Heftig: Intens verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline
Connect with us

Celeberties

Heftig: Intens verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline

Vandaag is een intens verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Exact twee jaar geleden was het koppel de trotse papa en mama van hun dochter Donna. Tragischerwijs overleed Donny slechts drie maanden later.

‘Ik mis je elke dag’
Via Instagram laat Caroline weten dat ze het lastig heeft. “Vandaag 2 jaar geleden maakte jij mij de gelukkigste mama ter wereld”, schrijft ze bij een foto met de toen pasgeboren Donna. “Lief meisje van me… waar je ook bent…. Ik mis je elke dag iets meer. Gefeliciteerd lieve engel”, vervolgt ze.

Veel steun
Dulles, onderdeel van de 3JS en Caroline ontvangen via sociale media enorm veel steun. Onder meer Monique Smit, Kees Tol en Kirsten Schilder reageren met een hartje.

Vanzelfsprekend wenst de redactie van Showblad Jan en Kirsten veel kracht toe bij dit moeilijke moment.

Celeberties

‘Marco Borsato is in grootste geheim opnieuw getrouwd’

Het gonst opnieuw van de geruchten over Marco Borsato. Zo zou de zanger in het grootste geheim opnieuw getrouwd zijn. Eén ding lijkt alvast héél duidelijk…

Het begon allemaal met het nieuws dat Marco Borsato gespot werd tijdens een restaurantbezoek met een dame. Die dame bleek een vriendin van de Borsato’s te zijn. Maar nu zijn meer details gelekt…

“Ditjes en Datjes” kreeg een video van het etentje in handen en daar viel hen meteen één ding op. Was Marco Borsato stiekem opnieuw in het huwelijksbootje gestapt? Eén detail zou daarop kunnen wijzen…

Marco Borsato droeg immers opnieuw zijn trouwring tijdens het etentje. Heeft er in het grootste geheim een verzoening plaatsgevonden met Leontine? Er is immers ook een gerucht dat al langer de ronde doet…

Zo beweerde Reality.FBI al langer dat Marco Borsato samen met Leontine én de kinderen hun trouwdag hebben gevierd. Vormen Marco en Leontine opnieuw een koppel? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer verbluft mannelijk Nederland en gaat uit de kleren!

Yvonne Coldeweijer is sinds vorig jaar de nachtmerrie geworden voor een hoop bekende Nederlanders die stiekeme dingen uitvreten. De showbizzwatchers heeft landelijke bekendheid vergaard met haar roddels over André Hazes en Marco Borsato, maar daar bleef het niet bij. Coldeweijer heeft een aantal behoorlijk ernstige zaken aan het licht gebracht zoals de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil Kleine. Ook het Jumbo-incident van Glennis Grace en haar knokploeg kwam als eerste van Coldeweijer vandaan.

Zelfs bekende Nederlanders die niets te vrezen hebben van Coldeweijer moeten Coldeweijer vrezen. Danny de Munk bijvoorbeeld. De roddelkoningin is immens populair geworden met bijna een half miljoen volgers op Instagram en 170.000 op YouTube waar haar video’s honderdduizenden keer bekeken worden. Daarnaast heeft deze dame een betaalmuur voor de wat exclusievere roddels wat ook een flink aantal leden zou betreffen. Deze dame laat het echter niet bij roddelen, ook haar online kledingwinkel loopt gesmeerd.

Yvonne Coldeweijer stapt zélf voor de lens!
Juist, Coldeweijer verkoopt ook kleding in haar ‘Life of Yvonne Boutique’ en sieraden in haar online juwelierszaak ‘Stardust by Life of Yvonne’. De blondine is behoorlijk aan het ondernemen en is daardoor ook al in het blad van de Quote belandt. Quote liet weten dat het dan ook erg hard ging met de inkomsten van Coldeweijer: “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar. Want: ‘geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.’ zegt Coldeweijer.” Echter moeten voor al die kledingstukken ook modellen gevonden worden. Gelukkig is Yvonne van alle markten thuis en is deze dame prima in staat om zelf voor de lens te gaan staan. We vermoeden dan ook dat er plots een hoop mannelijke fans bij zullen gaan komen hierdoor:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato weer op de vlucht, definitief vertrokken uit Nederland

Marco lijkt het kluizenaars bestaan te hebben afgezworen. Marco was namelijk laatst nog met zijn zoon bij een voetbal wedstrijd van AZ gespot en een paar weken eerder in Amsterdam waar hij samen met een vriend in het bekende restaurant Izakaya ging eten. Nou als je ergens rustig wil eten waar je niet herkent wordt dan moet je zeker niet daar gaan eten. Maar daar had Marco blijkbaar schijt aan.

Een paar dagen geleden werd Marco nog gespot in een restaurant in Alkmaar met een getrouwde vrouw en volgens een gast die daar ook was deed Marco heel voorzichtig. Hij wilde absoluut niet herkend worden en ze zaten aan een tafeltje om een hoekje met veel privacy. Hij keek ook de hele tijd om hem heen of hij niet gefilmd werd of herkend.

Nu laten verschillende bronnen weten dat Marco gisteren helemaal alleen op zijn motor naar Noorwegen is vertrokken. Het lijkt erop dat Marco zijn hoofd even wil leegmaken voordat straks de rechtszaak tegen hem begint wegens aanranding van een minderjarige.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending