Heftig: Roxeanne Hazes voelt zich heel erg ziek
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Roxeanne Hazes voelt zich heel erg ziek

De dochter van Nederlands beste volkszanger aller tijde doet een bijzondere onthulling. Toen zij na een lastige periode in haar leven in therapie ging, kreeg zij een diagnose waar zij zich totaal niet in kon vinden. ‘Dit ben ik niet‘.

Flierefluiten

Roxeanne gooide er naar eigen zeggen een periode behoorlijk met de pet naar. Aan tafel bij Jinek vertelt zij over deze periode. ,,Ik was gewoon aan het flierefluiten. Er kwam niks uit m’n handen.” Ze had last van een writers block ,,Het kwam er niet uit. Het voelde niet oprecht.”

Breakdown

Het ging al een tijdje niet heel goed met Roxeanne, maar dit liep op een avond vorig jaar november écht uit de klauwen: ,,Ik weet nog dat ik die avond in Nijmegen moest optreden. Ik had eigenlijk de hele dag al last van huilbuien, en ik wist niet waar het vandaan kwam.

,,Maar ik wist wel dat ik mij heel erg down voelde en me er niet toe kon zetten om naar dat optreden toe te gaan. Ik werk gelukkig met mijn vriend samen die heel lief tegen mij zei: ‘Wat gaan we doen, gaan we het cancelen?’

Roxeanne besloot toch het optreden te doen. Zij vertelt dat ze bleef huilen en dat ze besloot het over een andere boeg te gooien. Ze besloot haar masker af te zetten: ,,Ik dacht ik kom gewoon het podium straks op en vertel wat er aan de hand is. En vanaf daar zien we wel verder. En dat bleek zoiets moois te zijn. Omdat ik moest huilen, het publiek moest met mij mee huilen.

Therapie

Roxeanne worstelde zich door deze moeilijke tijd heen. Toen zij in therapie ging kwam zij tot grote inzichten:

,,Ik ben in therapie gegaan en ik blijk eigenlijk gewoon mijn grootste saboteur zelf te zijn. Alles wat er in mijn leven gebeurt: ik bepaal of ik dat binnen laat komen of niet.” Roxeanne vertelt dat zij last heeft van faalangst: ,,Ik vind dingen altijd heel erg spannend. Meestal als ik live moet zingen vind ik dat doodeng.”

Haar psycholoog kwam met een diagnose waarbij Roxeanne even moest slikken:

,,Ik ben in therapie gegaan en mijn psycholoog vertelde: ‘Goh als ik het allemaal een beetje zo hoor: je lijdt eigenlijk gewoon aan grootheidswaanzin.’ Dit vond Roxeanne ontzettend moeilijk om te verkroppen: ,,Dat vond ik zo heftig dat ze dat in het begin tegen mij zei. Daar herken ik mij helemaal niet in.”

Jinek vraagt haar of Roxeanne boos werd toen ze dit hoorde. Zij reageert resoluut ,,Ja. Ik zei: nee niet ik.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Celeberties

Pijnlijk: ‘Frits Wester raakt zijn baan kwijt’

De video dat Frits Wester dronken zou lijken ging afgelopen week viraal. Dit kwam omdat de verslaggever wat stuntelig overkwam tijdens de opnames van het RTL Nieuws met onder andere een dubbele tong. Zelf zegt de journalist dat hij moe was en net een ‘tukkie’ had gedaan waarvan hij nog wakker moest worden.

Niet de eerste keer

Dit was volgens kijkers niet de eerste keer dat Frits Wester hoogstwaarschijnlijk dronken op de buis verscheen. Vorig jaar in Den Haag, na het overlijden van oud-minister-president Wim Kok, gaf hij ook al erg warrige reacties op camera.

Verdacht

Kijkers vonden dit verdacht en zagen direct dat Wester te diep in het glaasje had gekeken. Destijds gebruikte hij zo ongeveer dezelfde smoes en vertelde dat hij oververmoeid was. De journalist zou geen oog dicht hebben gedaan voor een aantal nachten omdat hij lastig gevallen werd door een parasiet. RTL zag het door de vingers, maar of het dit keer weer het geval is weet nog niemand.

Rijden onder invloed

De directie van RTL wil namelijk een hartig woordje met de verslaggever spreken over zijn acties. Dat Frits van een drankje houdt, is algemeen bekend in Den Haag. Naast dat Wester eigenaar is van een bruine kroeg in Voorburg, is hij in het verleden al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

‘Niet ontslaan maar laten behandelen’

Binnenkort zal de RTL-directie laten weten of ze Frits zijn mogelijke dronkenschap nogmaals door de vingers zullen zien. In het Binnenhof maken ze zich zorgen en hopen een aantal politici dat zijn talenten boven zijn acties worden verkozen. In Privé laat een anonieme bron weten: ,,Als de directie van RTL verstandig is, dan wordt hij niet ontslagen, maar eisen ze van hem dat hij zich laat behandelen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Katja Schuurman laat met foto zien dat ze het figuur heeft van een 20’er!

Katja Schuurman is toch al tientallen jaren de droomvrouw van iedere man in Nederland. Haar doorbraak kwam met haar rol als Jessica Harmsen in de tv-soap Goede tijden, slechte tijden. We zijn inmiddels zo’n 25 jaar verder en ze lijkt geen dag ouder te zijn geworden. De brunette is inmiddels 44 jaar oud maar we kunnen zeggen dat daar niets van te zien is. Onlangs kwam ze nogal vaak in het nieuws en was er opspraak over haar privéleven waar ze iets teveel van vrij had gegeven. Althans, dat heeft ze achteraf gezegd, ze had geen idee dat er zoveel opspraak door zou komen in de media en is er nu eigenlijk wel klaar mee.

Katja Schuurman heeft het nog steeds

Dus is het tijd om het maar weer achter ons te laten. Ze heeft zelf er even voor gekozen om zich terug te trekken. Ze schrijft “‘Je terugtrekken uit het leven is iets dat je elke dag zou kunnen, wellicht zou moeten doen. Het voltooit de beweging waar het ten volle deelnemen aan het leven slechts een onderdeel van is.’ (Rabindranath Tagore – India – circa 1890) Ik zit een paar weekjes in een prachtig yogaretreat, dus vanuit mij vooral even stilte..

Mochten jullie me te erg missen: vanaf 8 november kan je me zien in de 5-delige kerstserie ‘Kerst bij Koosje’ op Videoland”. Ook plaatst ze nog een foto waar we nóg meer van onder de indruk zijn (onder de eerste foto)!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dee (ex van Enzo Knol) krijgt veel lof na foto van ‘lovehandles’!

Miljuschka Witzenhausen plaatste niet zo lang geleden een post van haar figuur. Foto’s zijn te zien onderaan dit artikel. Ze schreef hierbij: “Eerlijke foto. Ik word zo moe van al die gepolijste beelden op social. Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere.

Ik maak me oprecht zorgen over wat dit met onze kids gaat doen. Steeds vaker als ik ergens ben zie ik de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, nike-tekens als wenkbrauwen en kleding met grote merken erop. Er word gestreefd naar een massaal perfect beeld.” De ex van Enzo Knol, Dee, plaatst ook regelmatig foto’s van haar figuur om het beeld van “te slanke” rolmodellen te doorbreken. De foto’s van Mlijuschka waren voor haar aanleiding om zichzelf ook bloot te stellen.

Dee maakt krachtig statement

Ze schrijft bij haar foto: “Afgelopen week ging het er weer volop over: Eerlijke foto’s (naar aanleiding van de post van Miljuschka). Nee, we hebben niet allemaal een sixpack en een Kim K. kont. En dat is helemaal prima. Wees lief voor jezelf.

View this post on Instagram

A post shared by Dee (@dee)

Doorgaan met lezen

Trending