Heftig: Roxeanne Hazes kampt met ernstige ziekte
Connect with us

Celeberties

Heftig: Roxeanne Hazes kampt met ernstige ziekte

Roxeanne Hazes die een aantal dagen geleden nog woedend was op haar moeder Rachel laat in een openhartig interview weten dat ze sinds de coronaperiode naar een psycholoog gaat.

Roxeanne zegt hier het volgende over:

“In de coronaperiode was ik zoekende. Ik kon het geluk niet vinden. Dus ging ik naar een psycholoog. Er kwam een zootje bagger uit. Heel veel boosheid, maar vooraal veel verdriet en onbegrip over dingen die er vroeger zijn gebeurd.”

“Ik heb er nog steeds moeite mee om te drinken als mijn kind thuis is, ook al is het maar één wijntje. Ik kan zelf ook goed zuipen, ik ben geen heilige. Maar ik heb zo’n aversie tegen dronken mensen.”

“Ik heb nu een eigen leventje en ik denk dat ik een hele leuke moeder ben. Dat komt echt echt doordat ik veel dingen uit mijn jeugd achter mij wil laten. Dat gun ik mijzelf ook.”

Overigens is Roxeanne Hazes niet de enigste in de Hazes familie die naar de psycholoog gaat. Ook Monique de ex van Andre Hazes liet weten in therapie te zijn om alles wat Andre Hazes haar heeft aangedaan te kunnen verwerken.

Celeberties

Rachel Hazes: André kwam op mijn vijftiende mijn slaapkamer binnen en we hadden een vrij partij

Rachel Hazes heeft op haar vijftiende voor het eerst een vrij partij gehad met André Hazes. De toen 34-jarige zanger kwam haar slaapkamer binnen toen ze op zijn zoon Melvin paste. De artiest was toen nog samen met Ellen Wolf. Rachel wilde het wel, maar het overviel haar ook, zei ze gisteravond voor het oog van 694.000 kijkers in de docuserie Kleine jongen.

Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren. Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met twaalf jaar wat je zingt.’’

Alles moet wijken voor dat ene hogere doel: de oude Hazes levend houden en heilig verklaren
Toen ze net 15 jaar was, werd ze een tijdje oppas bij André en Ellen thuis. Het was al langer bekend dat de twee toen gevoelens voor elkaar kregen, maar niet dat ze toen ook het bed deelden. ,,Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden’’, aldus Rachel gisteravond.

,,Ellen was niet huis, ik was naar bed gegaan. En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt een vrij partij gehad de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.’’

Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij

Rachel Hazes
Zelf had ze op dat moment helemaal nog niet aan een relatie met het idool van haar vader gedacht. ,,Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen.’’

Liefdesverklaring
Volgens Rachel wilde André wel graag meer. ,,Op een gegeven moment ging André mij bellen, dat was een beetje een soort liefdesverklaring. En toen bleek Ellen mee te luisteren. (…) Dus dat was geen fijne situatie. Zij dacht natuurlijk: hij heeft een ander, maar ze had nooit verwacht dat ik dat was. Toen heb ik er echt wel voor gekozen om even uit beeld te gaan bij André.’’

Vijf jaar later zagen ze elkaar weer toen André een concert gaf in Rotterdam. ,,Bij de eerste zin wees hij naar mij, met andere woorden, leuk dat je er bent. Hij gaf zijn telefoonnummer en zei: bel me eens. Dus dat hebben we gedaan.’’ Uiteindelijk kregen de twee dus alsnog een relatie.

Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders

André Hazes junior
Aanvallen
André Hazes junior liet zich vorig jaar nog kritisch uit over het leeftijdsverschil tussen zijn ouders. ,,Wat ik misschien nog het allerergste van het verhaal vind, zijn toch wel mijn opa en oma, dus de ouders van mijn moeder’’, zei hij in het Vlaamse programma Het huis. ,,Als ik een dochter zou hebben en die is twaalf of veertien, en die zou thuiskomen met een man van negentien jaar ouder… Ja, dan kun je wel André Hazes zijn, maar dat gaat er bij mij niet in.’’

De zanger, die zelf relaties had met de zestien jaar oudere Monique Westenberg en de twintig jaar oudere Bridget Maasland, vervolgde: ,,Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders. (…) Ik heb als kind nooit beseft dat het verschil nou echt zo groot was.’’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen om zoon Isa Hoes

Isa Hoes maakt zich zorgen om haar 21-jarige zoon Merlijn Kamerling. De coronaperiode hakt er bij haar zoon hard in. ,,Ik zie hoe hij worstelt”…

Dit vertelt de actrice in de NCRV-gids. Merlijn werd vorig jaar extra bekend nadat hij een boek schreef over zijn vader Antonie Kamerling, die jaren geleden zelfmoord pleegde. In het boek staat de zoektocht van Merlijn naar wie zijn vader was centraal.

Paniekaanval
Het was heftig voor Merlijn om oude beelden van zijn vader terug te zien. ,,Hij heeft ooit eens op een nacht naast mijn bed gestaan en vertelde me toen dat hij bijna geen adem meer kreeg. Een paniekaanval”, vertelde Isa eerder.

Antonie leed aan depressies en pleegde zelfmoord op 44-jarige leeftijd. Merlijn vond het confronterend zijn vader terug te zien in interviews. ,,Om hem dingen te horen zeggen en dan te denken: oei, dat heb ik ook weleens. En dan niet meteen te denken: o, dat betekent dat ik misschien ook wel depressief ben. Merlijn is een puber en pubers hebben soms depressieve gevoelens en onzekerheden.”

Corona
De coronacrisis doet er nog een schepje bovenop, vertelt Isa. ,,Merlijn is 21 en er is weinig toekomstperspectief.”

Gelukkig hebben moeder en zoon er veel gesprekken over samen. ,,Deze periode is echt erg voor jongeren, maar we moeten niet in angstgedachtes blijven steken. Dat levert namelijk nooit wat op.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: Rene le Blanc heeft losse handjes en is zeer agressief!

We kennen de goedlachse Rene le Blanc allemaal van het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ waar hij de absolute ster van het programma is. Het programma heeft een flinke boost aan zijn zangcarrière gegeven, maar Rene blijkt een behoorlijke gestoorde vent te zijn volgens zijn zoon.

Zijn 29-jarige zoon genaamd Nicky klapt uit de school en laat weten dat zijn vader een psychopaat is. Zijn zoon beweert namelijk dat hij een mishandelaar en een vandaal is.

Nicky de zoon van Rene zegt hier het volgende over:

“René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was. Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.”

“Ook de huisarts van zijn moeder is op enig moment betrokken geweest bij de explosieve gezinssituatie.”

“René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

Doorgaan met lezen

Trending