Heftig: Iets verschrikkelijks gebeurd met het gezicht van Dionne Stax
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Iets verschrikkelijks gebeurd met het gezicht van Dionne Stax

Wilfred Genee is diep geschokt over het gezicht van Dionne Stax. Hij vindt dat ze tijdens de televisieactie voor Oekraïne veel te bruin zag. De presentator vond het gewoon te ver gaan. “Het was zo belachelijk bruin.”

Maandagavond leidde Dionne Stax samen met Britt Dekker het belpanel van de actie. Omdat ze net terug is uit Mexico was ze behoorlijk bruin geblakerd. Dat viel natuurlijk ook de kijkers op.

Bijna oranje

Mensen raken er maar niet over uitgepraat. Een zekere Tom zei: “Is Dionne Stax namens alle 44 miljoen Oekraïners onder de zonnebank geweest.” RDJ134 uit Den Haag laat weten: “Ik zag wat van dat Giro 555 vanavond. Dionne Stax had een behoorlijke spray tan. Die was bijna oranje.”

(Lees verder onder de foto)

 

Wilfred Genee

De huidskleur van het gezicht van Dionne is ook Wilfred Genee niet ontgaan. “Is Dionne Stax onder de zonnebank in slaap gevallen ofzo? Die was zó belachelijk bruin gisterenavond.” Johan Derksen deed er nog een schepje bovenop: “Ze had ook zo’n heel brede mond. Ze was net Katrien Duck.”

Wilfred besluit: “Ik bedoel: Britt heeft gewoon een witte kleur, maar die Dionne is donker zeg. Niet te geloven allemaal!”

Dionne liep haar kleurtje natuurlijk gewoon op tijdens haar vakantie in Mexico.

Celeberties

Wow: Voormalig GTST-actrice Anouk Maas zonder kleding is best wel heel fijn om te zien!

Na ruim twee jaar was actrice Anouk Maas dit zomer voor het laatst te bewonderen als Zoë in Goede Tijden, Slechte Tijden.

“Zoë stapt in het vliegtuig, maar ook voor mij is het tijd om mijn vleugels te spreiden en te gaan vliegen”, schreef ze op Instagram.

En op Instagram zet de actrice regelmatig fijne kiekjes. Onlangs postte ze een foto helemaal zonder kleren, welke hieronder te zien is. Ook hebben we enkele andere fijne plaatjes van haar voor je klaargezet:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Had koningin Máxima een relatie met deze man?

Máxima is natuurlijk wereld beroemd,de koningin van Nederland en de vrouw van Willem-Alexander. Het koningspaar is inmiddels al bijna 20 jaar samen en als we de verhalen en de media moeten geloven dolgelukkig samen.

In april 1999 ontmoette Máxima haar toen nog toekomstige echtgenoot Willem Alexander en de twee zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Ze hebben samen drie kinderen en dat zijn de prinsessen Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria (7 december 2003), Prinses van Oranje, Alexia Juliana Marcela Laurentien (26 juni 2005 en Ariane Wilhelmina Máxima Ines (10 april 2007).

Ex koningin Máxima

Maar wist je dat onze koningin ook nog een leven daarvoor had waar vrijwel niemand iets vanaf weet? Vera Calderón is weet hier echter alles van.

Calderón heeft namelijk een biografie geschreven waarin ze alles verteld over onze koningin, ook haar diepste geheimen. Volgens Calderón is Máxima eerder smoorverliefd geweest op een man genaamd Pablo Jendretzki.

Pablo Jendretzki komt uit hetzelfde land als Máxima namelijk Argentinië. Jendretzki is een architect en woonde toen der tijd in New York. “Pablo was een sociale vlinder” schreef Vera. “Hij was altijd bij alle belangrijke sociale evenementen”.

De twee zijn niet lang samen geweest maar zijn wel vrienden gebleven.

Zie hieronder Pablo Jendretzki:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Geld tellende Rachel Hazes wil nooit meer op televisie

Rachel Hazes keert de showbizz de rug toe. De zwarte weduwe heeft het zo druk met geld tellen dat ze het niet meer aankan. Ze vertelt: “Ik wil in de anonimiteit gaan leven.”

Het is een van de grote verhalen bij Story deze week: Rachel heeft er geen zin meer in. “Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken. Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden.”

Anoniem

Daarom kondigt Rachel haar pensioen aan. “Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Dan wil ik nog één keer iets groots doen en daarna is het klaar. Dan wil ik in de anonimiteit gaan leven en gaan genieten.” Kwatongen zeggen dat ze met iets groots doen gewoon nog wat meer poen graaien bedoelt.

De brunette wil eindelijk van het leven gaan genieten. “Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven. Dat zou meer in mijn huisje in Barcelona zijn dan in Nederland, maar ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending