Heftig: Foto’s van Marco Borsato zorgen voor vraagtekens
Connect with us

Lifestyle

Heftig: Foto’s van Marco Borsato zorgen voor vraagtekens

Foto’s van Marco Borsato zorgen voor een hoop vraagtekens. Weekbladen Story en Weekend leggen de zanger op de gevoelige plaat vast in zijn nieuwe woonplaats Alkmaar, waar een aantal dingen opvallen…

Zo draagt Marco nog altijd zijn trouwring. Volgens Story is dit een duidelijk teken dat hij zijn grote liefde Leontine nog altijd in zijn hart heeft. Of dat hij de knoop van zijn scheiding nog steeds niet volledig wil doorhakken…

Weekend vindt het juist bijzonder dat Marco nog steeds een gigantische sjaal om zijn nek heeft hangen. Het was afgelopen weekend toen de foto’s werden gemaakt namelijk hartstikke heet.

“Opvallend was de warme sjaal die hij droeg, terwijl de thermometers bijna 30 graden aangaven. Er was waarschijnlijk geen plek meer in de bomvolle koffers, waarop hij besloot de sjaal maar even snel om zijn nek te doen”, schrijft het blad.

 

View this post on Instagram

 

Hij is er weer, de nieuwe Weekend! En je weet het; lees je Weekend, dan weet je meer. 😄 #weekbladweekend #weekend #marcoborsato #rafaelvandervaart #estavanapolman #sylviemeis #angelagroothuizen #petertimofeeff

A post shared by Weekblad Weekend (@weekbladweekend) on

Alkmaar

Zanger Marco Borsato maakt alleen een nieuwe start in Alkmaar en zo te zien zorgt hij goed voor zichzelf. Hij werd onlangs nog gespot bij de groothandel in zijn nieuwe woonplaats, meldde weekblad Privé.

Marco heeft hiermee definitief afscheid genomen van de villa in ‘t Gooi waar hij lief en leed heeft gedeeld met zijn ex-vrouw Leontine Ruiters. Samen met zijn broer Armando heeft hij de laatste ingepakte verhuisdozen en spullen laten inladen en naar zijn nieuwe stulpje in Alkmaar gebracht. Volgens weekblad Weekend maakte Marco daarbij zichtbaar een trieste indruk toen hij definitief afscheid nam van het huis. Dit in tegenstelling tot Leontine die bij haar verhuizing een ontspannen, zelfs stralende indruk maakte.

Terwijl de zanger een nieuwe start maakt in Alkmaar waar hij ruim 1,1 miljoen euro voor heeft neergelegd voor een luxe appartement, heeft Leontine besloten om in ‘t Gooi te blijven. Niet ver van hun oude huis, heeft zij een twee-onder-één-kapwoning gevonden waar zij de rechterhelft van het pand gaat betrekken

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Celeberties

Wauw: 41-jarige Monique Westenberg laat haar topfiguur zien!

Het is natuurlijk alweer een tijdje geleden dat het vreselijke nieuws naar buiten kwam voor Monique Westenberg. André Hazes bracht het bizarre nieuwe naar buiten via een persbericht en een appje naar zijn toenmalige vriendin.

Hij koos voor een andere vrouw, de 20-jaar oudere Bridget Maasland. Maar voor de blondine gaat het leven natuurlijk ook gewoon door. En we gokken dat de mannen voor haar in de rij zullen staan, jong en oud. Een van de redenen zullen we eventjes aan je laten zien!

Mannen staan in de rij voor Monique Westenberg

Naast dat de 41-jarige blondine er gewoonweg nog heel goed uitziet, heeft ze ook nog eens een prachtig figuur. En dat laat ze maar al te graag zien op haar social media!

View this post on Instagram

Imagine being loved the way you love

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Linda de Mol lacht zich helemaal rot om de meest domme BN’ers óóit!

Dat niet alle BN’ers even slim zijn wist je waarschijnlijk wel. Types als Patty Brard, Famke Louise en Bizzey zijn daar het levende voorbeeld van. Maar goed ondanks dat staat succes hen blijkbaar niet in de weg en daarvoor kan je alleen maar respect hebben.

In de spelshow Ik Hou Van Holland met presentatrice Linda de Mol (seizoen 139 alweer) worden wekelijks een aantal BN’ers blootgesteld aan lastige vragen en opdrachten. Zoals in de spellingsronde waar echt de aller moeilijkste woorden óóit voorbijkomen. Woorden als: excuses, burgerlijk of spectaculair…

Linda de Mol lacht zichzelf uit

Inderdaad, woorden die jij in groep 5 al wist te spellen maar waar BN’ers als Nienke Plas, Samantha Steenwijk en Bilal Wahib nog altijd moeite mee hebben. Maar ehh Linda, hoe spel je het woord guacamole nou ook alweer?

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Het houdt niet op: Koning Willem Alexander wéér in opspraak na gelekte foto bij thuiskomst in Nederland

Mits je de afgelopen dagen niet onder een steen hebt geleefd heb je vast wel meegekregen dat Koning Willem Alexander afgelopen week op vakantie wilde gaan naar Griekenland. Sterker nog, hij en zijn familie vlogen inderdaad met het regeringsvliegtuig richting het vakantiehuis in het Zuid-Europese land.

Eenmaal aangekomen hoorden ze van alle kritiek vanuit Nederland. Het was immers te gek voor woorden dat het Koningspaar en de prinsesjes wél op vakantie kunnen, terwijl de rest van het land wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven. Althans, dat is de mening van veel Nederlanders.

Willem Alexander alwéér in opspraak

En dus besloot de Koninklijke familie om al snel weer rechtsomkeert te maken en terug te vliegen naar Nederland. Maar ook in Nederland raakt Willy weer in opspraak. Op een foto is te zien dat hij geen mondkapje draagt in een auto waar niet alleen zijn gezin in zit. En dat terwijl de Rijksoverheid dit wel aanraadt. Volgens de RVD droeg de Koning zijn mondkapje de gehele autorit maar is deze foto net genomen toen de familie aankwam bij paleis Huis ten Bosch…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending