Heftig: Raymond van Barneveld ingestort met spoed naar het ziekenhuis
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Raymond van Barneveld ingestort met spoed naar het ziekenhuis

Het gaat niet goed met dartkoning Raymond van Barneveld. Tijdens een dartwedstrijd zakte hij uit het niets in elkaar en bleef daar minuten lang doodstil liggen.

Er zijn meerdere ambulances afgekomen op deze noodsituatie en het toernooi is direct gestaakt.

Hieronder het officiele statement van de organisatie van het toernooi.

Meest bekeken

Katja Schuurman in de bres voor Bilal: ‘Geen sprake van kwaad opzet’

Bilal Wahib belandde vorige week in het oog van de storm nadat hij een 12-jarige jongen live vroeg om zijn geslachtsorgaan te laten zien. De zanger en acteur moest het bekopen met een platencontract en een televisieprogramma. Zelfs spreekt hij over een misplaatste grap waarvan hij veel spijt heeft. Nu springt Katja Schuurman in de bres voor de verbrande Bilal.

Katja vindt de reacties op de rel overdreven. De actrice legt zelfs uit hoe de grap dan wel begrepen moet worden. Ze geeft aan: “Met de grap ‘kan je je piemel laten zien?’ wordt bedoeld: ‘Kan je je piemel laten kijken?’ Met ogen dus.” Katja zegt dat het weliswaar een slechte grap is, maar vindt het geen kinderporno. De brunette gaat verder: “Zullen we ons weer wat meer verdiepen in de nuance en de feiten? Durft iemand het ook op te nemen voor het andere slachtoffer in deze?”

Katja Schuurman zegt nog: “Als je het gehele verhaal kijkt, zie en hoor je dat Bilal probeert grappig te zijn. Van kwade opzet is geen sprake. Het is dom, zeer onhandig en bovendien niet grappig. Ik hoop van harte dat het jongetje niet gepest zal worden.”

Na de video is Bilal meteen opzij geschoven door zijn platenlabel Top Notch, de Edison Pop Awards, BNNVARA en zelfs Instagram schorste zijn account levenslang. De actrice vindt dat niet terecht en vraagt om Bilal niet meteen te veroordelen. “Zullen we proberen ons eerst iets meer te verdiepen in verhalen voordat we over elkaar heen buitelen met verwijten en oordelen?”, vraagt ze zich hardop af.

Niet meelopen

Aanvankelijk was Katja bang om haar mening te geven. Ze vreesde zelf de lelijkste verwijten over zich heen te krijgen. Ze schrijft: “Ik wil eerlijk durven blijven zijn, niet klakkeloos meelopen en meeschreeuwen achter ophef.” Katja zegt dat ze de acteur niet persoonlijk kent, maar wel met hem meeleeft omdat hij zo aan de schandpaal genageld wordt. Ook wil ze het opnemen voor de 12-jarige jongen die hier helemaal niet om gevraagd heeft.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Video: Journalist Mark Baanders (Slijptol) wordt aangereden kerkganger Urk

Er is vandaag veel ophef in Nederland omdat er veel kerken zijn die gewoon doorgaan met waar ze mee bezig waren terwijl dit ten zeerste wordt afgeraden.

Journalist aanreden door kerkganger in Urk
Verslaggever Mark Baanders, beter bekend als Slijptol natuurlijk, is vanochtend opzettelijk aangereden door een kerkganger op Urk. Hij belandde op de motorkap. Ook is hij aangevallen en geschopt. Hij gaat aangifte doen. Zie hieronder de beelden!

Maar niet alleen Mark Baanders werd aangevallen want er zijn meerdere meldingen gedaan want een journalist van Rijnmond kreeg een trap en een klap meldt de politie.

Zie hieronder de beelden van de andere aanval:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gaby Blaaser is haar broek vergeten aan te trekken in de keuken

Wij kennen Gaby Blaaser nog van haar rol als Jolé in de kinderserie SpangaS. Het feit dat zij meespeelde in de serie was eigenlijk de enige reden voor ons om destijds te kijken.

Dat is intussen al meer dan tien jaar geleden en inmiddels is Gaby alweer 33 jaartjes oud. Dat weerhoud haar er echter niet van om een paar keer per week een nogal pikante foto online te plaatsen.

Zo staan wij ’s ochtends ook in de keuken
Ditmaal een foto vanuit de keuken. Eigenlijk staat iedereen er zo weleens bij als hij/zij koffie zet toch? Dus wat is hier raar aan?

Doorgaan met lezen

Trending