Heftig nieuws: ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’
Connect with us

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’

Gordon gaat furore maken in België. De presentator laat donderdag weten bezig te zijn met een nieuw tv-programma voor onze zuiderburen.

De manager van Gordon laat aan Shownieuws weten dat het programma toevallig op zijn pad kwam, maar dat hij het heel leuk vindt om iets te doen in België. Over de inhoud van het programma kan Gordon nog niks zeggen, maar de manager laat wel weten dat Gordon ‘superblij” is met deze nieuwe uitdaging.

Gordon is niet de eerste BN’er die scoort in België. Onder andere Matthijs van Nieuwkerk, André Hazes en Gers Pardoel gingen hem voor.

UPDATE: Gordon deelt later op de avond een foto met Laura Tesoro. De voormalig Songfestivalster is onder andere bekend als coach in de Vlaamse versie van The Voice Kids.

Celeberties

ZIEN: Foto van Marieke Elsinga gaat viraal want mannen zien opvallend detail!

Marieke Elsinga heeft op Instagram een foto van zichzelf en een vriendin geplaatst waar ze ergens op het strand, in de duinen of een zandvlakte op de Veluwe staat. Niks speciaals natuurlijk. Ze schrijft er zelf bij dat ze “In de zandbak” staat. Ook daar is niet heel veel speciaals aan zou je denken.

Toch heeft de foto inmiddels al bijna 30.000 likes vergaard in een kleine 15 uur op het moment van schrijven. Andere foto’s van de presentatrice krijgen gemiddeld maar 15 tot 20.000 likes. Eens even kijken wat er zo speciaal is aan deze foto’s van Marieke.

Marieke Elsinga in de ballenb… zandbak!

Wanneer we in de reacties duiken mag er al veel duidelijk zijn vóór je de foto überhaupt gezien hebt. “De ballen hangen weer lekker in t netje ja..“, “Mooie bergen daar!” en “*Attentie, willen de ouders van Marieke zich melden, Marieke wilt graag opgehaald worden uit de balle.. zandbak!*” valt er te lezen. Andere mensen valt het ook op: “Die reacties ook.. zijn nog niet helemaal genderneutraal😂

😂😂😂

Doorgaan met lezen

Celeberties

Snoeihard: Sarah van Soelen haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Op social media valt het behoorlijk wat mensen op dat als de ex-verloofde van Dré iets laat zien op Instagram, niet veel later Sarah hetzelfde doet. Is het toeval of steekt Sarah de draak met Monique Westenberg.

André is tot over zijn oren verliefd op Sarah en ook is er een zeer goede klik met elkaars familie. Hazes is Hazes en kan het niet laten om toch een kleine sneer uit te delen aan zijn nieuwe vlam.

Sarah laat vol trots op Instagram haar nieuwe blauwe blouse zien, een blouse die volgens André wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan. André deelt in zijn Instagramverhaal een foto van Sarah, met daarnaast een foto van Bassie met daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!”

Bron: showbizz24

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bloedhete Naomy van Beem is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Oeh, nieuws vanuit Marbella. Kickbokser Rico Verhoeven zou daar gespot zijn met een dame wiens naam we al eerder hebben horen rondgaan rondom zijn persoontje.

Het gaat om Naomy van Beem. Van beroep personal trainer en uiteraard ook influencer, want die pet past ons allemaal immers. Maar goed, terug naar Rico en Naomy.

Kennen elkaar al wat langer, maar zou geen sprake zijn geweest van een relatie, maar nu horen we toch andere geluiden. Enne, eerlijk is eerlijk, niet verkeerd ouwe kickbokser.

Bron: Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending