Heftig: Leontine doet het ondenkbare bij Marco Borsato!
Connect with us

Celeberties

Heftig: Leontine doet het ondenkbare bij Marco Borsato!

Leontine Borsato krijgt online een gigantische lading aan kritiek vanwege steun aan Marco Borsato. Eerder schreven we al dat de voormalige vrouw van Marco en haar zus hun steun hebben geuit op sociale media. Shownieuws heeft al een artikel geplaatst waarin dit bekend werd gemaakt met de titel: “Leontine en haar zus betuigen steun aan Marco!”. Iets waar veel mensen over vallen omdat de aantijgingen tegen de zanger bijzonder heftig zijn.

Het artikel dat de zussen gedeeld zouden hebben is van cabaretier Richard Kemper. Kemper uit in dit artikel zijn frustratie over het feit dat Marco nergens meer welkom is en overal wordt verbannen. Dit zonder dat er uitspraak gedaan is. Hij schrijft onder andere: “Een onbehandelde aangifte en een documentaire later, vinden ze het volstrekt logisch om hem publiekelijk harder te laten vallen dan het dak van de Arena. Zonder rechtszaak, zonder uitspraak, zonder wederhoor.”

Marco Borsato krijgt steun!

Echter is er veel onbegrip voor de steun van Leontine en haar zus op sociale media. De reputatie van de zanger lijkt inmiddels voorgoed naar de maan, ook als hij vrijgesproken zal worden. Online is te merken dat mensen hun oordeel al klaar hebben over de zanger, en daarmee ook over de steun vanuit Leontine. De showbizzwatchers van ‘BekendeBuren’ schrijven bijvoorbeeld: “Wanneer je de beschuldigingen jegens Marco op een rijtje zet kun je je nauwelijks voorstellen dat Leontine nog enige interesse in hem zou hebben.” Voor veel mensen is het dan ook ondenkbaar dat de zanger nog steun krijgt vanuit zijn gezin. In onderstaande video uit Harry Vermeegen zijn frustratie pover het wellicht te hard van stapel lopen met cancelen.

Celeberties

Net binnen: Acteur Manuel Broekman vrijuit voor aanranding

Manuel Broekman is door de rechtbank van Amsterdam vrijgesproken voor aanranding. Het OM eiste een voorwaardelijke celstraf van twee maanden, een werkstraf van 240 uur en een schadevergoeding van 2.000 euro.

In 2020 beweerde een vrouw dat ze door de acteur was aangerand. Broekman greep volgens haar in haar kruis en betastte haar borsten toen ze aan het werk was in een café. Dat gebeurde toen ze samen op de foto gingen.

De rechter oordeelt nu dat de verklaring van de vrouw niet genoeg bewijs is. De eigenaar van het café, en ook de enige getuige, zag de aanranding niet. De aanklaagster heeft twee weken om in beroep te gaan.

Broekman heeft de aantijgingen altijd ontkend. “De beschuldiging is erg hard aangekomen. Ik ben erg geschrokken.” Het is nog niet duidelijk of ook het Openbaar Ministerie zich neerlegt bij deze uitspraak.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes weer aan de oudere vrouw: “Angela Groothuizen!”

André Hazes is alweer eventjes vrijgezel maar lijkt volgens verschillende berichten weer aan te pappen met Monique Westenberg. Angela Groothuizen is ook al een tijdje vrijgezel, laat ze in Nouveau weten. De 61-jarige zangeres heeft naar eigen zeggen een half jaar moeten huilen toen eht uit ging met haar ex. Inmiddels is de blondine weer op de markt, op Tinder welteverstaan.

Ze zegt onder andere: “Tinder is een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben. Inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers. Zo’n contact begint met appen, zonder dat ze weten dat ik het ben. En als het op een gegeven moment vertrouwd voelt, schrijf ik: ik moet je wat vertellen, ik heb een bekende kop. Als we dan gaan beeldbellen, zie ik vanzelf of ze daarmee kunnen omgaan of niet.”

André Hazes en Angela Groothuizen: “Een goede match!”

Prachtig natuurlijk dat we in tijden van een pandemie op deze manier nog in contact kunnen komen met nieuwe mensen. Nu de lockdown grotendeels over is zal het echter weer wat makkelijker gaan. Het verassende aan het interview met Angela is echter de leeftijd van de mannen waar ze mee date. Groothuizen zegt: “Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste. Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk.” Op social media worden om deze redenen talloze grapjes gemaakt over een toekomstige relatie met Dreetje junior. Blond en wat ouder, precies zijn smaak natuurlijk. Maar of Angela het gaat winnen van Linda, dat is nog maar de vraag. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Monique Westenberg bereidt Nederland voor op zwangerschap’

Monique Westenberg is Nederland aan het voorbereiden op een tweede zwangerschap, stelt BN’er-fluisteraar Yvonne Coldeweijer. “Misschien zijn André en zij het zelfs al aan het proberen.”

Door het hele schandaal rond The Voice of Holland vergeten de showmedia bijna om nog om te kijken naar André Hazes jr. en Monique Westenberg. Gelukkig houdt Yvonne Coldeweijer het allemaal nog goed in de gaten. Zij meldde een paar weken geleden dat de twee het officieel weer met elkaar gaan proberen, ondanks beweringen van andere showmedia.

‘Ik wil dit de hele dag!’

Sterker nog: Yvonne denkt dat André en Monique bezig zijn met een tweede baby. Gisteren plaatste Monique namelijk een foto van zichzelf op Instagram, waarop ze haar pasgeboren nichtje Ché vasthoudt. Dat is het dochtertje van Monique’s broer Mathieu en schoonzus Jerney. Monique mocht de hele dag op Ché passen.

Aangezien haar eigen zoontje André alweer vijf jaar oud is, is Monique al geruime tijd uit de babysferen. Ze blijkt er echter intens van te genieten: “Ik was even vergeten hoe lekker dit is. En dat je eigenlijk niks anders wilt dan de hele dag ZO zitten. Geen tijd voor mezelf nemen om te eten en op te maken. Gewoon alleen maar dit!”

‘Ze bereidt ons voor’

Yvonne denkt dat dit een duidelijke boodschap is. “Dit is om ons voor te bereiden, want Monique wil graag weer zwanger worden. Zou me niks verbazen als zij en André het al aan het proberen zijn, want de meid heeft haast”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Eén van haar volgers merkt daarop op: “Monique kan niet op een natuurlijke manier zwanger worden of je moet ‘proberen’ zien als een IVF traject of embryo-terugplaatsing.”

“Jep”, antwoordt Yvonne.

Geen baby meer

Monique zei vorig jaar nog in haar Vriendin-column niet meer op een baby te rekenen. Toen haar schoonzus zwanger was van Ché, schreef ze: “Naast geluk voelde ik ook een vreemd soort verdriet, omdat ik wist dat ik zelf geen baby meer zou krijgen. Ik gunde het mijn broer en schoonzus, maar ik had het mezelf ook gegund.”

Dat zit er echter niet meer in, schreef Monique toen. “Na mijn breuk met André wist ik dat ik geen kinderen meer zou krijgen.”

Stories

De stories van Yvonne:

 

Doorgaan met lezen

Trending