Heftig verdriet voor René le Blanc: ‘Rust zacht’
Connect with us

WOW

Heftig verdriet voor René le Blanc: ‘Rust zacht’

Het is een heftige periode voor René le Blanc. De volkszanger die bekend werd na zijn deelname aan ‘Ik Geloof In Mij’ heeft te kampen met een groot verlies…

De zanger heeft een groot verlies te verwerken. Zijn schoonmoeder is overleden. Dit laat René weten op Instagram.

Foto
Op Instagram eert René zijn overleden schoonmoeder en plaatst hij een foto van haar. Bij het bericht schrijft hij:

,,Dit hadden wij niet afgesproken. Rust zacht lieve Joke, wat fijn dat ik jouw schoonzoon mocht zijn.”

Joke is de moeder van René’s vrouw Jolanda, met wie hij al jaren samen is.

Meest bekeken

Net binnen: Mark Rutte maakt alvast afspraak bij zijn kapper

Premier Mark Rutte maakte alvast een afspraak bij zijn kapper Marco Rimmelzwaan. Dat liet Marco zich ontglippen tijdens de 538 Ochtendshow.

De kapper is duidelijk verrast door de vraag van Frank Dane of de premier al een kappersafspraak maakte. Marco lacht: “Nee, eh, volgende week zaterdag komt ie.” Dane wil daar wel het fijne van weten: “Dus er is een afspraak?” De kapper bevestigt: “Ja, volgende week zaterdag.”

Marco wil wel niet kwijt wanneer de premier deze afspraak maakte. De RVD was er snel bij om te laten weten dat de afspraken bij de kapper maanden van tevoren geboekt worden. “De afspraken bij de kapper worden een heel jaar vooruit gepland, maar hij gaat pas weer zodra het mag”, klinkt het daar.

De woordvoerder wilde niet bevestigen of Mark Rutte volgende week zaterdag inderdaad een kappersafspraak heeft. Vanavond is er een persconferentie. Dan weten we of er een versoepeling van de maatregelen komt. De kans bestaat dat de kappers onder strikte voorwaarden vanaf volgende week weer open mogen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het is koud, en dat is heel goed te zien aan Marieke Elsinga!

Kun je de prachttijden van RTL Late Night nog herinneren? Humberto Tan samen met Marieke Elsinga. Vanaf 29 augustus 2016 was ze te zien als co-presentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Marieke Elsinga had het flink koud!
Helaas zijn die tijden alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we het internet en YouTube vol prachtige filmpjes. En een van de meest bekeken filmpjes van de brunette, dat is deze:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sprookje van Sylvie Meis genadeloos tot een einde gekomen!

Sylvie Meis en haar zaken blijken de laatste tijden niet erg goed te gaan. Sinds de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft zijn er talloze bedrijven de dupe van alle maatregelen rondom dit virus. Ook de blonde onderneemster ondergaat de fatale gevolgen hiervan.

De vaste lasten van de blondine zijn zo hoog dat ze in het rood zou hebben gestaan en een kredietverhoging zou hebben aangevraagd. Dit heeft ze dan ook gekregen weet een Duitse website ‘Companyhouse’ te melden. Ook via social media is de “influencer” druk in de weer om extra centen te kunnen verdienen.

Sylvie Meis ongekend krap bij kas
Ze plaatst namelijk bijna geen normale foto’s meer. Het zijn allemaal gesponsorde posts waar ze een flinke zak geld voor krijgt. Ze heeft inmiddels al reclame gemaakt voor ontbijtgranen, sandalen, make-up en zelfs brillen gaat haar niet te ver:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending