Heftig: Slecht nieuws voor schoondochter Marco Borsato
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: Slecht nieuws voor schoondochter Marco Borsato

Daisy de schoondochter van Marco Borsato beleefde een hele angstige dag. Daisy is de vriendin van Luca de 23-jarige zoon van Marco en Leontine.

Op Instagram liet Daisy weten dat ze opeens doof wakker werd. Ze hoorde niets meer aan één oor. Ze denkt dat dit gekomen is, omdat ze de dag ervoor zo hard haar neus snuiten en moest niezen dat ze een steek voelde in haar oor.

Daisy en Luca raakte behoorlijk in paniek en lieten weten zo snel mogelijk naar de dokter te gaan. Alleen lijkt de situatie een aantal uur later nog steeds niet verbeterd en Daisy vreest dus dat ze blijvende schade heeft opgelopen. De dokter blijkt ook niet veel te kunnen doen en Daisy moet vooral rust houden en kijken of de situatie verbeterd.

Meest bekeken

Nieuwjaarsduik in 2022: De Unox-meisjes zijn weer gekiekt!

Iedereen kent de reclames nog wel van Danone wel met een vader die met haar dochter en 3 kratten Danone op heet rug loopt. Maar wie is dat nou eigenlijk en hoe zou het nu met haar gaan?

Hetgeen waardoor we haar nog kunnen herinneren is natuurlijk dat heerlijke accent en de uitspraak “Danoontje POWERRRRR”.

Het meisje van Danoontje POWERRRRR

Tegenwoordig zit de inmiddels 22-jarige Feline in Australië voor een jaar om lekker te werken en vakantie te vieren. Of ze daar ook Danoontje verkopen weten we niet helemaal zeker!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Zangeres Maan wint ‘Gouden Plaat’ en gaat héél fris gekleed op overwinningsfoto!

Maan de Steenwinkel is sinds haar winst in The Voice niet meer weg te slaan uit de Nederlandse top 40. De brunette weet een hoop publiek te bereiken met haar muziek en prachtige stem. Maar zoals het bij vee artiesten het geval is, is ook hier het totale plaatje aanwezig. De zangeres is nu eenmaal een prachtige verschijning.

De brunette is steeds succesvoller aan het worden en heeft dan ook een gigantisch aantal volgers opgebouwd op social media. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld al bijna één miljoen volgers. Samen met Bente, een ietwat minder bekende zangeres, heeft De Steenwinkel onlangs een nummer uitgebracht. De twee hebben het nummer ‘Nee is Nee’ uitgebracht welke behoorlijk populair is. Op Spotify is het nummer bijna 10 miljoen keer bekeken, op YouTube al meer dan 1 miljoen, maar er is meer. De plaat blijkt nu ook al meer dan 40.000 keer te zijn verkocht, een gouden plaat waard!

Maan en Bente nemen gouden plaat in ontvangst!

De twee hebben deze gisteren in ontvangst mogen nemen: “JA JA EEN GOUDEN PLAAT. Thankssss voor het luisteren, heel tof dat we met deze song zoveel mensen hebben kunnen bereiken en zo deze belangrijke boodschap met zn allen kunnen uitdragen. Eerste gouden plaat voor Bente. Trots op je lief mupske.” Ook Bente heeft de plaat uiteraard in ontvangst mogen nemen. Bente schrijft op haar eigen kanaal: “En dat op het laatst van het jaar. Mijn aller aller eerste goude plaat! Met liefste De Steenwinkel. Dat had ik met niemand anders gewild. Zo dankbaar voor de vriendschap en boodschap die door dit nummer is ontstaan. Want daar gaat het om. Ben trots op ons.” Hieronder de foto van de zangeressen en de video die Bente geplaatst heeft bij haar post. Bekijk het nummer onderaan dit artikel!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Heel veel kritiek vanwege doorschijnende jurk koningin Maxima

Koning Maxima wordt met de jaren steeds populairder omdat ze vaak op tv te zien is en veel mensen een voorbeeld aan haar nemen. Ook wordt de koningin alweer een jaartje ouder wordt ze binnenkort 50 jaar oud.

Onze koningin komt uit Argentinië en is getrouwd met koning Willem Alexander. In april 1999 had ze Willem ontmoet in de Spaanse stad Sevilla. Op 30 maart 2001 werd hun verloving officieel bekend gemaakt en ze trouwden Op 2 februari 2002.

Kritiek jurk Maxima

Maxima had een feest georganiseerd omdat ze binnenkort 50 wordt, op 17 mei om precies te zijn. Dit werd in het Koninklijk Theater Carré gevierd. Maxima had een doorzichtige jurk aan welke wij erg gewaagd vinden en je niet zo snel bij een koning zou plaatsen.

Veel mensen waren erg positief over de jurk waarbij iemand zei: “Gewaagd jurkje 🔥” en “Wat is ze toch mooi onze koningin,Willem,bofkont ben je toch 😘”.

Toch waren er mensen die jurk te ver vonden gaan en zeiden dingen als: “Dit doet een koning toch niet” of “Dit kan een koning echt niet dragen”.

Wij vonden de jurk in ieder geval erg mooi en je kunt de foto’s hieronder zelf bekijken:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending