Heftig: ‘Marco Borsato wordt gechanteerd!’
Connect with us

Nieuws

Heftig: ‘Marco Borsato wordt gechanteerd!’

Ai, ai, ai… Dat is wat ik denk, als ik alle, tot nu toe, ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van Marco Borsato verneem. Laten we wel wezen: die zijn niet mals. Maar vooral: er ligt officieel niets dat hem werkelijk tot pleger van misbruik van, naar verluidt, twee meisjes van 13 en 15 maakt. En dan rijst bij mij de vraag: is het niet de taak van de journalistiek om aan waarheidsvinding te doen, in plaats van de vuilbekkerij door juicers ‘wit te wassen’ door er gewag van te maken?

Dit hele geval kent een lange aanloop. Ik herinner me hoe een paar maanden geleden de heren van Roddelpraat, Dennis Schouten en Jan Roos, degenen waren die het aandurfden om als eerste melding te maken van wat hen er ore was gekomen. Een moeder van een meisje dat mee had gedaan aan The Voice Kids zou in het dagboek van haar dochter hebben gelezen dat Borsato zich onbehoorlijk tegen haar zou hebben gedragen.

In het achterhoofd hadden Roos en Schouten duidelijk zitten dat journalist Tim Hoffman, bekend om zijn uitstekend getoetste televisieproducties, onderzoek deed naar een beerputaffaire die zich zou afspelen bij The Voice Kids. Hoffman deed zelfs een oproep aan het publiek om hem te benaderen met informatie over de talentenjacht voor kinderen.

Zoektocht

Tot op heden is het stil gebleven uit de hoek van Hoffman. Wat kan betekenen dat hij is gestrand in zijn zoektocht om misstanden bij The Voice Kids op de kaart te zetten. Maar Schouten en Roos zijn doorgegaan met het ongebreideld bespreken van Borsato en zijn benadering van kinderen.

Inmiddels is ook Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer zich gaan roeren. Ook zij gooit olie op het vuur door alles wat nuttig is voor haar Popcornshow doodleuk de wereld in te smijten.

Niet voor niets bleven showbizzjournalisten langere tijd weg bij dit onderwerp. Het voldoet namelijk op geen enkele manier aan toetsstenen die normaal gesproken (ja, óók in deze tak van journalistieke sport) worden gehanteerd. Op z’n minst zou er een aangifte bij de politie moeten liggen voordat er überhaupt een verhaal in een krant of blad, of een tv-item over gemaakt zou worden. Maar die is in de verste verten nog niet te bekennen.

Openbaar Ministerie

Ondertussen heeft Marco Borsato zélf om een onderzoek door het Openbaar Ministerie gevraagd. Een zeer ongebruikelijke stap, waar hij advocaat Geert-Jan Knoops heeft ingeschakeld.

Hebben betrokken partijen eigenlijk wel in de gaten wat hier gebeurt? Een bekende zanger, vader van drie kinderen, wordt gemanoeuvreerd in de positie van dader zonder dat er werkelijk aangifte tegen hem is gedaan.

Ik hoop dat ouders, juicers en journalisten zoals Angela de Jong, die er in het Algemeen Dagblad een column aan wijdde waarin de rode draad eigenlijk is ‘waar rook is, is vuur’, beseffen wat hier nu staat te gebeuren. Als het OM inderdaad overgaat tot onderzoek naar de beschuldigingen, zullen ze allemaal met bewijs moeten komen. Mensen gaan worden opgeroepen om onder ede verklaringen af te gaan leggen.

Gebeurtenissen

Ik kan me niet voorstellen dat een moeder, die nota bene uit het dagboek (doorgaans de plek waar je in alle discretie je gevoelens, gedachten en gebeurtenissen mag beschrijven) van haar dochter deze ontwikkelingen werkelijk overzag.

Hoe het er binnen de gezinnen van de twee vermeende slachtoffers nu aan toe gaat, durf ik me niet eens voor te stellen. Om over het gezin-Borsato nog maar te zwijgen. Marco Borsato zal nooit meer loskomen van deze zaak. Zijn naam is, zelfs als het OM niets tegen hem vindt, besmeurd. En dat omdat in mijn beleving media zich voor het karretje hebben laten spannen van juicers en zo eigenlijk Borsato hebben gedreven om deze stap te zetten.

Begrijp me goed: als Borsato schuldig is, moet hij boeten. Maar tot nu toe is bovenstaande gang van zaken voor mij pure chantage. Kwalijk.

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending