Heftig: Lil Kleine zet vriendin en kind op straat
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Lil Kleine zet vriendin en kind op straat

Gisteren stond Lil Kleine weer voor de rechter en hoewel hij de rechtszaal mocht verlaten werd later duidelijk dat de rechter heeft gezegd dat Lil Kleine 14 dagen de cel in moet. Lil Kleine zal zich binnenkort dus moeten melden bij het huis van bewaring. Doet hij dit niet dan wordt hij van zijn bed gelicht door de politie.

Maar er was meer te melden, want de advocaat van Lil kleine heeft aan Jamie Vaes laten weten dat ze voor aanstaande vrijdag samen met haar kind het huis van Lil kleine aan de prinsengracht moet verlaten.

Lil Kleine wil het huis namelijk verkopen en dat betekent dat Jamie op straat komt te staan. Ze heeft zelf namelijk geen huis en ook geen inkomen. Het is buitengewoon triest dat Lil kleine deze stap neemt en het lijkt dan ook een wraakactie.

Jamie zal tijdelijk dan bij vrienden of familie moeten intrekken tot dat ze haar zaken op orde heeft.

Celeberties

Bizarre ontwikkeling in zaak tegen Carlo Boszhard: “Is hij bang?”

Carlo Boszhard heeft vorige week aangifte gedaan tegen Jan Roos van Roddelpraat en Yvonne Coldeweijer. Dit vanwege het feit dat deze twee ‘roddellaars’ hebben laten weten dat een verhaal van Story volgens hen waarschijnlijk over Carlo gaat. Het betreffende verhaal van Story gaat over een presentator die grensoverschrijdend gedrag vertoond zou hebben bij minderjarige jongens. De presentatro reageerde hierop met: “Zojuist vol ongeloof gekeken naar Roddelpraat waarin leugens over mij verteld worden. Er worden aannames gedaan die totaal niet waar zijn.” Jan Roos reageerde hier vorige week op met: “Ik heb in Roddelpraat gezegd dat het verhaal in de Story, dat er een RTL-presentator is met grijpgrage handjes, over Carlo Boszhard gaat. Ik beschuldig hem zelf van niks. Of het zo is laat ik in het midden.” Even later heeft de presentator ook laten weten aangifte te doen tegen Coldeweijer. We zijn nu weer een week verder, wat nu?

Carlo Boszhard, waarom geen kort geding?

De presentator heeft het bij een aangifte gelaten. Dat is volgens columnist Jan Dijkgraaf behoorlijk merkwaardig: “Wat die BN’ers doen is: tijd winnen.” Ook Evert Santegoeds zet hier zijn vraagtekens bij: “Wat is dat toch met dat aangifte doen tegenwoordig? Waarom niet gewoon een kort geding? Zoals ik dat ook zo vaak heb meegemaakt. Dan kun je het morgen al uitvechten in de rechtbank. Daar heeft Carlo nog niet op willen reageren.” Dijkgraaf stelt: “Of die aangifte tot vervolging gaat leiden, is namelijk zeer ongewis.

Wat die BN’ers doen is: tijd winnen. Een kort geding zouden ze namelijk altijd op hun sloffen winnen. En snel ook. Tenzij… ze bang zijn dat er inderdaad bewijs is. Snapt u?” Wat de volgende stappen zullen zijn zullen we waarschijnlijk niet snel van de presentator horen. Echter, aan de andere kant staan Roos en Coldeweijer die ons vast op de hoogte houden. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Thierry Baudet loopt woedend weg tijdens interview – ‘zo dommig’

Thierry Baudet is tijdens een interview voor de camera van journalist Jaïr Ferwerda, weggelopen. Nadat hij enkele kritische vragen kreeg besloot hij weg te lopen.

Pro-Russisch

De uitspraken waarin Baudet sympathie uitspreek voor Poetin zorgde voor veel verontwaardiging. Enkele momenten voordat Rusland de oorlog in Oekraïne begon, liet Thierry Baudet weten: “Poetin toont zich steeds duidelijker de leider van conservatief Europa. Prachtige vent. En hij heeft zo gelijk over de NAVO-agressie en de absurde oorlogszucht van EU, WEF, etc.”

Interview Jaïr Ferwerda

Jaïr Ferwerda besloot de FvD lijsttrekker daarover te vragen in zijn rubriek in de talkshow van Jinek: “Dat gedweep van u met Poetin, waar komt dat toch vandaan?”

Waarop Thierry antwoordde: “Ik dweep niet.” Hierop reageerde Jaïr: “Nou ja, om hem één week voor die inval een prachtvent te noemen, dat is toch wel een beetje dwepen, toch?”

“Ik weet het niet, is dat dwepend?” Aldus Thierry. Jaïr: “Nou, om hem een prachtvent te noemen, ja, vind ik wel, ja. Waarom noemt u hem een prachtvent dan?”

Nu raakte Thierry enigszins geïrriteerd: “Nou, er zijn natuurlijk heel veel dingen gebeurd, hè? De situatie is veel complexer geworden en ik zou in het midden van een oorlog mensen geen prachtventen noemen. Waar ik me tegen verzet is het Mickey Mouse-denken dat in Nederland domineert: the good guys en the bad guys. De wereld als een soort Hollywood-film.”

Jaïr besloot door te vragen: “Nee, dat snap ik, maar in deze crisis kun je toch wel zeggen dat hij the bad guy is? Dat kun je toch wel heel duidelijk stellen?”

De reactie van Thierry Baudet sprak boekdelen. Je kan het hele fragment hieronder bekijken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jaimie Vaes heeft logboek met foto’s van haar mishandelde lichaam

De vriendenkring van Jamie Vaes lekte dat ze veel vaker mishandeld is door Lil’ Kleine dan het grote publiek weet. De verloofde van de rapper heeft alle mishandelingen minutieus gedocumenteerd.

Voor de laatste mishandeling in Amsterdam bevestigde de raadkamer maandag de verdere aanhouding van de rapper. Lil’ Kleine verblijft de komende twee weken in de cel. Vreemd genoeg deed Jaimie nog geen aangifte. Dat houdt ze achter de hand om een goede financiële regeling af te dwingen.

Als de brunette daadwerkelijk naar de politie stapt, dan is het einde verhaal voor de artiest. Haar vriendenkring geeft aan dat Jaimie veel vaker is mishandeld. “Dit werd voorafgegaan door mishandelingen in Dubai, waar Lil Kleine afgesproken had met zijn vrienden en Jaimie hem vergezelde.”

Maar ook hier in Nederland is Jaimie meer mishandeld dan we nu weten. “In het Amsterdamse Okura-hotel zou Jaimie al eens als een boksbal gefungeerd hebben.”

Bewijzen

Jaimie heeft hierover altijd de lippen stijf gehouden. Dat zeggen haar vriendinnen in de Privé. “Maar ze heeft die mishandelingen wel minutieus gedocumenteerd met foto’s van haar gehavende gelaat en lijf. Foto’s, die volgens die vriendinnen als Jaimie ze openbaar maakt zeker het einde van de carrière van de kleine rapper zouden kunnen inluiden.”

De ruzies tussen het koppel zouden vooral gaan over het constante overspel van de rapper en geld. Alleen Jorik mag het geld uitgeven. “Hij nam haar haar pinpas af en Jaimie moest vragen om geld voor boodschappen en het kopen van luiers voor hun zoon.”

Doorgaan met lezen

Trending