Heftig: “Marco Borsato in kleedkamer The Voice Kids betrapt met broek op de knieën”
Connect with us

Celeberties

Heftig: “Marco Borsato in kleedkamer The Voice Kids betrapt met broek op de knieën”

De ex vrouw van rapper Lange Frans nagelt Borsato nog vaster aan de schandpaal..

Zoals bekend wordt Marco Borsato er van verdacht grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond bij een toenmalig 15 jarig meisje. Het meisje, inmiddels 22 jaar heeft recent aangifte gedaan tegen de zanger.

Weekblad Story laat deze week Danielle van Aalderen, de ex vrouw van rapper Lange Frans, aan het woord en zij trapt de zanger nog dieper de put in ofwel nagelt hem even fijntjes aan de schandpaal.

‘In de laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes. Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op zijn knieen.

Ik ging er altijd van uit dat dat met iemand van de produktie was. Tot ik de afgelopen jaren andere verhalen hoorde’. Enige tijd geleden vertelde zij al dat geruchten over Marco en jonge meisjes al langer de ronde deden.

‘Ik heb meer dan tien jaar het management van Lange Frans gedaan. Ik heb zoveel gezien en gehoord achter de schermen. Zo ook dit verhaal,jaren geleden al.

Destijds niet wetende dat het om een deelneemster zou gaan’. Overigens vertelt Danielle zelf ook slachtoffer te zijn geweest. Of dat Marco was, is niet duidelijk.

Ze wil niets meer met de zanger te maken hebben. En dat terwijl Lange Frans en hun zoon Willem nog een plaat hebben opgenomen met Marco, zijn dochter Jada en John Ewbank met zijn dochter Day.

Het nummer heeft de bizarre titel ‘Samen voor Altijd.’ Deze probeert ze nu van het internet te krijgen.

Celeberties

Beelden: Het toegetakelde gezicht van het vermeende slachtoffer van Lil Kleine!

Lil Kleine is vermoedelijk weer betrokken bij een geweldsmisdrijf wanneer we Yvonne Coldeweijer mogen geloven. Coldeweijer kwam gisteravond met een ‘BREAKING’ bericht over de rapper. Coldeweijer: “Vannacht heeft er volgens een spion in Club Air een mishandeling plaatsgevonden. Jorik heeft daar met een andere jongen gevochten. Hij sloeg de jongen als eerste.” Coldeweijer weet er vervolgens aan toe te voegen: “De man is buiten nogmaals toegetakeld door een stuk op 12 vrienden van Lil.” Er zijn foto’s gemaakt van het toegetakelde gezicht van de jongen. Coldeweijer meldt: “Ik heb een foto gezien van zijn toegetakelde gezicht en de beelden liegen er niet om. Het is echt HEEL heftig. Zijn halve gezicht is echt MEGA gezwollen en bont en blauw.” Daarbij zou ook nog eens het horloge van het slachtoffer zijn gejat. De advocaat van de rapper heeft inmiddels laten weten dat Jorik niet betrokken is geweest bij de vechtpartij.

Lil Kleine mogelijk vastgezet!
Coldeweijer spreekt de bewering van de advocaat van Jorik tegen en zegt dat Jorik het gevecht is begonnen waarna zijn vrienden het hebben overgenomen. Iets wat grote gevolgen kan hebben volgens de roddelkoningin: “Lil is begin dit jaar, na de mishandeling op zijn ex Jaimie, vrijgelaten onder schorsingsvoorwaarden. Dit betekent dat hij niet meer bij incidenten betrokken mag raken, anders zetten ze hem weer vast.

Deze situatie kan dus zeer ingrijpende gevolgen hebben voor Jorik!” Vervolgens weet Coldeweijer te melden dat er een lange voorgeschiedenis tussen Jorik en het slachtoffer zou zijn. Jorik zou het slachtoffer ooit hebben aangereden en er is afgesproken om een vergoeding te betalen. Dit heeft Jorik volgens Coldeweijer echter nooit waargemaakt. Ook nu zegt Coldeweijer dat Jorik het incident heeft willen afkopen: “Lil wilde alleen zijn bodyguard sturen waar M. niet mee akkoord ging…” Hier meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Leontine Borsato is op vakantie en doet monden openvallen met pikante foto in bikini!

Leontine Borsato lijkt Marco Borsato nu wel helemaal vergeten te zijn. Op Instagram is te zien dat de brunette er regelmatig op uittrekt met vriendinnen. Nu geniet ze van een deugddoende vakantie onder de zon.

Leontine deelde daar ook enkele beelden van op haar Instagram Stories. Ze postte ook een foto waarop ze poseert in een zwarte bikini op het strand. “Mij niet bellen”, schreef ze er al grappend bij. Leontine telt 54 lentes maar daar is absoluut niets van te merken.

 

Bron: Instagram Stories

Doorgaan met lezen

Celeberties

Erge tegenslag voor OG3NE zangeres Lisa Vol

Dit zal zeker een grote teleurstelling voor zangeres Lisa Vol zijn….

Half juli zette OG3NE zangeres Lisa Vol haar luxe villa in het plaatsje Waspik te koop voor een vraagprijs van 775.000 euro. Zelf kocht ze de villa in 2020 voor 250.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro.

De reden dat zij zo snel mogelijk de villa wil verkopen, is omdat Lisa, en haar zussen, overhoop ligt met haar vader die ook in Waspik woont. De oorzaak van de ruzie is dat de vader al vrij snel na het overlijden van haar moeder, een relatie aanknoopte met de veel jongere Janine.

Even leek het er op dat Lisa al vrij snel haar vader de rug kon terugkeren, want een geinteresseerde koper bracht een bod uit op de villa, die op dat moment slechts een paar weken in de verkoop stond.

Helaas voor Lisa is het niet tot een koop gekomen. Lisa kon het niet eens worden over de verkoopprijs of de koper kon geen financiering krijgen. Dit moet zeker een domper voor haar betekenen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending