Heftig drama gaat door: Jaimie Vaes krijgt weer slecht nieuws na geweldsincident met Lil’ Kleine
Connect with us

Meest bekeken

Heftig drama gaat door: Jaimie Vaes krijgt weer slecht nieuws na geweldsincident met Lil’ Kleine

De opnames van de realityserie van Jaimie Vaes gaan voorlopig niet door. Na het geweldsincident tussen Jaimie en haar verloofde Lil’ Kleine worden er nog even geen nieuwe beelden gedraaid…

“Naar aanleiding van het nieuws over ons talent Jaimie Vaes, hebben wij besloten om de opnames van de serie voorlopig te onderbreken”, laat een woordvoerder van Discovery+ aan Shownieuws weten. “Wij blijven Jaimie helpen en ondersteunen, zoals wij doen bij al onze talenten.”

Het is niet de eerste keer dat de opnames worden onderbroken door een geweldsincident. Tijdens hun vorige trip naar Ibiza raakte Koen Kardashian, de beste vriend van Jaimie, gewond. Daarna ontvolgden Lil’ Kleine en Koen elkaar op Instagram.

Meest bekeken

Breaking: School in lockdown nadat leerling dolgedraaide militair ziet

Basisschool Het Molenschip in Evergem is in lockdown nadat een leerling de zwaar bewapende Belgische militair Jürgen Conings zag.

De militair uitte bedreigingen tegen Belgische virologen en ontvreemde zware wapens uit het wapendepot. Hij is nu al een week spoorloos, ondanks grootschalige zoekacties. Daarbij is ook de hulp ingeschakeld van buitenlandse ordetroepen.

Momenteel kamt de politie het park in de buurt uit. Ook cirkelt er een helikopter boven het gebied. De leerlingen mogen de school niet verlaten.

Enkele agenten houden de wacht bij de school. Ook de omgeving van het station wordt afgespeurd. Naast de sporen kammen agenten de bermen naast de sporen uit. Het station is voorlopig nog gewoon open.

Nieuws in volle ontwikkeling …

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes en Sarah krijgen beveiliging na zware bedreigingen

Toen André Hazes in maart de breuk met Monique aankondigde en zijn prille gevoelens voor Sarah van Soelen toegaf, kreeg het kersverse koppel zware bedreigingen.

Dat vertelt André in Veronica Superguide. De zanger vertelt honderduit over de chaotische tijd na de breuk met zijn verloofde. De meeste mensen kozen partij voor de blondine. Dat leidde tot bedreigingen aan het adres van André en Sarah. Ze kregen zelfs een tijd privébeveiliging.

Goed wijf

De zanger zegt dat Sarah op slag de meest gehate vrouw van Nederland was. Gelukkig kan de influencer goed met de stress om. “Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan”, klinkt het.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Je gelooft het niet: Babynieuws voor André Hazes, Sarah van Soelen én Monique Westenberg!

Er is een bizar gerucht gaande over André Hazes en zijn ex Monique Westenberg. Maar ook Sarah van Soelen, zijn nieuwe vriendin, komt voor in dit verhaal. Wat er allemaal wel en niet van waar is, dat moet nog blijken. Guido den Aantrekker zegt dat hij dit vandaag via Story zal gaan onthullen.

Verschillende media als Radio Veronica, 100% NL, D&D en andere shownieuws-media zijn al flink aan het speculeren, er wordt namelijk babynieuws verwacht laten verschillende bronnen weten. Sommigen zeggen te denken dat Monique Westenberg zwanger is. Het is bekend dat ze al heel lang een tweede kind wil maar dat zwanger worden maar lastig gaat. Omdat ze al ouder aan het worden is, 43 inmiddels, is zwanger worden steeds moeilijker. Het stel had destijds eitjes laten invriezen en de geruchten zijn dat ze voor hun scheiding wellicht een eitje hebben laten bevruchten.

Wie is zwanger van André Hazes, Monique of Sarah?

Maar aan de andere kant zijn er mensen die denken dat Sarah een kindje van de zanger draagt. Instagram-account Fawry krijgt berichten binnen die de zanger met Sarah in een kliniek in Scheveningen zouden hebben gespot. Komende week zou ze 3 maanden zwanger zijn en het babynieuws met de buitenwereld gaan delen. Maar we moeten natuurlijk beseffen dat dit ook een grote reclamestunt kan zijn voor de bladen. Het is dus goed mogelijk dat er iets minder heftig nieuws komt dan babynieuws. Of ze zijn natuurlijk beide zwanger, je weet het niet meer met de BN’ers tegenwoordig!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending