Heftig: Grootste angst Truus van Gaal wordt bewaarheid
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Grootste angst Truus van Gaal wordt bewaarheid

Zelfs bij mensen die intensief met hem samenwerken, sloeg de onthulling van Louis van Gaal (70) dat hij is getroffen door een agressieve vorm van prostaatkanker, in als een bom. De bondscoach van Oranje vertelde niets aan zijn spelers over zijn toestand en meldde zich tijdens trainingskampen pas ’s avonds in het ziekenhuis. Ruim een week voor de première van de documentaire Louis, waarin zijn ziekte wel besproken wordt, besloot hij zijn geheim met de wereld te delen.

‘Aan prostaatkanker ga je niet dood, althans, in negentig procent van de gevallen niet,’ zei een strijdvaardige Louis in de talkshow van Humberto Tan. ‘Het zijn meestal andere onderliggende ziektes waaraan je doodgaat. Maar ik had een vrij agressieve vorm, ik ben 25 keer bestraald. Dan heb je wel een hoop management te doen, om dan door het leven te gaan.’ Al aan het einde van 2020 werd de diagnose gesteld, halverwege april 2021 werd overgegaan tot bestralingen. Een lichtpuntje is dat deze behandeling ‘curatief’ van aard is.

Dit houdt in dat deze is gericht op herstel en dus niet om bijvoorbeeld het ziekteproces alleen maar te vertragen. Wel is het dus zo dat Louis toen hij vorige zomer voor de derde keer het bondscoachschap van Oranje accepteerde, al midden in het ziekteproces zat. En dat zal tot extra beladen gesprekken met zijn vrouw Truus (68) hebben geleid. Het is immers bekend dat Truus überhaupt al niet stond te springen dat Louis weer aan de slag ging. Ook niet toen er qua gezondheid nog geen wolkje aan de lucht was!

Celeberties

Sneu: Leontine Borsato naar spoedkliniek: “Dit is niet goed!”

Leontine Borsato heeft een hoop stof doen opwaaien met een alleszeggende Q&A met haar nieuwe familielid, hondje Obi. Uit deze Q&A werd duidelijk dat Obi geen Borsato maar een Ruiters is, de meisjesnaam van Leontine. Ook werd duidelijk dat Leontine officieel al een tijdje weer Ruiters heet en niet van plan is dit weer te gaan veranderen. De twee wonen apart en Leontine wil zelfs de naam Borsato uit haar Instagram weg hebben. Ook bleek puppy Obi niet helemaal lekker te zijn. Leontine geeft een update: “Tijdens de Q&A van vrijdag had ik jullie verteld dat Obi niet helemaal lekker was. Ze had alleen voer van de ochtend gegeten. Rond begin middag had ze haar voer uitgespuugd. Daarna wilde ze niks meer eten en werd ze dus ook super moe en futloos. Water dronk ze wel gewoon.” Behoorlijk verontrustend, echter is Obi gelukkig in goede handen bij Leontine.

Leontine Borsato met Obi naar de spoedkliniek!
Leontine deelt haar vermoedens: “Ons vermoeden was dat ze buiten iets had opgegeten wat niet de bedoeling was en ze daar misselijk en ziek van was geworden. Rond de avond merkten we hoe aangedaan ze was.” Leontine vertrouwde het allemaal niet: “Daarom hadden we besloten de spoedkliniek te bellen die ons vertelden dat het eigenlijk wel verstandig was om meteen langs te komen.

Een uur later zaten we bij de kliniek en na meerdere onderzoekjes vertelde de dierenarts dat jet jet beste was om haar een prikje te geven tegen de misselijkheid.” Niet veel later brengt Leontine positief nieuws: “De ochtend erna was ze nog steeds erg futloos maar sinds gistermiddag is ze weer helemaal de oude!” Een tip van Leontine: “Tip! Hou je hond goed in de gaten want momenteel heerst Giardia. Symptomen zijn braken en diarree!” Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Radiomaker Marieke Elsinga (35) zit er helemaal doorheen, stopt ermee

Radiopresentatrice Marieke Elsinga heeft vanmorgen via een opgenomen audiofragment op radiozender Qmusic aan de luisteraars laten weten dat zij haar werkzaamheden met betrekking tot de ochtendshow Mattie & Marieke tijdelijk neerlegt. Marieke (35) is toe aan rust en wil een burn-out voorkomen.

Kompaan Mattie speelde het bericht af tijdens de uitzending. Elsinga,die radio maken combineert met tv-werk bij RTL Boulevard zit er blijkbaar helemaal doorheen.

In het fragment zegt ze: ”Ik krijg heel vaak de vraag: ’Hoe hou je dat vol’? Dat je radio maakt én televisie’. Mijn antwoord is dan altijd: ’Ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veel energie’. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost.”

Leuke dingen doen
”En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen, zodat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ik dit het allerleukste vind om te doen. Daarom ga ik de komende tijd even geen radio maken.” In plaats daarvan neemt Marieke tijd om ’leuke dingen’ te doen om haar partner, familie en vrienden.

Mattie benadrukte nog dat het niet gaat om een burn-out. ”Ze heeft gewoon even pauze nodig.”Wanneer ze precies terugkeert is dan ook nog niet duidelijk.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Na zware ziekte: ’André Hazes jr. nog anderhalf jaar uitgeschakeld!’

André Hazes blijft nog veel langer buiten beeld dan tot nu toe door zijn management bekend is gemaakt. Vlak voordat zijn vakantie met Monique en zoon André door Amerika begon, werd besloten dat de zanger niet voor het najaar van 2023 (!) de draad weer zal oppakken. Wat zit daar achter? Wie is zijn voorbeeld? En maakt de zanger zich geen zorgen over weglopende muzikanten en aanstormende concurrentie?

Op het persoonlijke vlak probeert André Hazes (28) met een gezinsvakantie in Amerika te redden wat er te redden valt. De zanger zet daar alles op alles om zijn verloving met Monique Westenberg, na alles wat gebeurd is, een doorstart te geven en het hart van de moeder van zijn zoontje terug te winnen. Ook Monique hield bij vertrek alle opties open en lijkt maar één doel voor ogen te hebben: een verzoening voor het geluk van hun zoontje.

Dat het André serieus is, hoort Privé uit een zeer betrouwbare de-bron, die weet te melden dat de zanger er nu alles voor opzij zet: zelfs zijn carrière.

Comeback
Eerder veegde hij het hele kalenderjaar 2022 zijn agenda al schoon, vandaag wordt duidelijk dat hij ook in 2023 zelfs ook nog grotendeels uitgeschakeld zal zijn. Pas in de herfst, dus niet eerder dan over anderhalf jaar, wil hij met een grootste comeback de draad weer oppakken!

Al met al is André dan vrijwel twee jaar ’vrij’ geweest. Hij gunt zich alle tijd om bij te komen van, wat zijn moeder noemde, een emotionele burn-out en te werken aan zijn persoonlijke issues. Zijn jeugd in Vinkeveen was minder onbezorgd dan het in die tijd voor de buitenwereld leek. Het leven met een zwaar alcoholistische vader, de spanningen in het huwelijk van zijn ouders, het ging allemaal niet aan de kleine jongen van toen voorbij. Niet voor niets vluchtte hij de uit de docu Zij gelooft in mij bekende villa in Vinkeveen uit, toen hij daar voor tv-opnamen een keer terugkeerde. De slechte vibes vlogen hem naar de keel en sloegen op zijn maag.

De huidige toestand met André, bij wie vorig jaar ineens het licht uitging, heeft nogal wat consequenties. Toen het hem allemaal te veel werd, was hij de meest geboekte artiest van dat moment. Tot corona toesloeg bracht hij in Nederland en België wel 250 keer per jaar ’Leef!’ in de brouwerij. Hij werkte, zelfs als quizmaster, mee aan talloze tv-programma’s en de BV Hazes floreerde. Daarnaast had hij een levendig privéleven met vrienden en neef Jarno, wat zich doorgaans tot in de kleinste uurtjes van de nacht afspeelde.

Het eiste nogal wat van de jonge twintiger met onverwerkt verdriet. Monique, die probeerde hem te sturen, af te remmen en op zijn tijd rust te gunnen, werd door hem als een ’zeur’ gezien – zoals vroeger zijn moeder. Monique kon echter niet aanzien hoe de vader van haar kind zich in vliegende vaart naar de afgrond manoeuvreerde. Regelmatig barstte thuis de bom wanneer zij boos werd als André pas weer eens rond het ochtendgloren naast haar kroop en wilde weten waar hij geweest was. Dat zorgde voor een eerdere breuk in 2018, die tijdens een vakantie in Mexico werd bijgelegd en een tweede, toen André even dacht bij Bridget Maasland betere aansluiting te vinden. Op Curaçao vonden Monique en hij elkaar toch weer terug. In 2020 konden ze samen weer Valentijnsdag vieren en net voor kerst deed hij haar op indrukwekkende wijze een aanzoek in Rotterdam. Maar een paar maanden later lag de relatie opnieuw in de kreukels, toen André zichzelf terugvond in de armen van Sarah van Soelen, die hem ’wel begreep’ en meer bereid was hem ’zijn vrijheid te gunnen en los te laten.’ Total loss – zoals we nu weten.

In september 2021 maakte zijn management bekend dat hij een burn-out had en de komende tijd rust zou nemen. Toen nog werd gedacht: de rest van dat jaar. Nog voordat het laatste kalenderblaadje werd afgescheurd, volgde een tweede bericht. André zou ook heel 2022 nog vrij nemen.

En, nu dus, kan Privé onthullen dat hetzelfde geldt voor vrijwel heel 2023. Pas in het najaar, wanneer hij dus twee jaar uit beeld is geweest, zou hij met een film en een concertreeks zijn comeback willen maken. Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is.

Buitenland
Zijn eigen management staat nagenoeg op non-actief. Optredens worden niet aangenomen. De telefoon wel, maar alleen om te zeggen: ’We hebben alle werkzaamheden vanwege zijn gezondheid geannuleerd’. Interviewverzoeken worden afgewezen, want André wil rust en brengt veel tijd door in het buitenland, met name in Amerika waar hij om de zoveel weken te vinden is.

Bandleden kijken om zich heen. Na de lange coronaperiode dachten zij eindelijk weer aan de slag te kunnen, maar nu is het André die daar niet toe in staat is. Dit weekend staan zijn begeleiders in Sportpaleis Ahoy’ in Rotterdam met Mart Hoogkamer (23), die de vruchten plukt van zijn zomerhit Ik ga zwemmen en met het nieuwe Bieber van de kroeg wél vol gas geeft. En er zijn meer artiesten die profiteren van de lange afwezigheid van André. Ook een Yves Berendse (28), die al regelmatig als alternatief voor Hazes wordt geboekt, slaat zijn vleugels uit en staat in mei in het Koninklijk Concertgebouw.

„André hoort en ziet het allemaal, maar het is niet dat hij denkt: ’Ik mag wel gaan uitkijken. Laat ik maar weer eens wat gaan doen’”, zegt een ingewijde aan Privé. „Integendeel. Hij plakt er nog een langere periode van vrij zijn aan vast!”

In de kleine kring om hem heen bestaat de indruk dat André Hazes zich spiegelt aan wereldster Adele, die er soms jaren tussenuit knijpt. Zij verkocht op de hoogtepunten van haar succes echter tientallen miljoenen albums, en kan alleen al leven van de wereldwijde streams van haar hits. Andrés afzetgebied blijft echter beperkt tot Nederland en België. Daar verdiende hij de afgelopen maanden weliswaar kapitalen, maar waar twee jaar niets bijkomt, en veel van af gaat, kan het snel gaan.

„André laat zich echter niet opjagen”, zegt onze Privé-bron. „Hij is ervan overtuigd dat het publiek hem weer in de armen sluit zodra hij zich meldt om weer aan de slag te gaan en daar zou hij ook weleens groot gelijk in kunnen hebben. Voor André telt nu dat hij zijn privéleven eindelijk op orde wil krijgen en dat klinkt Monique natuurlijk als muziek in de oren.”
Vanuit de inner circle klinkt de verwachting dat de twee elkaar wel weer zullen vinden en dat het opnieuw goed zal komen. Na het weerzien in New York volgen nog enkele dagen daar. Vandaag of morgen vertrekt het gezelschap naar Florida, waar nog een uitgebreide familie- en strandvakantie is geboekt en waar Monique en André in alle rust ook alle tijd voor elkaar zullen hebben.

Getrouwd
Komen zij zelfs getrouwd terug? Niemand in hun kring durft er iets over te zeggen. Als ouders van de vijfjarige, leerplichtige Dré hebben zij bij diens school echter met een goed verhaal moeten komen om hem enkele weken mee te kunnen nemen. Zijn vakantie zou eigenlijk pas op 30 april beginnen. Een huwelijk zou zo’n argument kunnen zijn. Maar wellicht vond de schooldirecteur, gezien alle problemen die er zijn geweest, deze trip en de verzoening van zijn ouders ook wel bijzonder genoeg om hem die toestemming te geven!

Doorgaan met lezen

Trending