Heftig: Roxeanne Hazes ziek van verdriet
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Roxeanne Hazes ziek van verdriet

Roxeanne Hazes is geboren om moeder te worden. Sinds ze haar zoontje Fender heeft, heeft ze het er dan ook moeilijk mee wanneer ze hem achter moet laten.

Maagpijn

Aan radio-dj Frank van der Lende vertelt Roxeanne dat ze er soms gewoon ziek van is als ze weg moet van Fender. “Ik moet heel eerlijk zeggen: ik vind dat best pittig”, reageert ze tijdens de uitzending. Als de zangeres hem een dag niet heeft gezien, heeft ze er maagpijn van. “Het is verschrikkelijk.”

Roze wolk

Roxeanne legt uit dat moeder en zoon nog een onzichtbare navelstreng hebben lopen, waardoor het extra moeilijk is. Sinds juli zit ze samen met liefje Erik op een roze wolk. Het koppel heeft ook de naam van Fender laten tatoeëren.

Meest bekeken

Drama is compleet tussen André Hazes en Monique Westenberg

De populairste zanger van de Lage Landen zorgde het voorbije weekend voor flink wat sensatie. André Hazes en Monique zouden definitief uit elkaar zijn én er zou alweer een nieuwe liefde in het leven van de zanger zijn. Maar met enkele pittige onthullingen haalt het Nederlandse weekblad ‘Privé’ het perfecte plaatje rond de ‘cleane’ breuk van André Hazes en Monique nu in één klap onderuit.

Vorig weekend barstte de bom in de Nederlandse showbizzwereld: André Hazes liet in een mededeling weten dat de relatie tussen hem en de 16 jaar oudere Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André Jr., voorgoed voorbij was. Hij bleek ook al een relatie te hebben met een andere vrouw, de 45-jarige presentatrice Bridget Maasland. Al benadrukten ze allebei krachtig dat hun romance nog pril is, én dat de relatie met Monique al voorbij was voor ze iets met elkaar begonnen.

Lariekoek

Dat blijkt allemaal ‘lariekoek’ te zijn volgens het Nederlandse weekblad ‘Privé’. Zo zouden André en Bridget tijdens het huwelijk van presentatrice Patty Brard en haar man Antoine in 2014 al een stomend avontuurtje gehad hebben. “Ze leken als magneten tot elkaar te worden aangetrokken”, schrijft het magazine.

Wat het hele verhaal extra pijnlijk maakt, is dat Monique en Bridget eigenlijk best goede vriendinnen waren. Allebei zetten ze zich in om zwerfhonden een beter leven te geven, weet Het Laatste Nieuws.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland haalt nog even keihard uit naar André Hazes

Nu de relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes definitief weer voorbij is lijkt het weer goed te gaan met de presentatrice.

Toch kan ze het in de radio uitzending van Keur in de middag op NH Radio niet laten om nog even een sneer uit te delen aan André.

De afgelopen tijd is een emotionele periode geweest voor de presentatrice maar inmiddels gaat het dus weer beter.

Toch heeft ze het er erg moeilijk mee. “Het was wel even ontzettend kut dat je uit een bubbel wordt gehaald”, vertelt ze openhartig aan de radio-dj.

Bridget: Het was te mooi om waar te zijn

“Het was misschien wel te mooi om waar te zijn, het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig de kans krijgt om elkaar echt te leren kennen.

Zoveel ongezouten meningen van mensen die continue gespuid moeten worden, er komen zoveel leugens naar buiten. Dat je op een geven moment zelf ook de draad kwijt bent, dat vind ik er wel heel lastig aan.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Groot verdriet voor Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft er geen geheim van gemaakt graag nog een kindje te krijgen. En zoals de kijkers van Chateau Meiland mee werden genomen op haar zoektocht naar een zaaddonor, zo zijn zij nu ook getuige van haar zwangerschapstest.

De spanning is dan ook groot als Maxime zit te wachten op de uitslag van de test. Helaas wordt ze teleurgesteld en barst ze in tranen uit als blijkt dat ze niet zwanger is.

Hoopvol

„Misschien geeft hij het nog niet aan”, reageert Erica nog hoopvol. Maar helaas. „Ik vind het gewoon jammer”, snikt Maxime.

Toch heeft ze de hoop nog niet opgegeven. Na ook haar vader te hebben ingelicht over het treurige nieuws, besluit ze het over een paar dagen nog een keer te proberen.

Doorgaan met lezen

Trending