Heftig nieuws: Moeten André Hazes en Monique de gev*ngenis in?
Connect with us

BNers

Heftig nieuws: Moeten André Hazes en Monique de gev*ngenis in?


Een uitdagende week begint voor André Hazes jr. en zijn partner Monique Westenberg. Vandaag heeft het 0penbaar Min!sterie de datum aangekondigd voor hun rechtszaak met betrekking tot de leerpl!cht. Op 24 augustus zullen ze voor de r*chtbank in Rotterdam moeten verschijnen.


Deze jur!dische kwestie is helaas volledig te wijten aan de keuzes van Dré en Mo zelf.

In mei van dit jaar reisden ze met hun zesjarige zoon André Jr. naar de Verenigde Staten voor een verblijf van twee weken.

Deze reis bleek uiteindelijk een bijzondere vakantie voor het gezin Hazes te zijn, aangezien het naar verluidt opnieuw tot verzoening kwam tussen André en Monique.

Het naleven van de leerpl!chtwet is echter waar het misging. De jonge André Jr. is nog leerpl!chtig en had tijdens de reisperiode geen schoolvakantie.

Voor zo’n reis had de jongen enkel met uitdrukkelijke toestemming van de school mee mogen gaan. Maar die toestemming was niet verleend.


Er wordt beweerd dat er mondelinge toestemming was gegeven door de schoolleiding, maar deze toestemming werd kort voor vertrek ingetrokken.

Door in het voorjaar toch met hun zoontje te vertrekken, overtraden André en Monique bewust de leerpl!chtwet. Hierdoor zullen ze nu de gevolgen hiervan moeten dragen.

Er zijn enkele uitzonderingsgevallen waarin ouders toestemming kunnen krijgen om hun kinderen buiten de schoolvakanties mee op reis te nemen.

Dit geldt bijvoorbeeld voor gezinnen met horeca-ondernemingen, die juist moeten werken wanneer anderen vrij zijn.
André Hazes

De dreiging van een leerpl!chtzaak hing al enige tijd boven André en Monique, maar nu is er eindelijk een concrete datum vastgesteld.

Volgens een woordvoerder zal de zaak op 24 augustus in besloten zitting behandeld worden. André en Monique hebben om privacyredenen hierom verzocht, meldt RTL Boulevard.

Ze verwijzen naar onder andere de jonge leeftijd van hun zoon in hun verzoek. De r*chter heeft dit verzoek ingewilligd.
Monique en André


BNers

Ali B: ’Twee middelvingers voor alle mensen die mij afkraken’


Ali B heeft het helemaal gehad met de negatieve reacties die hij ontvangt op foto’s van zijn afgetrainde lichaam. Op Instagram haalt hij flink naar zijn criticasters uit.

Eerder deze week plaatste Ali een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. De rapper ontving een hoop negatieve commentaren. Reden genoeg voor Ali om zaterdag van zich af te bijten.
„Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt”, schrijft Ali op Instagram. „Maar vooral ja, deze twee ????middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”Ook hadden diverse deskundigen kritiek op Ali’s strenge train- en voedingsschema. Dat laat hem echter koud. „Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je”, aldus de rapper. „Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt.”


Anouk
Ali benadrukt in een nieuw bericht dat zijn relaas niet gaat over Anouk. De zangeres grapte eerder deze week dat Ali op ’een verkrampte Chippendale’ lijkt. „Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht”, aldus Ali. „Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel zeggen tegen elkaar. Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker.”


Doorgaan met lezen

BNers

De Bauers krijgt geen vervolg: dit heeft de doorslag gegeven


Het heeft er alle schijn van dat Frans Bauer niet verder wil gaan met zijn realityserie De Bauers. De zanger vertelde op Radio 538 dat het er waarschijnlijk niet van komt. Maar wat is daar de reden van? ”Ik denk het mede door de juicekanalen komt.”

De Bauers

De Bauers – 20 jaar later was een kijkcijferkanon. Acht weken lang keken miljoenen mensen naar de serie. Dat zou alle reden moeten zijn voor een vervolg. Of toch niet?
Het laatste blijkt aan de orde. Op de radio heeft Frans laten weten dat het er waarschijnlijk niet van gaat komen. ”Weet je wat het is? Ik denk niet dat er hierna een seizoen komt”, zo heeft de populaire zanger laten optekenen.

Mooi geweest

”We hebben nu zo’n mooie periode achter de rug waarin er weer zoveel miljoen mensen hebben geteken.” En dat was 20 jaar geleden ook zo.
”Nu zijn we eigenlijk doorgegaan met die 2,5 miljoen kijkers alsof de tijd stilstond. En ja, weet je, weer een serie erachteraan.”
“Ik weet het niet. Dit heeft toch zoveel magie gehad de afgelopen weken? Dat is eigenlijk niet meer normaal. Het is het best bekeken programma van de NPO de afgelopen tien jaar. Waarom zou je het nog doen als het al zo mooi is geweest?”


Juicekanalen

William Rutten, BN’er-fotograaf van beroep, denkt dat er meer speelt dan stoppen op je hoogtepunt. Hij wijst op juicekanalen.
Die zouden een kwalijke rol spelen in het besluit van Frans om niet door te gaan. Onlangs richtte Juice Channel hun pijlen op twee zoons van Frans.
Die zouden aan de lopende band vreemdgaan, waarbij met name Frans Junior er hard van langs kreeg. Rutten denkt dat dit de doorslag heeft gegeven om te stoppen met De Bauers.
”Ik denk dat hij dit doet ter bescherming van zijn kinderen, dat hij ook gewoon nu al merkt met die juicekanalen die al begonnen over zijn kinderen.”


Doorgaan met lezen

BNers

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!


Op social media deelt Ali B een video van zichzelf en zijn kind waarbij hij eventjes hard onder handen genomen wordt.

Hij grapt erbij: “Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen!! Wie grijpt er een keer in?”. Maar niet bij alle fans komt dit even lekker aan.

Een volger schrijft: “Doorbreek die Cirkel, Bedenk dat je zijn boosheid begrijpt en het lief vindt dat hij het zo oplost, maar dat het beter voor hem is hem zich bezig te houden met kinder problemen zoals, ik eet wat ik te eten krijg van mijn vader of moeder, zeg HO inplaats van te schoppen.”


Ali B goed onder handen genomen
De rapper reageert hier dan ook gelijk op met: “Mijn kind in tegenstelling tot heel veel volwassenen hier, is emphatisch genoeg om aan te voelen of iemand iets leuk vind en hij voelt duidelijk aan dat papa het leuk vind. Dat stukje inlevingsvermogen gun ik die paar mensen die dit niet kunnen waarderen ook!”


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending