Heftig nieuws René Froger en Natasja Froger: ‘René verlaat villa in Blaricum’
Connect with us

Meest bekeken

Heftig nieuws René Froger en Natasja Froger: ‘René verlaat villa in Blaricum’

Bijna 28 jaar geleden betrokken René Froger en zijn Natasja hun villa in Blaricum. Na vele jaren in Amsterdam te hebben gewoond, wilde de zanger hier met zijn grote liefde oud worden. Maar nu is hij daar toch op teruggekomen.

René Froger (61) kan zich nog goed herinneren dat hij en Natasja (56) in 1994 hun Blaricumse villa kochten voor (nu) ruim 700.000 euro. Destijds met alleen nog slaapkamers voor zijn kinderen Natascha en Danny, uit zijn eerste huwelijk. Later kwamen daar hun zoons Maxim en Didier bij. ‘En inmiddels zijn we ook drie kleinkinderen rijker,’ vertelt René aan Story. ‘Natas en ik hebben fantastische jaren in dit huis gehad. Mooie momenten, maar ook minder mindere. Dat hoort bij het leven. Maar we vinden nu ook dat het tijd wordt om te verhuizen. Alle kinderen staan op eigen benen, al vinden ze het heerlijk om bij ons te komen. Wat dat betreft is het nog altijd een zoete inval. Of we hebben alleen de kleinkinderen bij ons. Maar de meeste tijd wonen we er nu met zijn tweetjes en het huis is heel groot. Te groot voor ons alleen. We hebben er de afgelopen tijd veel met elkaar over gesproken en het plan is om kleiner te gaan wonen.’

Blaricum

De zanger weet ook al waar. ‘We gaan zeker niet terug naar Amsterdam. Hoeveel ik ook van deze stad houd, we voelen ons thuis in Blaricum. We willen in het centrum een kleiner huis laten bouwen. We wonen nu aan de rand van Blaricum, maar kiezen voor het centrum omdat we dan lopend onze boodschappen kunnen doen. Dat we niet elke keer de auto hoeven te pakken. En het centrum brengt toch levendigheid met zich mee. Het duurt nog even omdat we alles nog in gang moeten zetten, maar dit is wel wat we willen.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Drama voor prinses Mabel: ‘Ze heeft kanker’

Nadat prinses Mabel het verlies van haar man prins Friso moest verwerken, slaat het noodlot opnieuw toe. Onlangs verscheen er een schokkend bericht op de website van haar jongere zus Nicoline. ,,Ik lag doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis”, schrijft Nicoline.

Het is bijna elf jaar geleden dat prins Friso een ernstig ongeluk kreeg tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie van de koninklijke familie. Naast zijn kinderen liet hij ook zijn vrouw Mabel achter, die nu een nieuw drama te verwerken heeft gekregen. Haar jongere zus Nicoline heeft op haar website het schokkende bericht gedeeld dat ze aan kanker lijdt.

‘Doodsbang’
Op haar website schreef ze een recensie over het boek ‘Gevoel voor tumor’. Daarbij legt ze uit dat bij haar zelf kanker is geconstateerd. ,,Wat is blijven hangen, is de overdosis horror rondom bestralen. Een beeld dat niet aansluit bij de door mij beleefde werkelijkheid. Alleen ontdekte ik dat te laat”, schrijft Nicoline. ,,En dus lag ik, zij die zichzelf omschrijft als een medisch moedig mens, doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis.”

 

Nicoline had het boek cadeau gekregen toen ze net wist dat er kanker bij haar was geconstateerd. Eerst voelde ze zich niet geroepen om het te lezen; het boek belandde op het stapeltje naast haar bed. ,,Wanneer ik voor de zoveelste keer midden in de nacht wakker word van de pijn in mijn rug, pak ik het op”, aldus Nicoline. Het is onduidelijk wat voor soort kanker ze heeft, hoe het op dit moment met haar gaat en of ze nog onder behandeling is.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gordon heeft groot nieuws: ”Jullie hebben mij gemist he?”

Gordon leeft al een tijdje zonder sociale media en dat bevalt hem prima. De zanger kondigt echter aan dat hij vanaf nu af en toe toch weer online komt. Zijn volgers hoeven echter niet te hopen dat dit permanent zal zijn, zo zegt hij tegen Story.

Teken van leven
Gordon plaatste een foto van zichzelf en schrijft daar onder: ”Even een teken van leven. Leven zonder Instagram of andere sm-vervuiling bevalt me enorm goed. De 54-jarige zanger heeft een tip voor iedereen die hem volgt. ”Step out of the ratrace en gebruik sociale media alleen nog voor je werk of voor andere dingen.”

Promoten
De zanger is nu weer even online omdat hij zijn programma’s Down The Road en Kookklunzen wil promoten. In het verleden is Gordon al vaker ‘offline’ gegaan (en keerde even zovaak terug).

Hij hoopt dat Nederland hem ‘een beetje gemist’ heeft. Niemand hoeft zich zorgen te maken om hem: ”Het gaat goed met deze ouwe baas.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Trending