HEFTIG: Marco Borsato intens verdrietig gespot, gaat het wel goed met hem?
Connect with us

Celeberties

HEFTIG: Marco Borsato intens verdrietig gespot, gaat het wel goed met hem?

Het grote nieuws begin dit jaar sloeg in als een bom. Marco Borsato en zijn grote liefde Leontine gaan scheiden. Na 20 jaar huwelijk is de knoop doorgehakt. Toch lijken de twee nog altijd door één deur te kunnen.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Marco van meerdere walletjes heeft gegeten tijdens zijn huwelijk met Leontine. De affaire met Iris de Hond is dan ook uitgebreid besproken in de media. En ondanks deze affaire bleven de twee voor elkaar vechten. “Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, reageerden zij toen nog.

Scheiding

Toch mocht het niet baten. Het vechten voor het huwelijk, de meerdere pogingen om het toch te redden. In februari kwam het nieuws naar buiten, na 22 jaar gaan de twee scheiden. Marco trok gelijk in bij zijn moeder en inmiddels is hun huidige woning in de verkoop gezet.

Nu zijn er heftige foto’s uitgelekt. Na wat tijd doorgebracht te hebben met zijn gezin, barstte Marco in tranen uit. Op de foto’s is te zien hoe Marco huilend in de armen van Leontine valt en vervolgens in de auto stapt. Met het feit dat hij sinds een paar maanden niet meer 24/7 bij zijn gezin kan zijn, zou Borsato ontzettend veel moeite hebben. Volgens een bekende van het stel zou hij daarom wekelijks langs om een maaltijd op tafel te zetten.

Ook dochter Jada vertelde onlangs dat de band tussen haar ouders nog altijd oké is. Afgelopen week deelde zij nog trouwfoto’s van haar ouders.

Celeberties

ZIEN: Zangeres Anouk haalt hard uit naar Mark Rutte en neemt het op voor KZOP

Zangeres Anouk is best wel een beetje boos. En dan met name op Mark Rutte. Volgens haar is het vreselijk wat de actiegroep KZOP afgelopen zondag is overkomen in Maastricht en wil weten wanneer de minister president actie onderneemt.

Ze deelt de zangeres op haar social media. “Hooligans/tegen betogers? Jullie bedoelen gewoon racisten. Alle liefde voor de demonstranten van Kick Out Zwarte Piet, ik hoop dat jullie veilig zijn thuisgekomen.” En vervolgens haalt ze uit naar de premier: “Minister president, wanneer ga je hier echt eens wat aan doen?”, vervolgt door enkele emojis, waaronder een middelvinger-teken.

Zangeres Anouk neemt het op voor actiegroep KZOP

Afgelopen zondag waren er zo’n 15 actievoerders van KZOP die wilden demonstreren op het Vrijthof in Maastricht. Omdat de sfeer daar grimmig werd werd deze demonstratie verplaatst naar een gebied iets verderop maar ook daar liep het uit de hand. Ook daar werd de kleine groep belaagd door honderden tegendemonstranten. Drie van hen werden aangehouden omdat ze met vuurwerk gooiden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opvallend: Gezinsuitbreiding voor André Hazes en Monique Westenberg!

Het was de laatste tijd erg onrustig in de roddelbladen betreft André Hazes en Monique Westenberg. Door een hoop geruchten leek de relatie tussen de twee op de klippen te lopen en de zanger is zelfs even het huis uit gegaan om elkaar de ruimte te geven. Maar het tij lijkt nu te keren voor de twee. “De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één.

Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan… Frenkie”

Gezinsuitbreiding André Hazes en Monique Westenberg

Jaja, het lijkt allemaal weer goed te gaan tussen de twee. Ze zijn nu op vakantie in Bonaire en hebben een hond genomen.

Ze hebben Frenkie uit het asiel gehaald. Het lijkt dus allemaal weer op rolletjes te lopen in huize Hazes!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland haalt nog even keihard uit naar André Hazes

Nu de relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes definitief weer voorbij is lijkt het weer goed te gaan met de presentatrice.

Toch kan ze het in de radio uitzending van Keur in de middag op NH Radio niet laten om nog even een sneer uit te delen aan André.

De afgelopen tijd is een emotionele periode geweest voor de presentatrice maar inmiddels gaat het dus weer beter.

Toch heeft ze het er erg moeilijk mee. “Het was wel even ontzettend kut dat je uit een bubbel wordt gehaald”, vertelt ze openhartig aan de radio-dj.

Bridget: Het was te mooi om waar te zijn

“Het was misschien wel te mooi om waar te zijn, het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig de kans krijgt om elkaar echt te leren kennen.

Zoveel ongezouten meningen van mensen die continue gespuid moeten worden, er komen zoveel leugens naar buiten. Dat je op een geven moment zelf ook de draad kwijt bent, dat vind ik er wel heel lastig aan.”

Doorgaan met lezen

Trending