Heftig: Patricia Paay belandt in ziekenhuis op intensive care
Connect with us

Celeberties

Heftig: Patricia Paay belandt in ziekenhuis op intensive care

Patricia Paay (72) was, samen met haar toenmalige echtgenoot Adam Curry en hun dochter Christina, de eerste die een realityshow ‘onderging’. Dag en nacht werd het gezin gevolgd door camera’s, om zo hun show Adam’s Family weer te geven.

Daarop terugkijkend vond Patricia dat behoorlijk pittig, zo vertelt ze in De Telegraaf. ‘Het was alles bij elkaar dat de emmer deed overlopen. We waren de hele dag in de weer met daarbij ook continu een camera op onze snufferd. Op een gegeven moment laat je dat wel los, maar in je achterhoofd weet je dat ze er altijd zijn. Dat is enorm zwaar. Pas op het moment dat ik ging slapen, dacht ik: ’Hè hè, ze staan in ieder geval niet naast mijn bed’. Om er meteen achteraan te beseffen: maar morgenochtend zijn ze er weer…’, aldus Patricia.

Ingestort

De zangeres herkent dat ook bij de familie Meiland, die de afgelopen jaren furore maakte met hun realityshow. ‘Ook zij hebben te maken met Jan en alleman, die roept dat de helft niet echt is, terwijl het tegenovergestelde vaak waar is. Dat continu weerleggen van geruchten was zeer inspannend, naast het eigen bedrijf dat ik runde. Met La Paay Cosmetics voorzag ik in make-up, maar ondanks het personeel dat ik in dienst had, wilde ik bij elk proces betrokken zijn. Die drukte, plus het feit dat iedereen 24 uur per dag van alle kanten aan ons trok, zorgde ervoor dat ik overspannen raakte en uiteindelijk ingestort op de intensive care belandde.’

Ondernemerschap

Patricia bleek te kampen met hart- en vaatproblemen, wat haar en Adam deed besluiten om naar Engeland te verhuizen om zo meer rust in hun leven te creëren. Haar cosmeticabedrijf werd stopgezet en het landgoed waarop de familie in België woonde werd verkocht. ‘Ja, dat werd verkocht aan de familie van mijn huidige man Robbert Hinfelaar (33). Ik kan me dat nog wel herinneren, hij was toen nog een jongetje.’ Inmiddels woont ze samen met Robbert in Rotterdam, waar ze vandaan komt en waar haar familie woont. ‘We zijn hier gelukkig en ik ga mijn ondernemerschap weer een nieuw leven inblazen, samen met mijn zus Yvonne. Dit keer geen make-uplijn, maar verzorgingsproducten die goed zijn voor de gezondheid. Dat gehaaste van vroeger heb ik laten varen. Ik ga het helemaal anders doen.’

Bron: Story

Celeberties

Wat vinden jullie van dit? ‘Andre Hazes gaat nu echt te ver!’

Andre Hazes heeft officieel de toevoeging junior achter zijn naam laten verwijderen. Dit tot woede van veel mensen. Die vinden het een schande dat hij dit doet. Ook Wilfred Genee vind het een enorme zelfoverschatting dat Andre zich de naam van zijn beroemde vader wil aanmeten.

Wilfred zegt hier het volgende over:

“André Hazes jr. heeft zelf jr. eraf gehaald, terwijl ik hem lekker had laten staan als eerbetoon aan zijn vader die zoveel heeft bereikt. Hans Kraay jr. is nooit Hans Kraay jr. af geworden en dat deed hij ook als eerbetoon aan zijn vader.”

“De grote Hans Kraay sr. was voor hem een held, weet je wel. Toen heeft hij zoiets gehad: ik wil altijd junior blijven daardoor.”

“Ik neem aan dat Johnny de Mol ook gewoon John heet maar dat ze er Johnny van gemaakt hebben. Om dat jr. te voorkomen, ja. Ik denk dat als je in zijn paspoort kijkt, hij gewoon John heet.”

Wilfred ergert zich ook behoorlijk aan Patty Brard. Wilfred zegt hier het volgende over:

“Ze liep weer helemaal leeg over hoe geweldig André is, maar over Bridget was ze weer uitgesproken.”

Rachel Hazes krijgt ook een veeg uit de pan van Wilfred. Hij vindt het zo laag dat Rachel nu zulke slijmerige foto’s plaatst met haar nieuwe schoondochter Sarah.

“Zou het er nou iets mee te maken hebben dat die andere ervoor niet zo populair was? Ik heb er helemaal geen kijk op op dat soort dingen.”

Bron: utopianieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Geraldine Kemper officieel bikinimodel voor beroemd merk: Instagram in de fik!

Iedereen kent Geraldine Kemper natuurlijk van haar programma’s op BNN. Daar was ze zonder twijfel de leukste presentatrice. Geraldine is vandaag met heel andere dingen bezig en nu is ze zelfs bikinimodel voor surfmerk O’Neill.

Het is geen geheim dat heel mannelijk Nederland een zwak heeft voor Geraldine. Ieder jaar weet ze haar plekje te veroveren in de FHM500 lijst. Ooit was ze zelfs derde. Voor een fotoshoot in Linda ging ze ooit samen met Kim Feenstra uit de kleren. En dat vonden de mannen maar al te prettig.

Nu maakt Geraldine Kemper ook echt de stap naar de modellenwereld. En ze pakt meteen stevig uit. Nog wel als bikinimodel voor een wereldberoemd merk.

Geraldine kondigde het nieuws aan met enkele veelbelovende kiekjes op Instagram. Helaas zijn het er slechts een paar. Wellicht moeten we nog even wachten op de nieuwe collectie, maar de voorproefjes zetten Instagram alvast in de fik.

View this post on Instagram

A post shared by O'Neill (@oneilleurope)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’

Gordon gaat furore maken in België. De presentator laat donderdag weten bezig te zijn met een nieuw tv-programma voor onze zuiderburen.

De manager van Gordon laat aan Shownieuws weten dat het programma toevallig op zijn pad kwam, maar dat hij het heel leuk vindt om iets te doen in België. Over de inhoud van het programma kan Gordon nog niks zeggen, maar de manager laat wel weten dat Gordon ‘superblij” is met deze nieuwe uitdaging.

Gordon is niet de eerste BN’er die scoort in België. Onder andere Matthijs van Nieuwkerk, André Hazes en Gers Pardoel gingen hem voor.

UPDATE: Gordon deelt later op de avond een foto met Laura Tesoro. De voormalig Songfestivalster is onder andere bekend als coach in de Vlaamse versie van The Voice Kids.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending