en wist dat hij professionele hulp moest zoeken. “De therapie die ik daarna lange tijd heb gevolgd heeft tot gevolg gehad dat ik mijn gedrag drastisch en permanent heb kunnen veranderen. Mijn gezin is weer bij elkaar, hoe moeilijk de situatie voor mijn vrouw ook is geweest en nu weer is.”

Bewondering

De muzikant sluit af met zijn bewondering uit te spreken voor zijn partner Linda, die hem hiervoor niet laten vallen heeft. “Bij mijn gezin en mijn werkgever ben ik al eerder diep door het stof gegaan, maar bij deze wil ik aan de betreffende vrouwen mijn oprecht gemeende excuses aanbieden voor dingen die ik nooit had mogen doen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Náást Ali B. en Marco Borsato ook déze naam in The Voice-zaak genoemd!

Het is goed mis bij The Voice, het nieuws heeft inmiddels het hele land bereikt dat de stekker er voorlopig uitgetrokken is. Veelgenoemde namen zijn Ali B en Marco Borsato, maar het schijnt hier niet bij te blijven. RTL heeft het volgende statement naar buiten gebracht: “Op woensdag 12 januari jl. heeft de redactie van het BNNVARA-programma BOOS een mail aan ons gesturd met aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik rondom TVOH. De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL.” Uiteraard heeft BOOS-voorman Tim Hofman hier direct een post over geplaatst. Hij schrijft: “We hebben hier ontzettend lang en zorgvuldig aan gewerkt. Aankomende donderdag zenden we onze aflevering over TVOH uit. Later vandaag volgt meer info.” Op social media komt er al een boel informatie binnen bij de welbekende juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer.

Nog meer namen genoemd in zaak van The Voice!

Coldeweijer schrijft: “Via omroepspionnen hoog in rang heb ik bevestigd gekregen dat deze aflevering gaat om misbruik bij TVOH betreffende Ali B.” Een andere roddelkoning, Fawrynotsawry, laat het volgende weten: “Iedereen noemt Ali zijn naam, maar hij is zeker niet de enige in dit verhaal! Alle betrokkenen hebben een brief ontvangen van BNN VARA. De namen zijn: Marco, Ali B en hou je vast: Jeroen Rietberger (de man van Linda de Mol). De laatste naam zit dus in de band van The Voice. Wat een zooitje.” Hieronder het bericht van Tim Hofman, daaronder het bericht van Fawry:

UPDATE: Tim Hofman plaatst zojuist onderstaand bericht: “Bandleider Jeroen Rietbergen erkent de beschuldigingen en stapt per direct op.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: ‘The Voice of Holland’ mag nooit meer worden uitgezonden op tv

Komende donderdag brengt het Nederlandse consumentenprogramma ‘BOOS’ een reportage over seksueel grensoverschrijdend gedrag in ‘The Voice of Holland’. RTL legt daarom de uitzendingen meteen stil.

Volgens RTL zijn de beschuldingen “ernstig en schokkend”. Details zijn er nog niet bekend, maar wel dat het onder andere gaat over Jeroen Rietbergen, de leider van de liveband in het programma en tevens partner van Linda De Mol.

Rietbergen erkent de beschuldigingen en heeft zijn spijtbetuiging overgemaakt aan de ‘BOOS’-redactie. “Tijdens mijn jarenlange betrokkenheid bij ‘The Voice of Holland’ heb ik contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld”, zegt hij ook aan RTL Boulevard.

Ook tegen jurylid Ali B zou er een klacht zijn ingediend, maar die ontkent alle beschuldigingen. “Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld”, zegt hij aan De Telegraaf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending