Heftig: “Dit is er te zien op de chantage-beelden van Jaimie Vaes!
Connect with us

Celeberties

Heftig: “Dit is er te zien op de chantage-beelden van Jaimie Vaes!

Jaimie Vaes is een dame die voor buitenstaanders om onduidelijke redenen bij Lil Kleine blijft. Het is weliswaar de vader van haar kind, maar volgens geruchten zou er al langere tijd sprake zijn van fysiek geweld tussen de twee. Een bekend verhaal is de gebeurtenis op Ibiza waarbij de rapper opgepakt is door de Spaanse politie.

Na een poosje in de Spaanse cel te hebben gezeten is de rapper destijds weer vrij gelaten. Vermoedelijk omdat er geen bewijs geweest is voor waar hij van verdacht werd. Ook zou Jaimie nooit aangifte gedaan hebben van mishandeling. Eerder deze maand is de rapper veroordeelt voor een taakstraf van 120 uur vanwege zinloos uitgaansgeweld waarbij hij een man mishandelt heeft op straat. Het mag duidelijk zijn dat de rapper behoorlijk losse handjes heeft. Maar toen Yvonne Coldeweijer bewakingsbeelden van het stel lekte was het toch echt gedaan met de rapper.

Chantagebeelden van Jaimie Vaes?

Jorik, zoals de rapper echt heet, is opgepakt en zal voor de rechter moeten verschijnen. Hij wordt inmiddels verdacht van zware mishandeling. Inmiddels lijkt het beter te gaan met Jaimie, ze wordt omringt door vrienden die voor haar zorgen. Echter gaat het gerucht dat Jorik een video in bezit heeft van Jaimie. Dit zou hij volgens geruchten als chantagemateriaal gebruiken en vrijgeven wanneer ze hem verlaat. Roddelkoning Fawrynotsawry heeft laten weten wat er op deze beelden te zien zou zijn: “Dat ze aan het snuiven is, in het bijzijn van hun kind. Ik weet niet of dit klopt en of dit waar is, maar ik heb dit gehoord. Ik heb het filmpje ook niet gezien. Maar hij schijnt het filmpje te hebben en haar hiermee te chanteren. Als het filmpje echt daadwerkelijk bestaat, wat ik dus niet weet, dan zou de Kinderbescherming gelijk in actie moeten komen.” Hieronder meer over de beruchte video:

Celeberties

Politiefoto’s van Lil Kleine gelekt en het internet gaat stuk!

Lil Kleine heeft natuurlijk altijd al niet een al te beste naam, maar dit weekend heeft hij het echt te bont gemaakt. Na een veroordeling afgelopen vrijdag voor mishandeling van een man tijdens het uitgaan vond hij het nog niet genoeg. Ook alle verhalen over een vermeende mishandeling van zijn vriendin en moeder van zijn kind op Ibiza waren nog niet genoeg.

Over deze incidenten heeft de rapper zelfs een album gemaakt genaamd ‘Ibiza Stories’. Dit is dan het album wat overal in Nederland op nummer één is komen te staan. Echter zijn er geen bewijzen van mishandeling op Ibiza en ook Jamie, zijn vriendin, heeft geen aangifte gedaan. Dit keer zit de vork anders in de steel. Op bewakingsbeelden is namelijk te zien dat de rapper zijn vriendin aan de haren uit de auto trekt. Ook zou hij haar hoofd tussen het portier geklemd hebben.

Politiefoto van Lil Kleine!

De rapper zit hierdoor al een paar dagen in een politiecel. Strafrechtadvocaat Juriaan de Vroes heeft hier het volgende over laten weten: “Na mijn twitterstilte zal ik jullie overigens nog meteen een nieuwtje meegeven. Glennis Grace wordt binnen afzienbare tijd heengezonden en Jorik Scholten gaat worden voorgeleid voor de rechter! We gaan zien.” Hoe ernstig de gehele zaak ook is, op social media worden er talloze grappen over de rapper gemaakt. Dit door mensen die eigenlijk willen dat hij en zijn muziek nooit meer in de hitlijsten terecht zullen komen. Zijn ontsnappingspoging zou bijvoorbeeld vastgelegd zijn op camera (zie link hieronder). Zo zou ook de ‘mugshot’, of wel de politiefoto, op het internet terecht zijn gekomen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”

André Hazes zou volgens Yvonne Coldeweijer vorig jaar in een kliniek hebben gezeten om af te kicken van een verslaving. Dit zou in eerste instantie om een verslaving aan het verboden witte poedertje gaan. Echter zouden er volgens verschillende kanalen ook problemen zijn omtrent het alcoholgebruik van de zanger.

In deze periode was de zanger samen met Sarah van Soelen. Sarah zou in het verleden ook een verslaving hebben gehad maar is naar eigen zeggen al twee jaar clean. Coldeweijer zegt echter dat dit een leugen is en dat de blondine wel degelijk met een verslaving kampte vorig jaar. Dit zou dan ook samen met de veelbesproken zanger zijn. Beide zijn ze dan ook naar verschillende klinieken zijn geweest in Spanje. Dit was in de periode dat de zanger besloot om zich, tot op de dag van vandaag, compleet stil te houden in de media. Ook op de socials.

André Hazes valt terug in oude gewoontes?

In die radiostilte zou ook de relatie met Sarah zijn verbroken. Tussendoor is er nog een andere vriendin voorbij gekomen, maar dit was maar van korte duur. De laatste weken zijn er echter weer nieuwe tekens van leven vanuit de zanger. Er zijn foto’s en video naar de welbekende juicekanalen gelekt waarop de zanger te zien is. Feestend en wel. Ook Coldeweijer heeft de beelden voorbij zien komen en reageerde hier vrij stellig op. Ze zei: “Als dit geen 0,0 biertje is, kunnen we concluderen dat je voor saus al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten, André! Om te janken.” De zanger is op de foto’s feestend te zien met een biertje in zijn mond. De zanger zou ook met een andere dame gespot zijn, namelijk de eigenaresse van een Amsterdams restaurant. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Prinses Amalia met haar vriendje in Canada gespot’

Beatrix verblijft deze week in Lech, waar de Oranjes jaarlijks hun skivakantie doorbrengen. Als Willem-Alexander en Máxima ook naar Oostenrijk afreizen, zou dat in ieder geval zónder Amalia zijn. Zij zou namelijk momenteel genieten van een skivakantie in Canada samen met haar vriendje.

Niet alleen Alexia, maar ook Amalia is momenteel in het verre buitenland te vinden. Bronnen melden aan weekblad Story dat de kroonprinses op dit moment op wintersport is samen met haar vriendje.

Dezelfde jongen als in New York

Het zou om dezelfde jongen gaan met wie Amalia vorig jaar tijdens de Amerikaanse feestdag Thanksgiving werd gespot op de Brooklyn Bridge in New York. Het zou gaan om een 19-jarige Duitse jongen, genaamd Isebrand Kaldewei.

Isebrand komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Anoniemer in Canada

Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en inmiddels zouden de twee al ruim een halfjaar verliefd op elkaar zijn. Inmiddels is de relatie zo serieus dat ze samen afgereisd zijn naar Canada om daar te genieten van een skivakantie.

En afgezien van het feit dat Canada zeer geliefd is bij wintersportliefhebbers, is er voor Amalia ook nog een bijkomend voordeel. Ze is daar een stuk anoniemer dan in Oostenrijk, waar ze normaalgesproken met haar familie de skivakanties doorbrengt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending