Heftig: Hoogzwangere Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks vreest groot verlies
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Hoogzwangere Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks vreest groot verlies

Een uitdagende baan, een succesvolle droomman, een superschattig zoontje en een tweede op komst… Dyantha Brooks heeft het getroffen. Toch gaat ze niet zorgeloos door het leven.

Binnen enkele weken bevalt Dyantha Brooks (33) van haar tweede zoontje. De Shownieuws-presentatrice kijkt er reikhalzend naar uit, samen met haar echtgenoot, de succesvolle zakenman Mick de Vlieger (32). Zijn vader, topondernemer Erik de Vlieger (62), koppelde hem ooit aan haar. Ze werkte destijds voor radiostation Wild FM, waarvan Erik de eigenaar was. ‘Omdat we met ons team een verkooptarget hadden gehaald, vierden we dat met de afdeling bij hem thuis in Portugal. Mick was daar ook,’ vertelt Dyantha aan Flair. De twee werden stapelverliefd en trouwden op 12 september 2015. Twee jaar later werd zoontje Davis geboren.

Horrorbevalling

Dyantha kan niet wáchten op de komst van de baby, al heeft ze aan haar eerste bevalling geen fijne herinneringen. Vijf dagen ervoor, voelde ze Davis ineens nauwelijks meer bewegen. Gedacht werd dat hij wellicht te weinig voeding binnenkreeg door een afgeklemde navelstreng, waarop Dyantha werd opgenomen. ‘We waren bang dat hij het misschien niet ging redden,’ vertelde ze in de podcast Podnataal. Het bleek gelukkig niet verontrustend, maar er volgde wel een horrorbevalling. ‘Ik zag eruit als een oervrouw die helemaal bloot over de grond aan het kruipen was.’ Uiteindelijk kreeg Dyantha een ruggenprik en werd Davis na vijf slopende dagen geboren. Ze voelde niet meteen de intense liefde voor haar kindje waarvan ze gedroomd had, maar dat kwam snel goed. ‘Ik vind het moederschap het allerleukste wat er is.’

Celeberties

Hazes en Sarah van Soelen weer samen gespot

Wij hebben te horen gekregen dat Rachel Hazes gisteren samen met Sarah van Soelen een hapje was gaan eten bij La Brochette in Amsterdam. Dat is een tent waar Dries Roelvink ook vaak een hapje gaat eten.

De vraag is natuurlijk waar is Rachel Hazes in godsnaam mee bezig. Ze zou haar zoon Andre moeten steunen, maar het lijkt erop dat ze de banden met zijn exen warm wil houden. Zo probeert ze ook al Anne Rose bij zich te houden. Anne Rose en Andre zijn een aantal weken geleden uit elkaar gegaan en sindsdien zou Andre graag willen dat Rachel haar ontslaat. Anne Rose doet namelijk de management taken voor Rachel. Maar Rachel wil haar niet ontslaan en is blij met haar. Sterker nog Rachel wil dat het weer goedkomt tussen Andre en Anne Rose.

Maar aangezien dat niet echt schijnt te lukken zet Rachel wellicht nu weer in op Sarah van Soelen. Want Rachel wil natuurlijk één ding ten alle tijden voorkomen en dat is dat Andre en Monique weer een relatie krijgen. Maar wat Rachel waarschijnlijk nog niet weet is dat Andre en Monique al stiekem weer een relatie hebben sterker nog Monique probeert zelfs weer zwanger te raken van Andre.

Waar het etentje tussen Rachel en Sarah dan wel goed voor was nou wellicht hebben ze hun liefdesverdriet met elkaar kunnen delen. Rachel werd namelijk een aantal dagen geleden alweer gedumpt door topcrimineel Klaas otto en Sarah heeft natuurlijk altijd nog verdriet van Andre Hazes.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Marco Borsato ondergedoken op geheim adres’

Marco Borsato kwam de laatste weken zijn penthouse in Alkmaar dagelijks uit, maar vorige week werd hij door een oplettende voorbijganger ineens gespot. De zanger sjouwde met koffers en grote tassen door het centrum van Alkmaar. Is Marco ondergedoken op een geheim adres?

Marco Borsato lijkt de laatste weken te leven als een kluizenaar: niemand ziet of hoort iets van de zanger. Tot een week geleden, want een oplettende voorbijganger zag hem met koffers en grote tassen door de stad lopen. ,,Ik herkende hem nauwelijks”, vertelt de voorbijganger aan weekblad Story.

Voor langere tijd weg?

In eerste instantie had de voorbijganger niet eens door dat het om Marco ging. ,,Er liep een paar keer een man met koffers en grote tassen langs. Voor zover ik kon zien, betrof het huisraad. Pas later had ik door dat het Marco Borsato was!”

De spullen werden ingeladen in een bestelbus. ,,Een witte bestelbus, die verderop stond geparkeerd”, legt de voorbijganger uit. ,,Ik heb hem zeker met tien koffers en tassen voorbij zien lopen. Ik was met vrienden en we waren het er wel over eens dat het er alles van weg had dat Marco voor langere tijd ergens heen ging waar hij zijn spullen nodig heeft.”

De beelden

De beelden dat Marco over straat gaat met zijn spullen slingert inmiddels rond op internet. Op de beelden draagt de zanger een pet, vermoedelijk in de hoop dat hij niet herkend zou worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato neemt rigoureuze stap: “Hierna zie je hem nóóit meer!”

Marco Borsato is sinds de welbekende BOOS-video over de The Voice-schandalen maar een aantal keer gespot in het openbaar. Zo is hij zonder zijn trouwring gezien waardoor heel het land dacht dat Leontine bij hem weg was. Opnieuw. Ook is hij in Amsterdam gespot waar hij bezig was met de verhuizing van zijn zoon.

Hier werd al bij gemeld dat hij aardig undercover over straat liep met een petje en een dikke sjaal. Nu is de zanger afgelopen week opnieuw gespot, te zien in deze video’s. Echter lijkt er nu meer aan de hand te zijn dan dat de zanger gewoon over straat loopt. De filmer laat het volgende aan weekblad Story weten: “Ik herkende hem nauwelijks. Er liep een paar keer een man met koffers en grote tassen langs. Voor zover ik kon zien, betrof het huisraad. Pas later had ik door dat het Borsato was!”

Marco Borsato ondergedoken of het land uit?

Borsato zou meerdere malen zijn huis in en uit zijn gelopen. De man vervolgt: “Een witte bestelbus, die verderop stond geparkeerd. Heb hem zeker met tien koffers en tassen voorbij zien lopen. Ik was met vrienden en we waren het er wel over eens dat het er alles van weg had dat Marco voor langere tijd ergens heen ging waar hij zijn spullen nodig heeft.” De geruchten van verschillende media dat de zanger het land uit zou vluchten lijken nu steeds meer uit te komen. Showbizzwatcher Fawry liet in december nog weten: “Want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht. Stel je voor dat het gaat ontploffen. Dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken.” De boel lijkt nu redelijk ontploft te zijn. Het is dus mogelijk dat dit voorlopig de laatste keer is dat we Borsato zien:

Doorgaan met lezen

Trending