Heftig: Vreselijk groot drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld
Connect with us

Celeberties

Heftig: Vreselijk groot drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld

Vreselijk nieuws vanuit de ex-vrouw van Raymond van Barneveld, Silvia. Afgelopen weekend overleed haar vriend aan de gevolgen van een hersenbloeding…

Vorig jaar strandde het huwelijk van Silvia en Barney na ruim 25 jaar. Voor haar volgde een vreselijk zware tijd. Barney ging er van door met de aanzienlijk jongere Julia, met wie hij nog steeds samenwoont. Silvia bleef met lege handen achter, maar vond uiteindelijk de liefde in Piet.

‘Bizar’
Op Facebook laat een intens verdrietige Silvia weten dat haar Piet het leven heeft gelaten.

,,Wat een bizarre dag. Vanochtend nog samen en nu niet meer. Mijn maatje, mijn soulmate”, schrijft Silvia.

Zij laat weten dat zijn overlijden onverwacht kwam. ,,Jou te verliezen aan een hersenbloeding, ineens uit het niets. Hoe kan dit nou?! Waarom.. Waarom.. Wat ga ik jou missen erg missen!!!! Mijn hart huilt, ik ben gebroken schat! 12-02-20 onze datum Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Celeberties

Wauw: Zelfs ondergoed is teveel gevraagd voor de foto’s van Gaby Blaaser!

Gaby Blaaser kennen we inmiddels als een van de vele influencers die bijna dagelijks de meest pittige kiekjes online plaatsen. Ze begon haar bekendheid als actrice in onder andere de jeugdsoap SpangaS en de soap Onderweg Naar Morgen.

Maar schijnbaar was het plaatsen van ietwat pittige foto’s toch wat meer lucratief voor de portemonnee. Door verschillende deals met online merken kan ze hier namelijk een behoorlijk zakcentje uit slaan. Hoeveel dat ongeveer zou zijn durven we niet te zeggen. Maar met 422.000 volgers op Instagram zal dat behoorlijk wat zijn.

Gaby Blaaser gaat nog een stapje verder!
Ze staat namelijk op de foto met haar “bestie” Olijn Milik Boelaars die zich net zo weinig schaamt als haar vriendin op de foto. In ieder geval een mooie foto om het jaar mee te beginnen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Kim-Lian van der Meij (40) met grote spoed opgenomen in het ziekenhuis

Geen fijne dagen voor Kim-Lian van der Meij (40): de presentatrice ligt in een Zweeds ziekenhuis met nierbekkenontsteking. Gisteren kwam dat nieuws al naar buiten, maar op Instagram vertelt ze er nu zelf meer over. ‘Ik ben een tijdje afwezig geweest van Instagram en dit is de reden.’

“Er wordt goed voor me gezorgd en ik ga er weer helemaal bovenop komen”
‘Zaterdag ben ik opgenomen met 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik’ schrijft ze bij de foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. ‘Het blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb. Erg pijnlijk en vervelend, maar er wordt goed voor me gezorgd en ik ga er weer helemaal bovenop komen.’

Kim-Lian vertelt dat ze het nieuws liever niet de wereld in wilde slingeren, ‘maar aangezien de media in Nederland er lucht van heeft gekregen, dacht ik… nou dan vertel ik het jullie liever zelf.’

De actrice zegt dat ze zich door de coronamaatregelen behoorlijk verveelt: ze mag geen bezoek en zelfs geen bloemen ontvangen. ‘Dus als jullie leuke Netflix-series of -films, online spelletjes, boekentips voor me hebben om de aankomende dagen mee door te komen…’ schrijft ze aan haar volgers. ‘Take care en see you soon.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Ouwe Bridget Maasland laat jongemannen watertanden met selfie in haar bed!

Bridget Maasland is de laatste maanden volop in het nieuws. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een relatie gehad met André Hazes. Het verschil tussen de twee is 19 jaar (André is net jarig geweest) maar dat lijkt het stel niet te deren. Het is algemeen bekend dat de blondine op jongere mannen valt.

Ook dat de zanger op oudere vrouwen valt is geen geheim. Zijn eerdere liefde en moeder van zijn kind is immers ook 16 jaar ouder dan hijzelf is. Maar we kunnen wel stellen dat de jonge zanger behoorlijk wat smaak heeft wat vrouwen betreft.

Bridget Maasland laat mannen watertanden
Wat hoewel zijn voormalige vlam de 45 al heeft aangetikt, kunnen we daar niet veel van zien. En zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice haar volgers dan ook op een heerlijk kiekje om dat eventjes duidelijk te maken!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending