Heftig: Prinses Amalia al lange tijd in therapie
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Prinses Amalia al lange tijd in therapie

In het boek van Prinses Amalia waarin ze wordt geïnterviewd door Claudia de Breij onthult Amalia dat ze naar therapie gaat. De therapie is belangrijk voor Amalia, omdat haar tante, het zusje van Maxima een aantal jaar geleden zelfmoord pleegde.

Volgens Amalia is het geen taboe voor haar om dit te delen. Ze vindt het belangrijk om soms met iemand te kunnen praten en dit normaal te vinden.

Ze zegt er het volgende over:

“Ik vind het geen taboe. En geen probleem om dat in het openbaar te zeggen. Soms wordt het me allemaal te veel, school, vrienden, en dan praat ik met iemand.”

“Als ik er behoefte aan heb, maak ik een afspraak.’ Even je hart luchten, en dan ben ik weer voor een maand klaar. Af en toe praten met een professional vind ik heel normaal, zeker ook na wat er met mijn tante is gebeurd.”

“Iedereen praat over gezond eten en sporten. En dat ís ook heel belangrijk. Maar hoe belangrijk is het om je mentale gezondheid bij te houden? Het een kan niet zonder het ander.”

Ook Maxima schijnt na de zelfmoord van haar zusje in therapie te zijn gegaan en moedigt het juist aan bij haar dochters om je hiervoor niet te schamen en ook met iemand te praten als je het moeilijk hebt.

Wat voor issues Amalia dan bespreekt met haar therapeut laat ze in het midden. Maar wellicht dat ze het ook heeft over haar vriendje de 19-jarige Isebrand.

Meest bekeken

Thijs Romer keihard gecanceld door Nederland na beledigende tweet: “Extreem links eng type”

Thijs Römer is een Nederlands acteur, producent en scenarioschrijver. In een vorig leven was hij nog de partner van Katja Schuurman, maar die jaren zijn voorbij.

Tegenwoordig is ie enorm ‘woke’, een links gedachtengoed voor mensen die heel erg deugen. Hij zit ook op Twitter en moest zijn frustraties even uiten. Zo maakte hij Caroline van der Plas uit voor ‘koe’ en betichte hij haar van het hebben van een hersenloos geloof.

Nederlanders twitteren ook en zijn helemaal klaar met de woke person. Hieronder de tweet van Römer en vele reacties:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André Hazes gebroken door liefdesverdriet: “Monique Westenberg wil niet meer!”

André Hazes is vorige week naar New York gevlogen met zijn regisseuse, dit liet Yvonne Coldeweijer weten. Een paar dagen later verscheen er plots een foto met een stuk tekst op de Instagram van Monique Westenberg. Monique schrijft daar: “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal.

Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Niet veel later liet Coldeweijer haar gedachtes de vrije loop: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn.”

André Hazes krijgt de bons?
Echter kwamen er al snel hele tegenstrijdige berichten in de media. Weekblad Weekend heeft op hun blad namelijk een gigantische kop: “Kansen André lijken verkeken. Monique heeft een ander!” Een insider zou het blad het volgende hebben laten weten: “Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegersberg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.” Weer een dag later komt plots vernietigend nieuws voor fans van Dré vanuit het management. De zanger zal namelijk nog ruim anderhalf jaar uitgeschakeld blijven. Geen nieuwe liedjes. Geen optredens. Niks. Op social media vermoeden fans en critici dat André het nieuws van Monique, die een ander zou hebben, slecht zou kunnen verwerken. Of dit een van de redenen is dat de zanger nóg eens anderhalf jaar uitgeschakeld is, is onduidelijk. Hier meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Lil Kleine is niet de échte vader van Lío, de zoon van Jaimie Vaes!”

Jaimie Vaes, Lil Kleine en zoonlief Lío zijn uitvoerig besproken door roddeltante Fawrynotsawry en zijn sidekick René Watzema. Allereerst worden de financiële zaken rondom het stel besproken waarna Fawry plots zegt vrienden van Jorik gesproken te hebben.

Een van die vrienden, een dame of heer, zou beweren dat Jorik niet de vader van hun zoon zou zijn. Fawry: “Zij zegt dus dat Lío, het kindje van hun, niet van Jorik is. Zij beweerd dus dat het kindje Lío niet van Jorik is. Nogmaals, dat zegt die vriend van Jorik allemaal!” Sidekick René merkt op: “Maar hij lijkt best wel veel op Jorik toch?” Fawry snapt het ook niet: “Hij lijkt f*kk*ng veel op Jorik dus dat kan je niet zeggen, dat is heel stom om te zeggen.”

Jaimie Vaes en Lil Kleine gaan DNA-test doen!
Echter blijkt er toch verwarring te zijn bij Jaimie of Jorik volgens de vrienden van Jorik. Fawry geeft dan ook aan dat ze dit willen onderzoeken middels een DNA-test: “Dus ze gaan dus een DNA-test doen, maar iedereen weet natuurlijk dat het kindje van Jorik is want het lijkt sprekend op hem..” Of Fawry dit ook nagevraagd bij Jaimie of Jorik laat de showbizzwatcher niet weten. René snapt niet waarom de vrienden van Jorik dit zouden verzinnen: “Waarom zouden ze dat zeggen dan?” Fawry heeft zijn vermoedens: “Puur om te sarren denk ik…” René merkt op: “Dat kan je echt niet zeggen!” Fawry besluit om er nog een roddel overheen te gooien, wéér iets vanuit de vrienden van Jorik. Fawry: “Vrienden van Jorik zeggen dat Jaimie aanpapt met Wesley Sneijder. Wesley en Jorik zijn gewoon goede vrienden.” Hieronder meer vanaf 18:42!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending