Heftig: Maan openhartig over haar grootste offer die zij moest brengen om droom waar te maken
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Maan openhartig over haar grootste offer die zij moest brengen om droom waar te maken

In het jaar 2016 deed zangeres Maan mee aan talentenjacht The Voice of Holland en sindsdien is zij niet meer weg te denken uit de entertainmentwereld. Maan heeft al diverse awards binnen weten te slepen en ze scoort goed met haar nummers. In Grazia laat Maan weten dat ze meerdere offers heeft moeten brengen om haar dromen waar te maken.

Het leven als een student heeft de zangeres niet kunnen beleven, dit daar ze nog zo jong was toen ze The Voice won. Maan vindt dit toch heel erg jammer en noemt het dan ook haar ‘grootste offer’. Tevens laat ze weten dat ze een ‘spoedcursus volwassen worden’ heeft gehad.

‘Het is lastiger om op je bek te gaan en weer op te staan, omdat je onder een vergrootglas ligt’, laat ze weten. ‘Daardoor ben je voorzichtiger. Fouten maken kan niet ongezien.’ Gelukkig kijkt Maan daar niet negatief op terug. ‘Dat voelt niet als een offer. Ik ben vooral dankbaar dat mijn leven zo is gelopen. Ik kan doen waar ik als klein meisje van droomde’, aldus Maan. En die droom is optreden in de Ziggo Dome.

Een fuif met mede-studenten ziet ze wel zitten. ‘Er zijn geen ego’s, er wordt niet geshowd. Het boeit allemaal niet; iedereen doet gewoon waar-ie zin in heeft’, zegt Maan daarover. ‘In de tv-wereld is het misschien wat stijver, maar ook dat heeft zijn charme. Ik wil het een niet ophemelen en het ander afkraken, maar als je een verschil wilt benoemen, is dat vooral dat er bij leeftijdsgenoten meer het gevoel is van avontuur.’

Maan ziet ondanks de offers die zij heeft moeten brengen, wel een mooie toekomst voor zich. Over de liefde wil ze niet heel veel kwijt, wel geeft ze aan dat ze later graag een gezinnetje wil stichten. Chantal Janzen is voor de zangeres een groot voorbeeld als het gaat om het combineren van een gezin en je carrière. ‘Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar. Verder hoop ik dat ik nog heel veel ervaringen en successen kan blijven delen met de mensen om me heen.’

Celeberties

Barbie Samantha de Jong zwaargewond in huis gevonden na vermoedelijke mishandeling door vriend

Het nieuws rondom Barbie lijkt weer begonnen te zijn. Ze is namelijk gewond in haar huis gevonden en haar vriend is ook nog eens aangehouden door de politie vanwege verdenking op heling en rijden op heling. De dader is waarschijnlijk haar 38-jarige vriend en father-to-be.

Barbie Samantha de Jong mishandeld

Het sprookje van Samantha de Jong lijkt vanaf hier weer verder te gaan want de politie kreeg gisteren een melding van een man die dronken aan het rijden was, haar vriend. Die werd toen aangehouden en rondom hetzelfde tijdstip kregen ze ook een melding van de buren die zeiden dat een 38-jarige man een vrouw had mishandeld.

Toen ze naar de woning gingen zagen ze daar een 32 jarige vrouw die mishandeld was. Ze was volgens omstanders erg gewond en er moest zelfs een ambulance komen.

De politie heeft ook veel spullen bij het huis gevonden en veel van die spullen zijn ook in beslag genomen (heling). De 32-jarige vrouw die waarschijnlijk Barbie is, is aangehouden en ook de 38-jarige man, waarschijnlijk haar vriend, wordt hiervan verdacht.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Monique Westenberg (43) alweer zwanger van Andre Hazes’

Andre Hazes en Monique lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben. Yvonne Coldeweijer weet het namelijk zeker de twee hebben weer een relatie. En dat is best snel, want een paar weken geleden was Andre nog met Anne Rose de beste vriendin van Sarah van Soelen.

Maar blijkbaar lijkt het Monique allemaal niks uit te maken en wellicht komt het omdat de 43-jarige Monique nog een kinderwens heeft. Ze zou graag nog een kindje willen met Andre Hazes.

Alleen ging zwanger worden van kleine Dre voor Monique niet echt van een leien dakje. Andre en Monique moesten een lang fertiliteitstraject volgen voordat Monique zwanger raakte. En omdat Monique nu al 43 is en het dit keer waarschijnlijk ook niet makkelijk zal gaan is er haast geboden.

De vraag is natuurlijk wel of Andre hier op zit te wachten. Andre heeft namelijk het afgelopen jaar niet echt laten zien een familieman te zijn. Hij koos toch vaak voor zijn eigen geluk in plaats voor zijn zoontje.

Maar het lijkt erop dat Monique dit toch echt weer graag wil proberen. het gerucht gaat zelfs dat het haar niet zoveel uitmaakt of Andre en zij nou weer lang bij elkaar blijven. Ze wil gewoon een broertje of zusje voor kleine Dre en dan het liefst van dezelfde vader.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Linda de Mol vlucht uit Nederland, kinderen verbreken al het contact

Is ook Linda de Mol Nederland ontvlucht? Eerder legde ze haar werkzaamheden neer en vroeg ze om rust. Story meldt nu dat het stil is in haar Gooische villa…

Weekblad Story meldt deze week dat Linda de Mol haar fraaie villa is ontvlucht. Directe aanleiding daar is natuurlijk het Voice-schandaal waarin haar ex Jeroen Rietbergen één van de hoofdrollen speelt. Al eerder liet Linda weten dat ze rust wil. ,,Ik heb mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Kliniek

Hoewel Story dat niet zeker weet, denkt de redactie dat Linda waarschijnlijk verblijft in het Portugese Vale do Lobo, waar de familie een vakantiewoning heeft. Al eerder werd bekend dat ook haar ex niet in is. Deze site meldde eerder dat Jeroen Rietbergen was afgereisd naar de VS om zich daar in een kliniek te laten behandelen voor zijn ‘seksverslaving’. Nu gaat het gerucht dat hij daar niet welkom was en is doorgereisd naar Bonaire.

Noodvaart

Sommige media speculeren alweer over een verzoening – op termijn – tussen Linda en Jeroen, maar dat lijkt niet reëel. Overigens noemde ze het zelf eerder een wonder dat het zo lang zo goed was gegaan. Na het vertrek van Sander Vahle, de vader van haar kinderen, heeft Linda zich naar eigen zeggen ,,met een noodvaart op een ander gestort om de pijn te dempen.” Die ander was Jeroen. ,,Het moet voor Sander toen heel pijnlijk zijn geweest. (…) Zelfs de hond werd ineens uitgelaten door een andere man”, klonk het uit Linda’s mond.

Reputatieschade

Nu lijkt de familie De Mol helemaal klaar met Jeroen Rietbergen. De bandleider heeft hen niet alleen veel verdriet, maar ook enorm veel (reputatie)schade berokkend. Linda’s neef Johnny noemde hem ‘een ongelooflijke klootzak’. Ook Linda’s kinderen lijken klaar met hun stiefvader.

Zo pijnlijk

Zoon Julian (24) en dochter Noa (22) hebben volgens Story alle foto’s van Jeroen op hun socials verwijderd. Pijnlijk, want de twee hadden een heel goede band met Jeroen. Linda heeft Jeroen overigens al eerder een tweede kans gegeven. Ook toen ging de bandleider in therapie, maar kennelijk heeft dat in de jaren erna bitter weinig effect gehad.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending