Heftig: Man van de overleden Bibian Mentel deelt hartverscheurend bericht!
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Man van de overleden Bibian Mentel deelt hartverscheurend bericht!

Begin deze week is Bibian Mentel overleden aan de gevolgen van kanker. De sportster heeft in de afgelopen 20 jaar wel 12 keer de diagnose gekregen, maar iedere keer wist ze er weer bovenop te komen. Tot de laatste keer. Op 48-jarige leeftijd heeft ze het leven verlaten. De man van Bibian liet weten dat zaterdag de crematie is: “Op zaterdag 3 april om 10:30 zal Bibian gecremeerd worden in Crematorium Laren.

Omdat we door corona maar een heel beperkt aantal personen kunnen uitnodigen zullen wij donderdagmiddag of vrijdagochtend de route naar het crematorium bekend maken zodat vrienden, kennissen en geliefden langs de route kunnen gaan staan.”

Man Bibian Mentel deelt bericht
Zojuist heeft hij nog een bijzonder en hartverscheurend bericht achter gelaten op haar Instagram: “Ik lig naast je, je bent er niet meer maar zelfs alleen je lichaam straalt nog zoveel liefde uit. Het is oké maar zo voelt het niet. De leegte is nu al groot en morgen is ook je lichaam weg en zal die leegte verder groeien. Maar ik pak niet naar de fles of verdovende middelen. Ik wil die pijn zo hart mogelijk voelen zodat jij die leegte weer zo snel mogelijk kan opvullen met onze grensloze liefde. De leegte zal plaatsmaken voor alle mooie herinneringen en ik zal je weer voelen en proberen jouw warmte verder te blijven verspreiden. Ik mis je lieve schat, ik mis alles aan je! We are united, we are one! ❤️

❤️ je man for ever!”

Meest bekeken

Bizar: Het veranderende gezicht van Jaimie Vaes door alle jaren heen!

Jaimie Vaes kennen we sinds een tijdje als het vriendinnetje van Lil Kleine. De twee zijn regelmatig in het nieuws, vaak vanwege ophef om wat de rapper nu weer heeft gedaan. Zo zagen we dat hij briefjes van 100 verscheurde, een duur horloge kocht voor zijn 1-jarige kind, pronkt met héél goedkope wijn en 20 keer op vakantie gaat tijdens een pandemie. Maar goed, we gaan het nu niet hebben over de rapper zelf, maar over zijn vriendin. En zoals we allemaal weten doen de meeste influencers behoorlijk wat aan hun uiterlijk vandaag de dag. Opgespoten lippen en gladgetrokken voorhoofden zijn niet meer weg te denken van social media platformen zoals Instagram. Maar natuurlijk willen we weten hoe deze mensen er uit zagen vóór ze al deze ingrepen aangingen!

Jaimie Vaes door de jaren heen
De brunette heeft zelf al eens een foto geplaatst van toen ze 19 was. Onder die foto is een video te zien van een programma dat ze mocht presenteren op haar 23e. Daaronder is een van haar eerste foto’s op Instagram te zien waar de brunette ongeveer 25 was. Daaronder het eindresultaat van nu, op 31-jarige leeftijd!

– 19 jaar

– 31 jaar

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bijzonder gerucht: ‘André Hazes en Sarah nu al uit elkaar’

Zijn de eerste scheuren nu al zichtbaar in de relatie van Dre Hazes en Sarah van Soelen? Volgens geruchten zou Sarah zich kapot ergeren aan haar nieuwe liefje, nog maar kort nadat hun relatie begonnen is…

De relatie van Dre en Sarah mag dan nog niet officieel bevestigd zijn, er lekte vorige week wel een foto uit waardoor een bevestiging niet meer nodig was. Op de int*eme foto was te zien hoe Sarah liefkozend om de armen van Dre hing, terwijl zij beiden verliefd in de lens keken.

Gerucht
Een opvallend gerucht ging in de rondte: het zou Dre zelf zijn geweest die de foto uitlekte. Bijzonder, aangezien hij eerder nog claimde dat er enkel een vriendschappelijke band is tussen hem en influencer Sarah.

Het gerucht dat Dre de foto zelf gelekt zou hebben is ook de oorzaak van hun vermeende relatieproblemen. Volgens bronnen zouden Sarah zich kapot ergeren aan Dre, die hun relatie liever niet geheim wil houden.

In tegenstelling tot Sarah, die volgens de geruchten de relatie nog liever even privé houdt. Dit zou waarschijnlijk te maken hebben met alle haatberichten die Sarah ontving nadat duidelijk werd dat zij de ‘andere vrouw’ is voor wie Dre zijn verloofde Monique verliet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Martien Meiland barst in huilen uit na vreselijk nieuws

Na een lach en een gil wordt de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ afgesloten met een traan. Martien en Erica zijn in rouw nadat ze te horen krijgen dat één van hun gasten uit het chateau komt te overlijden. Speciaal voor Thea spreken ze nog een laatste boodschap in.

“We wisten dat Thea heel ziek was en hebben steeds appcontact met haar gehad”
De vaste kijkers herinnert zich de groep van Thea en Jolanda, de vrouw die mogelijk het coronavirus onder de leden had tijdens haar verblijf in Chateau Marillaux, nog wel. Ze waren de laatste gasten op het chateau. Vriendin Thea was ten tijde van de opnames al ernstig ziek en de vriendengroep heeft aan Martien laten weten dat ze haar laatste adem gaat uitblazen.

“Het was zo’n leuke groep op het chateau”, blikt Martien terug op hun bezoek. “Thea was de gangmaker. We wisten dat Thea heel ziek was en we hebben steeds appcontact met haar gehad. Zo leuk, zo’n leuk mens. En dan krijg je nu zo’n bericht…”

Na het opnemen van nog één laatste bericht aan Thea stromen de tranen bij Martien over de wangen. “Ik vind het zo erg. Ze is nog helemaal niet zo oud. We gaan een wijntje drinken op Thea.”

Ondanks het verlies van hun gewaardeerde gast op het chateau, is er ook reden om positief te blijven. De familie heeft onlangs ontdekt dat Maxime in verwachting is van haar tweede kindje. Ze vertelt dat ze dolgraag zou willen dat niet alleen haar vriend Leroy, maar ook haar moeder haar bijstaat tijdens de bevalling.

Doorgaan met lezen

Trending