Heftig: Patricia Paays hele huis vol met bloed: ‘Op de grond, op de stoel’
Connect with us

Celeberties

Heftig: Patricia Paays hele huis vol met bloed: ‘Op de grond, op de stoel’

Patricia Paays hele huis lag begin oktober vol met bloed. Overal waar de societyster zat of stond, liet ze wat van haar rode vloeistof achter. “Op de grond, op de stoel, het hele huis lag vol met bloed.”

De afgelopen maanden waren een hel voor Patricia Paay. Ze viel in de lente van 2019 van de trap en dat was het beginpunt van alle medische ellende. Begin oktober had ze plotseling een gigantische bloeduitstorting over haar complete linkerbovenbeen. “Waar dát nou vandaan kwam? De dokter kon me ook niet meteen vertellen wat het was.”

Huis vol bloed

Patricia vertelt in De Telegraaf dat de dokter een gaatje in haar been maakte om er wat bloed uit te halen. “Zo gefikst, en ondanks de pijn werkte ik ondertussen gewoon door. Acht afleveringen lang zat ik op één bil achter de desk bij Ranking the Stars, omdat ik niet meer normaal kon zitten. Ik heb er een hekel aan om te jammeren. Ik ga gewoon door.”

Thuis ging het mis. “Thuis merkte ik steeds vaker dat ik uit die wond maar bloed blééf verliezen. Waar ik ook zat of liep, steeds lekte het. Op de grond, op de stoel, het hele huis lag vol met bloed. Opnieuw terug in het ziekenhuis bleek ik zo veel te hebben verloren, dat ik twee grote bloedzakken kreeg toegediend om het niveau weer op peil te brengen.”

Bacteriële infectie

Uiteindelijk bleek Patricia een bacteriële infectie te hebben opgelopen, waarschijnlijk door de operatie van twee jaar geleden. “Al die tijd was het gaan samenklonteren bij m’n heup en groeide het uit tot een abces.”

Het leek een kwestie van schoonspoelen, maar ze bleef last houden van haar heup. Door nog een serie ingrepen verbleef Patricia maandenlang in het ziekenhuis. Vlak voor kerst vertrok ze naar huis. “Ik ben gewoon zelf naar buiten gelopen. Ineens waren ze me kwijt, haha. Ik kon het niet langer aanzien en wilde na al die tijd gewoon naar huis.”

Celeberties

Anne Rose zet Sarah van Soelen te kakken met foto!

Anne Rose blijkt de nieuwste aanwinst van Hazes jr, na Sarah van Soelen. De zanger is in korte tijd van Monique naar Bridget naar Monique naar Sarah naar Anne Rose gegaan. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de zanger onwijs veel media-aandacht krijgt van roddelbladen en juicechannels. Laatstgenoemden zitten alleen een stukje korter op de sterren dan de traditionele roddelbladen. Een van deze scherpe juice-kanalen is Reality.FBI die alles, samen met hun volgers, uit weten te zoeken over de BN’ers. De nieuwe vriendin van Anderé is in één klap een van de meest besproken figuren van zowel de traditionele showbizzkanalen als de juice-kanalen.

Zo bestaat er een foto van de brunette waarin ze een soort spijkerjasje aan heeft. Op zichzelf is er natuurlijk niets opmerkelijks aan deze foto, het jasje of de dame in kwestie. Maar uiteraard weten de juice-kanalen meer te zien dan het ongetrainde showbizzoog. Zo ook bij deze foto.

Anne Rose draagt jasjes van Sarah van Soelen!

Het is bekend dat Anne een goede vriendin is (geweest) van Sarah en dat de twee zelfs uitjes hebben gehad. Wel zou de verbindende factor André zijn, aangezien Anne al langere tijd bevriend zou zijn met de zanger. Op de foto hieronder is Anne te zien in het desbetreffende spijkerjasje en Reality.FBI schrijft erbij: “Ik krijg dus zo’n deja vu bij dit jasje… lijkt zo op het jasje die ik Sarah of Monique heb zien dragen, maar waar?” Natuurlijk is er een scherpe volger die dit per direct opgezocht heeft, en jahoor. Het jasje is zelfs een jasje van ‘Chicas’, het kledingmerk waar Sarah voor werkt. En ook Sarah is in dit jasje gespot. Swipe onderstaande foto’s:

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Enorme metamorfose voor zanger René Le Blanc

René le Blanc is afgelopen twee jaar enorm populair geworden. Dit heeft hij te danken aan het programma Ik Geloof in Mij. Maar hij heeft laten weten dat Nederland een beetje te klein voor hem geworden is. Hij wil het groter gaan aanpakken.

Afvalstrijd?

Ook heeft René Le Blanc laten weten dat hij een afvalstrijd aangaat. In een interview zegt hij wat zijn plan is: “Ik wil een kilootje of zes afvallen. Afgelopen jaar is dat niet gelukt. Daarom heb ik dit voornemen in 2022 weer.”

“Ik was altijd negentig kilo”, zegt René. “Al vrij snel ging ik naar de 92 en nu weeg ik ruim 95 kilo. Iedereen zegt dat ik niet te dik ben, maar iedere keer als ik mezelf in de spiegel zie, heb ik toch zoiets van: ik begin een buikje te krijgen.”

Hoe gaat hij dat doen? Zelf meer koken en drie tot vier keer per week bewegen. “Ik ga wandelen, want daar houd ik van.” Goede voornemens! Heel veel succes René, wij zijn enorm benieuwd naar het resultaat!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Patricia Paay doet schokkende onthulling: ‘Er lag veel bloed’

Patricia Paay doet een schokkende onthulling in een interview met de Telegraaf. Patricia Paay laat namelijk weten dat haar hele huis onder het bloed van haar zat.

Ze heeft het de afgelopen maanden niet makkelijk gehad. Het begon allemaal in 2019 toen ze van de trap viel. Dit was het beginpunt van veel ellende met haar heup en andere medische kwallen. Hierdoor lag Patricia maanden in het ziekenhuis en moest ze verschillende operaties ondergaan.

Patricia zegt er het volgende over:

“Begin oktober van dit jaar had ik een hele grote bloeduitstorting op me linkerheup. Waar dát nou vandaan kwam? De dokter kon me ook niet meteen vertellen wat het was.”

“De dokter maakte een gaatje in me been om er bloed uit te halen. Zo gefikst, en ondanks de pijn werkte ik ondertussen gewoon door. Acht afleveringen lang zat ik op één bil achter de desk bij Ranking the Stars, omdat ik niet meer normaal kon zitten. Ik heb er een hekel aan om te jammeren. Ik ga gewoon door.”

“Thuis merkte ik steeds vaker dat ik uit die wond maar bloed blééf verliezen. Waar ik ook zat of liep, steeds lekte het. Op de grond, op de stoel, het hele huis lag vol met bloed. Opnieuw terug in het ziekenhuis bleek ik zo veel te hebben verloren, dat ik twee grote bloedzakken kreeg toegediend om het niveau weer op peil te brengen.”

“Ik bleek een bacteriële infectie waarschijnlijk nog van de operatie twee jaar geleden. Al die tijd was het gaan samenklonteren bij m’n heup en groeide het uit tot een abces.”

Patricia moest daarom lang in het ziekenhuis blijven. Patricia baalde natuurlijk, maar laat weten dat ze haar helemaal nog niet naar huis wilde sturen. Ze is gewoon zelf weggelopen ze kon er niet meer tegen en wilde kerst thuis vieren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending