Heftig: Marco Borsato krijgt opnieuw gigantische klap te verwerken!
Connect with us

Celeberties

Heftig: Marco Borsato krijgt opnieuw gigantische klap te verwerken!

Marco Borsato heeft het al jaren flink te verduren wanneer het om media-aandacht gaat. Voorheen gingen de verhalen en artikelen die showbizz-kanalen over hem schreven voornamelijk over affaires. Tegenwoordig gaat het voornamelijk over de zaak die tegen hem is aangespannen. Hoewel er nog geen uitspraken zijn gedaan over de hele zaak hebben veel mensen wel al hun mening klaar staan. Er worden inmiddels overal grapjes gemaakt. Bijvoorbeeld bij de Roast of Comedy Central en de oudejaarsconference. Maar alle geruchten hebben natuurlijk nog veel meer gevolgen voor de zanger.

Hoewel de zanger nog wel een aantal keren te horen is geweest in de Top 2000 wordt dat steeds minder. Radio-dj Jan Paparazzi van NPO Sterren NL Radio in de Party zegt dat het draaien van zijn liedjes voor weerstand kan zorgen. Hij zegt dan ook geen nummer meer van de zanger te draaien op NPO Sterren NL Radio.

Marco Borsato niet meer op de radio!

Hij zegt: “Ik kan zijn liedjes niet meer draaien. Zijn artiestenbestaan heft een enorme knauw opgelopen. Ondanks dat we nog in een fase zitten waarin we eigenlijk nog niks zeker weten. Ik kan het zelf nog nauwelijks geloven. Kijk, je hebt de paus en vlak daaronder zit Marco Borsato. Op eenzame hoogte. Hij is de meest succesvolle artiest van de afgelopen vijftig jaar. Er is geen tweede Borsato.” Waarom hij dit niet meer kan draaien? Jan legt uit: “Of ik zijn liedjes momenteel nog draai? Nee. Zijn liedjes zijn geen gezellige meezingers, het zijn heel persoonlijke liedjes over best zware onderwerpen. Titels als ’18 jaar’, ‘De Waarheid’, ‘De Verliezer’, ‘Vreemde Handen’, ‘Kom Maar Bij Mij’: die komen in een heel ander daglicht te staan door alles wat er nu speelt.” Shownieuws gooi nog even wat zout op de wonden:

Celeberties

Nieuw: Decolleté Eva Jinek zorgt voor heel veel afleiding bij de kijkers!

De uitzending van Jinek maakte gisteravond veel los bij haar kijkers. Zowel mannelijk als vrouwelijk Nederland had een sterke mening over het – volgens de kijkers – nét iets te diepe decolleté van Eva Jinek. Op Twitter lieten kijkers weten dat de gasten en gespreksonderwerpen niet te volgen waren, vanwege het v-hals topje van Eva. Overdreven of terecht? Het internet ging los.

Té diep

In de uitzending droeg Eva een v-hals top met een colbertje eroverheen. Een prima outfit voor een talkshow, maar volgens sommige kijkers nét iets te diep uitgesneden. Quotes als “Eva, calm your tits please” en “Gelukkig leiden haar boobies helemaal niet af…” doken op Twitter op.

Overdreven

Niet iedereen is het hier mee eens. Volgens veel kijkers moeten alle ‘jankerds’ niet zo zeuren en zijn deze negatieve berichten een bewijs van ‘vertrutting.’ Vertrutting betekent dat er op steeds meer plekken, minder zou mogen. Twitteraars die Eva haar decolleté omarmen laten dit dan ook duidelijk weten met reacties als: “Doe niet zo truttig mensen. Eva heeft een prachtig decolleté.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling is kapot van verdriet: Moeder plotseling overleden

Zeer slecht nieuws voor Gerard Joling, want zijn 92-jarige moeder is vanmorgen overleden. Gerard plaatste het trieste nieuws zelf op zijn Instagram account.

Zijn moeder kreeg 3 dagen geleden plots een dubbele longontsteking en belande daardoor in het ziekenhuis. Helaas is dit haar fataal geworden. Gerard is vannacht bij zijn moeder blijven slapen in het ziekenhuis zodat hij er tot het laatste moment bij kon zijn.

Gerard zegt er het volgende over:

Tot ons grote verdriet is mijn lieve moedertje vanmorgen op 92 jarige leeftijd overleden.

Mijn moeder kreeg drie dagen geleden een dubbele longontsteking (het was geen Corona). Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd.

Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden. Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan. Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.

Wij zouden het enorm waarderen als wij dit grote verlies met de familie in alle rust kunnen verwerken.

Liefs,
Gerard Joling

Wij wensen Gerard veel sterkte toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Sarah van Soelen verwacht een baby

Sarah van Soelen is in de zevende hemel nu ze eindelijk het grote nieuws mag aankondigen. De ex van André Hazes wordt tante. Dat laat ze weten in haar Instagram Stories.

Haar broer Geoffrey verwacht een baby. Bij een kiekje van de twee schrijft ze: “Ik mag het eindelijk vertellen! Zo blij voor mijn broer en schoonzus! Wij kunnen niet wachten op dit kleine wondertje!”

Uit nog een andere foto blijkt dat ze echt in de wolken is. “Tante Saar kan niet wachten.”

Definitief gedumpt

De breuk tussen Sarah en André Hazes is inmiddels definitief. De zanger vond opnieuw liefdesgeluk bij jeugdvriendin Anne Rose. Zij zaten samen op de middelbare school in Vinkeveen. Anne Rose werkt bij Mama Kelly in Amsterdam. Anne Rose houdt niet zo van de media-aandacht, want haar Instagram profiel staat op privé.

 

Doorgaan met lezen

Trending