Heftig nieuws Robin Martens (30): ‘Ik wilde niet meer’
Connect with us

Celeberties

Heftig nieuws Robin Martens (30): ‘Ik wilde niet meer’

Robin Martens (30) probeert opnieuw de waarheid rondom het politieagent-incident boven water te halen. In 2019 werd de actrice beschuldigd van het mishandelen van een politieagent. Tijdens een interview in ‘Fabulous Mama’ beweert ze nogmaals onschuldig te zijn en gelooft dat de Nederlandse politie corrupt is…

,,Er zijn nare mensen op deze wereld en die agent is één van hen. Dat durf ik wel te stellen als je liegt dat ik je acht keer heb geslagen. En als je beweert dat je op de grond hebt gelegen, terwijl dat absoluut niet het geval was”, vertelt Robin in het Fabulous Mama interview. ,,Er waren veel getuigen, maar zeven van hen waren politieagenten. Dan is het eigenlijk al een verloren zaak, want die agenten houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd”, aldus de actrice.

Corruptie
Hetzelfde verhaal zou ze destijds, vlak na het incident, ook al bij het programma ‘Beau’ verteld te hebben. September 2019 raakte GTST’s Rikki in opspraak vanwege de beschuldiging van het mishandelen van een politieagent. Martens kreeg hiervoor 45 uur taakstraf opgelegd. Ze zegt dat dit de eerste keer ooit is dat ze met de politie in aanraking kwam. Volgens haar bestaat de corruptie die je in films of series ziet ook in Nederland.

‘Haar ogen zijn geopend’ zegt Robin en kijkt sindsdien ook bijna geen nieuws meer. ,,Nadat het incident in de pers was geweest, kreeg ik allerlei privé-berichten waarin stond dat ik dood moest en dat ik een hulpverlenersmishandelaar was”.

‘Sloot mezelf op’
,,Ik heb in die tijd bijna de verkeerde keuze gemaakt. Ik wilde niet meer. Ik sloot mezelf een maand lang op in m’n huis, omdat ik niet naar buiten durfde. Ik was bang dat mensen mij als ‘die agentmishandelaar’ zagen. Heel moeizaam ben ik uit dat diepe dal geklommen”, aldus de actrice.

Celeberties

Zien: Bram Krikke slaat bloedmooi Nederlands model aan de haak!

Bram Krikke is de grappigste en meest snorrige man van het internet en op de radio. Bram begon zijn carrière op YouTube met het kanaal ‘De Knieperts’. Echter wist Bram een soort jeugdheld te worden door zijn hilarische video’s die hij maakte met ‘Bram in de Buurt’ voor SLAM. SLAM is dan ook het radiostation waar de snorremans zijn carrière als radio-dj is begonnen. We kunnen inmiddels wel stellen dat dat een groot succes is geworden. Inmiddels heeft Krikke al een overstap gemaakt, samen met zijn co-host Tom van der Weerd, naar Qmusic.

De snorremans is nooit zijn gevoel voor absurd droge humor verloren en weet dit ook goed door te zetten op Instagram waar hij mateloos populair is. Met hilarische foto’s en video’s weet Bram ruim 1 miljoen volgers wekelijks en soms dagelijks te vermaken. Zijn ex-vriendin, Didi, is ook behoorlijk bekend geworden door zijn succes.

Bram Krikke is weer van de markt verdwenen dames…
Zo’n 3 maanden geleden maakten Bram en Didi echter bekend een punt achter de relatie te zetten: “Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan. Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken.” De snor was dus weer op de markt. Echter, niet voor lang. Bram heeft dit zelf niet bekend gemaakt, maar het welingelichte Juicechannel wel. Juicechannel: “Wij hebben nog een scoopje in petto. Bram is namelijk niet meer vrijgezel, hij gaat al eventjes met Robin Holzken. Hij is laatst ook naar haar toegegaan in New York. How cute. Het zal binnenkort wel bevestigd worden, wij wensen de twee veel geluk samen!” Robin is een populair model uit Nederland die klaarblijkelijk woonachtig is in New York. Dat doet de snorremans netjes:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Yvonne Coldeweijer nu zélf middelpunt van ‘juice’ en gelekte foto’s!

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé roddelkoningin van Nederland geworden in zeer korte tijd. De blondine heeft onwijs veel volgers en bekendheid vergaard door behoorlijk sappige verhalen te vertellen over onder andere André Hazes, Sarah van Soelen en Marco Borsato. Even later zijn daar nog veel meer bekende Nederlanders bijgekomen zoals Lil Kleine, Jaimie Vaes en Ali B.

Coldeweijer heeft veel volgers die haar informatie en foto’s sturen van bekende Nederlanders. Op deze manier heeft de blondine veel en snel contact en daardoor veel en snel nieuws over bekende Nederlanders. Naast dat dit haar een flink zakcentje oplevert weet dit haar ook veel bekendheid te geven. Of ze het nu wil of niet, Coldeweijer is hierdoor ook een bekende Nederlander geworden. En als bekende Nederlander heb je natuurlijk ook kans dat je in de juiceverhalen van andere juicekanalen terecht komt. En precies dat is nu het geval.

Yvonne Coldeweijer gekiekt!

Coldeweijer is gespot in een Amsterdams café, met een scharrel. Reality.FBI heeft foto’s van het stel ontvangen: “Yvonne is gisteravond gespot met een man in café Arie in De Pijp. Volgens bezoekers hadden ze het héél gezellig.” Het zou de eerste scharrel van Yvonne zijn sinds ze in Amsterdam woont, laat ze weten in een appgesprek. In 2016 kwam de roddeltante al in Shownieuws toen ze bedrogen werd door haar Australische vriend Nathan Daly. Coldeweijer destijds: “Ik zag dit helemaal niet aankomen. Hij zei dat hij ging werken in Sittard en ik was blij dat hij leuk werk had, maar hij ging helemaal niet naar Sittard. En tegen haar zei hij ook dat hij in Sittard was.” Daarnaast heeft Coldeweijer relaties gehad met Nicky Romero, Ben Saunders en ene Pim. Coldeweijer over de laatste: “Soms kom je erachter dat je toch niet helemaal goed bij elkaar past.” Swipe onderstaande foto’s:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Jaimie Vaes laat het resultaat zien van haar bil-correctie

Het is geen geheim dat Jaimie Vaes af en toe langs de plastische chirurg gaat om iets aan haar gezicht of lichaam te veranderen. Onlangs besloot ze om een nieuwe ingreep te doen, namelijk een bil-correctie.

Before and after

Jaimie showt op Instagram het resultaat van haar bil-correctie. “Loving my result”, schrijft de brunette erbij. Op de before- en after-foto is het verschil goed te zien. Haar billen zijn veel voller dan eerst en ze zijn gelift.

Alternatief

De bil-correctie is volgens de clinic een goed alternatief voor mensen die graag een vollere bil willen hebben, maar geen operatie willen ondergaan. Er wordt in dit geval namelijk gewerkt met fillers.

De reacties die Jaimie krijgt zijn erg positief. Een hele hoop mensen vinden het resultaat super mooi geworden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending