Heftig nieuws Hans Kazàn: ik leef al dagenlang in vreselijke onzekerheid
Connect with us

Celeberties

Heftig nieuws Hans Kazàn: ik leef al dagenlang in vreselijke onzekerheid

Hans Kazàn verblijft nog altijd in een ziekenhuis in het Spaanse Marbella, waar hij afgelopen week werd opgenomen. Onderzoeken hebben tot nu toe niets opgeleverd, maar de 68-jarige illusionist probeert positief te blijven, al kost hem dat veel energie.

‘Bij elk mens komen af en toe nare dingen over de vloer, je moet het incasseren en accepteren. Maar nu ben ik wel even aan het eind van mijn Latijn,’ aldus Kazàn in een gesprek met De Telegraaf.

Onzekerheid

Een jaar geleden onderging Kazàn een operatie om een slagaderlijke bloeding in zijn aorta te voorkomen. ‘Dat van die hartoperatie klinkt heftig, maar wat ik nu doormaak is veel erger. Van zo’n operatie merk je namelijk niets, maar ik leef nu al zeventien dagen in vreselijke onzekerheid. Als er niet snel een oplossing komt, ga ik hier aan kapot. Het is hopeloos, maar ik blijf positief en denk voortdurend: ’Kazàn…je hebt voor hetere vuren gestaan.’

Ziekenhuis

Hans’ vrouw Wendy bracht hem naar het ziekenhuis en is geen moment van zijn zijde geweken. ‘Het is verschrikkelijk om te zien dat Hans met de dag zwakker wordt. Zelfs een stukje van twee meter lopen, van zijn bed naar het toilet, is een onmogelijke opgave. En na een telefoongesprek van een paar minuten is hij helemaal uitgeput. De artsen zijn zeker kundig, de medische zorg in Spanje is hoogstaand, maar ik heb me wel voorgenomen: als het aan het einde van deze week nog zo slecht gaat met Hans, dan vraag ik een second opinion aan in een ander Spaans ziekenhuis. Hij krijgt nu de benodigde stofjes via een infuus, maar daar kan een mens niet op leven. Ik vraag me dan ook werkelijk af en toe af… komt dit nog wel goed?’.

Uitslag

De uitslagen van de onderzoeken die de illusionist heeft ondergaan laten nog even op zich wachten. ‘Ik hoop het nog mee te maken. Maar ik blijf het positief bekijken hoor. Dat moet ook wel als je lezingen geeft onder het motto: Vallen en opstaan. Ik heb helaas nu al veel bedrijven, waarvoor ik deze spreekbeurten geef, teleur moeten stellen. Maar zodra ik weer kan, ga ik zeker weer het podium op, met weer een nieuwe ervaring. Kijk, ik ben een veerkrachtig mens en kom na alle ellende er telkens weer sterker uit. Aan die gedachten houd ik mij ook nu maar vast. Dat is immers mijn hele leven al zo geweest,’ zegt Kazàn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zanger René Froger onthult heftig nieuws over zijn gezondheid

René Froger kan terugkijken op zeer geslaagde Toppers-concerten. Toch is het voor de oppertopper niet makkelijk geweest om op te treden, omdat hij last had van ‘helse pijnen’ op het podium.

Schijn bedriegt
In de nieuwste uitgave van Story vertelt de zanger dat ‘vrolijk doen’ hem heel veel moeite kost. ”Schijn bedriegt. Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, aldus René Froger die last heeft van een nekhernia. Naar eigen zeggen heeft hij dit tot en met de Toppers-concerten bewust stilgehouden.

”Maar het was heftig, ik stond er met helse pijnen.” Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

De zanger moet nu veel rusten en daar zal hij zich aan gaan houden. “Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met de Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Haddaway
En dan moest Rene ook nog eens handelend optreden tegen het wangedrag van Haddaway. Naar eigen zeggen heeft Rene de zanger er zelf uitgetrapt, nadat de What Is Love-artiest helemaal tekeer ging tegen medewerkers van Froger. ”Ik pik dat natuurlijk niet.”

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama voor Jeroen van der Boom: ‘Op straat gezet’

Jeroen van der Boom was jarenlang te zien in SBS-programma’s, maar daar komt binnenkort verandering in. Talpa heeft zijn contract niet verlengd. Waarom? ,,Hij wilde meer geld”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Meer geld’
Jeroen van der Boom is sinds 2011 aan SBS verbonden, maar aan die samenwerking komt een eind. ,,Zijn contract bij SBS is niet verlengd”, schrijft Yvonne Coldeweijer. ,,Blijkbaar wilde hij verlengen voor meer geld, maar dat had zijn bestie John er niet voor over. Van je vrienden moet je het maar hebben.”

Onzeker
De afgelopen jaren maakte de zanger vooral muziekprogramma’s als ‘Hoge bomen’ en ‘De liedjes van’. Of die programma’s terugkeren op televisie is nog niet bekend. Ook is het verdere verloop van de carrière van Jeroen onzeker. ,,Hoe de carrière van Jeroen verder ingevuld zal worden is nog onbekend”, concludeert Coldeweijer.

Niet de enige
Jeroen is overigens niet de enige: ook het Talpa-contract van Patty Brard is niet verlengd. Zij tekende in februari 2019 een lucratief, vierjarig contract bij Talpa. Brard laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet van plan is helemaal te stoppen met televisie maken. Momenteel voert ze gesprekken met Talpa om als freelancer actief te blijven.

Doorgaan met lezen

Trending