Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis
Connect with us

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

BNers

Pikante voorproef van nieuwe fotoshoot onthuld door Nicol Kremers

Je zult het waarschijnlijk niet missen, maar de breuk tussen populaire box office-sterren Peter Gillies en Nicole Kramer liet Nicole niet in de kou staan.

De ex-vrouw van multimiljonair Peter Gillis heeft geen grote veranderingen in haar huwelijk aangebracht omdat ze zegt blut te zijn.

Nu kan BNer natuurlijk aan de slag in het restaurant van de camping, maar hij kan natuurlijk niet meer terug naar het standaardleven van een miljonair.

Daarom maakte Nicol Kremers snel een keuze. Nicol Kremers zoekt, zoals veel BN’ers tegenwoordig bij slecht weer, zijn toevlucht op een bekend platform voor volwassenen dat expliciet gericht is op het publiek van 18+. Dan weten de meesten van ons welk platform het is!

lucratieve handel

Nou, je raadt het waarschijnlijk al, maar Nicol Kremers was onlangs beschikbaar op het “AlleenFans”-platform, en nu lijkt het erop dat je er serieus zakgeld mee kunt verdienen!

In een interview met Pownews zei de 18+-ster dat ze na haar eerste dag al meer dan €30.000 had verdiend.

Als we rekenen, verdient ze een aardig zakcentje. Ze heeft bijvoorbeeld 3000 abonnees die elk € 20 per maand betalen, wat u een enorm inkomen van € 60.000 zal opleveren. Daarvan moet ze dan 50% afstaan ​​aan het platform. Maar ze heeft nog 30.000 euro over.

Maar dat is nog maar de eerste dag. Nu is het aantal abonnees tegelijkertijd verdrievoudigd, reken maar uit!

Maar dat was natuurlijk niet genoeg voor Nicol, want terug naar haar oude manier van leven was natuurlijk niet genoeg.

Daarom blijft ze met plezier inhoud voor volwassenen produceren, waardoor ze misschien rijker wordt dan Peter Gillis.

Ze deed bijvoorbeeld een kleine sneak peak op haar Instagram-account en vertelde haar abonnees wat ze in de nabije toekomst konden verwachten.

Bekijk hieronder een voorproefje:

Doorgaan met lezen

BNers

Na jarenlang presenteren stopt Wendy van Dijk ermee

Wendy van Dijk lijkt zich voor te bereiden op een mogelijke beëindiging van haar carrière als presentatrice.

Haar kijkcijfers zijn niet meer wat ze ooit waren en haar echtgenoot is gestopt als haar baas. Gelukkig heeft Wendy nog een andere passie, namelijk gezondheidsadvies en positiviteit.
Ze heeft hier zelfs een platform omheen gebouwd en bevestigt dat ze dit voort wil zetten als haar televisiecarrière ten einde komt.
In een interview met Weekend legt Wendy uit dat ze de combinatie van haar tv-werk en haar platform erg prettig vindt.
Maar als haar tv-carrière ooit stopt, hoopt ze dat haar platform op deze manier kan blijven voortbestaan.
Het is duidelijk dat Wendy vooruit kijkt en een plan B heeft voor het geval haar huidige carrière verandert.
Het is bewonderenswaardig dat Wendy niet stilzit en haar passie voor gezondheidsadvies en positiviteit volgt.
Ze heeft een publiek opgebouwd dat geïnteresseerd is in haar platform en als ze haar televisiewerk ooit opgeeft, kan ze deze passie verder ontwikkelen en uitbreiden.
Het is belangrijk om altijd te blijven groeien en te streven naar nieuwe doelen, zelfs als je succes hebt in een bepaald gebied.
Het is natuurlijk niet zeker of Wendy’s televisiecarrière ooit zal eindigen en of ze haar back-upplan nodig zal hebben.
Maar het is verstandig om altijd voorbereid te zijn op veranderingen en nieuwe kansen te creëren.
Wendy laat zien dat het mogelijk is om verschillende passies te hebben en deze te integreren in een succesvolle carrière.
We wensen haar veel succes met haar toekomstplannen.
Doorgaan met lezen

BNers

Leontine keert terug bij Marco Borsato ondanks eerdere breuk

Leontine Borsato heeft sinds kort een relatie met miljonair John Huiberts. Maar het duurde niet lang. Het bleek dat John Leontine helemaal niet zo serieus nam en terugkwam met zijn ex.

Dit was een grote klap voor Leontin die dacht dat hij zijn ware liefde weer had gevonden. Ook financieel is het een klap, want Leontine zal haar broek nu weer eens moeten oprekken.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds zei in zijn podcast Strictly Private dat het hem niet zou verbazen als Leontine terugkeert in de armen van Marco Borsato. Het is ook goed voor de financiële situatie van Leontine.

“Zijn platen draaien niet eens meer of heel zelden op de radio, dus je hebt veel stroom nodig om het opnieuw te proberen, maar dat sluit ik niet uit.”

“Ik denk dat hun liefde diep is en veel heeft doorstaan ​​en dat zou aan het einde ook kunnen worden toegevoegd, maar het hangt een beetje af van hoe de hele zaak tegen Marco afloopt, die nog steeds aan de gang is, waar we hopen de volgende figuur te zijn.” dat komt over een maand of twee uit.”

Dus misschien zien we Leontine en Marco snel weer samen. Als Marco wordt vrijgesproken van de aanklachten tegen hem, is de kans dat de twee weer bij elkaar komen zeker groter.

Doorgaan met lezen

Trending