Heftig: Kijkers schrikken zich kapot om Martien Meiland
Connect with us

Celeberties

Heftig: Kijkers schrikken zich kapot om Martien Meiland

Gisteren was de 2 uur durende kerstspecial van de Meilandjes te zien op SBS6. In deze special waren de Meilandjes afgereisd naar de oudste kerstmarkt van Europa, in Straatsburg. Daarna gingen de Meilandjes naar het skigebied Val Thorens. Om even lekker te kunnen genieten van de sneeuw en het samen zijn.

Maar de kijkers schrokken zich kapot toen ze Martien zagen in de kerstspecial. Martien bleek namelijk iets gedaan te hebben aan zijn wenkbrauwen en dat zorgde bij veel kijkers nadat ze waren bekomen van de shock voor de slappe lach.

Hieronder een aantal reactie’s van kijkers op Twitter:

Celeberties

Collega’s: “Nikkie Plessen is hele nare, vreselijke vrouw”

Er gaan veel verhalen rond over Nikkie Plessen. En in bijna alle verhalen komt het op neer dat Nikkie een vreselijke vrouw is. Maar er wordt ook gezegd dat ze dat niet altijd is geweest.

Nare vrouw

Het schijnt Nikkie aardig naar haar bol te zijn gestegen sinds ze miljoenen heeft verdient met haar eigen kledinglijn. Ook zou Nikkie nog even hebben gerotzooid met André Hazes. Daardor zou ze het aan de stok hebben gekregen met Bridget Maasland en Sarah van Soelen.

Nu is er weer een verhaal naar boven gekomen dat ze een doodziek meisje in de steek heeft gelaten. Het meisje had niet lang meer te leven en Nikkie was haar grote voorbeeld. Het was haar wens om haar nog een keer te mogen ontmoeten.

Nikkie had de wens ontvangen en besloot hier niet op in te gaan. Wel had ze een kadobon gestuurd van 100 euro voor te besteden in haar winkel. Maar wat heeft zo’n meisje aan een cadeaubon? Was nou even langsgegaan of had een videocall gedaan.

Ook zou Nikkie haar buurman hebben uitgescholden. De buurman zou bij Nikkie hebben geklaagd wegens geluidsoverlast. De meneer was op leeftijd en het feest van Nikkie zorgde blijkbaar voor veel geluidsoverlast. De buurman zei dat Nikkie meerdere nare dingen tegen hem had gezegd en zei onder andere dat ze de hele buurt zou opkopen om hem weg te jagen. Klinkt als een leuke buurvrouw!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: De 13 jaar jongere vriendin van Thierry Baudet gaat helemaal uit de kleren!

Thierry Baudet is verloofd met de dertien jaar jongere Davide Heijmans. Enige tijd geleden besloot Davide uit de kleren te gaan voor een fotoshoot. Het enige dat zij aan had voor deze shoot was een witte blouse.

Thierry zijn vriendin heeft er geen enkele moeite mee om bloot voor de camera te verschijnen. “Het was heel mooi en er was een fijne, vertrouwde en veilige sfeer.”

Ze deed dit voor een expositie genaamd ‘The White Blouse’. Deze prachtige foto’s zijn door een ieder te bewonderen in het Singer Museum in Laren, het Gooi.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Keiharde wraak op Marco Borsato: ‘Hij is gevallen!’

Muziek is emotie! Dit jaar wordt Peter R. de Vries herdacht en geëerd in de Top 2000. Met Marco Borsato gebeurt het omgekeerde. Zijn fans laten hem massaal vallen. Maar het kan nog veel erger…

Marco Borsato is van de TOP (2000) in een DIEP DAL beland. De schadelijke MeToo-geruchten hebben ertoe geleid dat de ooit bejubelde hitzanger minder hoog en minder vaak genoteerd staat op de muzikale eindejaarslijst. Borsato is met ‘slechts’ negen liedjes vertegenwoordigd. Als er nu gestemd zou worden, zou het er zelfs nog veel dramatischer uitzien. Immers, tijdens de week waarin luisteraars hun stem konden uitbrengen, was nog niet bekend dat er tegen de zanger aangifte gedaan zou worden vanwege ongewenste handtastelijkheden bij een minderjarige.

Smaad of laster

Dat Borsato meent te moeten terugslaan naar zijn vermeende slachtoffer – door het doen van aangifte wegens smaad of laster – maakt hem niet per se geloofwaardiger of sympathieker. Kort nadat de 22-jarige vrouw aangifte tegen hem had gedaan, liet hij nog zelfverzekerd weten: ,,Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.” Was het daarom niet logischer geweest om dat onderzoek af te wachten alvorens in de tegenaanval te gaan met een aangifte wegens smaad of laster?

Boef en Bilal

Maar de paniek is natuurlijk groot. Borsato ziet zijn droom uiteenspatten. Zijn muziek is op de Nederlandse radio veel minder te horen en populaire zenders als 100% NL en Qmusic laten de albums voorlopig helemaal in de kast liggen. Overigens is Marco Borsato niet de eerste artiest die dit overkomt. Eerder gebeurde hetzelfde met rapper Boef (die drie meisjes die hem een lift hadden gegeven voor hoeren uitmaakte) en Bilal Wahib (die een minderjarige jongen tijdens een livestream op Instagram had overgehaald om zijn geslachtsdeel te laten zien).

Peter R. de Vries

Inmiddels is de Top 2000 een aardige graadmeter van wat er leeft in Nederland. Radio 2-dj Wouter van der Goes wees bij Goedemorgen Nederland op het favoriete nummer van Peter R. de Vries. A Whiter Shade of Pale staat dit jaar op nummer 3. Over Borsato’s val wilde Van der Goes niet veel kwijt. Presentatrice Maaike Timmerman merkte echter op: ,,Bij een nummer als de Waarheid heb je nu toch een ander gevoel”. Wat gebeurt er als Marco schuldig wordt bevonden? De Top 2000 wordt volgend jaar zo mogelijk nóg spannender!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending