Heftig: Martien Meiland barst in huilen uit na vreselijk nieuws
Connect with us

Celeberties

Heftig: Martien Meiland barst in huilen uit na vreselijk nieuws

Na een lach en een gil wordt de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ afgesloten met een traan. Martien en Erica zijn in rouw nadat ze te horen krijgen dat één van hun gasten uit het chateau komt te overlijden. Speciaal voor Thea spreken ze nog een laatste boodschap in.

“We wisten dat Thea heel ziek was en hebben steeds appcontact met haar gehad”
De vaste kijkers herinnert zich de groep van Thea en Jolanda, de vrouw die mogelijk het coronavirus onder de leden had tijdens haar verblijf in Chateau Marillaux, nog wel. Ze waren de laatste gasten op het chateau. Vriendin Thea was ten tijde van de opnames al ernstig ziek en de vriendengroep heeft aan Martien laten weten dat ze haar laatste adem gaat uitblazen.

“Het was zo’n leuke groep op het chateau”, blikt Martien terug op hun bezoek. “Thea was de gangmaker. We wisten dat Thea heel ziek was en we hebben steeds appcontact met haar gehad. Zo leuk, zo’n leuk mens. En dan krijg je nu zo’n bericht…”

Na het opnemen van nog één laatste bericht aan Thea stromen de tranen bij Martien over de wangen. “Ik vind het zo erg. Ze is nog helemaal niet zo oud. We gaan een wijntje drinken op Thea.”

Ondanks het verlies van hun gewaardeerde gast op het chateau, is er ook reden om positief te blijven. De familie heeft onlangs ontdekt dat Maxime in verwachting is van haar tweede kindje. Ze vertelt dat ze dolgraag zou willen dat niet alleen haar vriend Leroy, maar ook haar moeder haar bijstaat tijdens de bevalling.

Celeberties

André Hazes herenigd met Monique Westenberg

Het is nu al de showbizz-breuk van 2021: het einde van de relatie van Dre Hazes en Monique Westenberg. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, maar zit er ook weer een liefdesreünie in het verschiet voor Dre en Mo? Het lijkt erop dat Dre de eerste stap heeft gezet…

De Antillen zijn een plek van geluk én rampspoed voor Dre en Monique. Een jaar geleden gaven zij hun relatie op Curacao een tweede kans, nu is de bom op Bonaire voorgoed gebarsten. Zal de geschiedenis zich herhalen en zullen Dre en Monique hun relatie weer een tweede kans geven, na de zoveelste klap?

Likes
Echt hartverwarmend is het nog niet maar de eerste stap naar een normale omgang met elkaar lijkt gezet. De breuk is nog vers, maar toch lijkt Dre er prima mee te kunnen leven. Direct nadat hij de verloving met zijn Monique verbrak keerde hij thuis terug in de armen van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Dit lijkt inmiddels tot meer uitgegroeid te zijn dan alleen een vriendschap. Op Instagram is te zien hoe Dre gezellige dinertjes beleefd met Sarah en haar vrienden en dure wijnen drinkt met zijn nieuwe vlam. Ook werden de twee hand in hand gespot in Rotterdam…

De goede afhandeling van de breuk lijkt nog ver te zoeken bij Monique, die in tegenstelling tot Dre de volledige focus op haar zoontje André legt. In haar column voor de Vriendin liet Monique weten dat zij het ‘heel zwaar’ heeft. De verwerking van dit liefdesdrama zal voor haar nog wel even nodig hebben.

Toch lijkt Dre niet genoeg te hebben aan alle aandacht van Sarah en har omgeving. De zanger zoekt via Instagram toenadering naar Monique, ooit de vrouw van zijn dromen. Als Monique een foto op Instagram plaatst van haar en hun vierjarige zoontje André, is Dre er als de kippen bij om de foto van zijn ex te voorzien met een ‘like’.

Een toenadering die niet beantwoord lijkt te worden. De ‘likes’ van Monique onder de foto’s van Dre zijn ver te zoeken…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bruidsjurk-ontwerper ziet droom vervliegen: ‘Ik vind André Hazes egoïstisch’

Alberto Axu zag het al voor zich – Monique Westenberg die op Bonaire zou schitteren in zijn bruidsjurk. Het huwelijk had moeten zorgen voor zijn grote doorbraak, maar het verbreken van de verloving gooit roet in het eten.

Via Instagram had Alberto Axu al een aantal schetsen laten zien aan Monique, die daar heel positief op reageerde. ‘Het was mooi geweest als hun droomhuwelijk door was gegaan en wij iets voor hen hadden kunnen betekenen. Wow, wat was dat een geweldige kans voor mij geweest’, laat hij weten. Toen de bruidsjurk-ontwerper het nieuws hoorde, dacht hij meer aan Monique dan aan André: ‘Ik dacht: wat heeft die vrouw toch een pech. Ze heeft het al een keer met hem meegemaakt, en nu nóg een keer.’

Egoïstisch

André’s beslissing om opnieuw zijn koffers te pakken en nu definitief de deur achter zich dicht te trekken, begrijpt Alberto niet. ‘Persoonlijk vind ik het egoïstisch. Ik heb naar zijn interviews op tv gekeken en daarin gaf hij aan dat ze weer oude ruzies hadden en hij wil niet dat zijn zoontje daartussen zit. Had hij dat niet kunnen bedenken vóórdat hij haar ten huwelijk vroeg?’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Akwasi geeft toe dat zijn vader crimineel was: “Oppassen voor undercoveragenten”

Rapper en activist Akwasi voelt zich sinds enige tijd al naar eigen zeggen niet meer veilig in zijn eigen, nieuwe huis. Iemand die betrokken was bij de oplevering van zijn koophuis, heeft foto’s van het pand gepubliceerd in de Facebookgroep Glazenwassers United.

“Dit mag niet en dit hoort niet… mijn rechten zijn fundamenteel geschonden”, schrijft de rapper aangeslagen op social media, meldt Hart van Nederland. De man publiceerde de foto’s plus de tekst “Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland, jullie zouden medelijden moeten hebben met hem, maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren, dus meer respect graag” in de groep.

Maar het houdt niet op, want vandaag duikt een video op waarin Akwasi toegeeft dat zijn vader crimineel was om de vijf kinderen te kunnen voeden. Een bijzondere onthulling van Akwasi, die steeds meer onder vuur komt te liggen. Hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen

Trending