Heftig: ‘Vriendin Peter R. de Vries in grote problemen’
Connect with us

Celeberties

Heftig: ‘Vriendin Peter R. de Vries in grote problemen’

Tahmina Akefi, die zich zondag heeft geopenbaard als de vriendin van de vermoorde Peter R. de Vries, krijgt showbizzhyena Yvonne Coldeweijer op haar dak. “Ik ga dit nader onderzoeken…”

Zes jaar lang hield de vriendin van Peter R. de Vries zich geheim, maar zondagavond stelde ze zich voor tijdens een door 1,4 miljoen mensen bekeken documentaire op NPO 1: Tahmina Akefi. Deze presentatrice van RTV Rijnmond zorgde voor gemengde reacties, omdat ze wel héél veel persoonlijke details over haar liefdesleven met Peter verklapte.

Tahmina onder vuur

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer vindt het opvallend dat Royce de Vries, de bekende zoon van Peter, op sociale media geen enkele aandacht besteedde aan de documentaire. “Royce, die normaal gesproken veel post als zijn vader op tv komt, postte zondagavond helemaal niks…”

Wellicht is niet de hele familie De Vries zo blij met alle ontboezemingen van Tahmina, suggereert Yvonne daarmee. En dat zou haar niets verbazen, want ze heeft naar eigen zeggen behoorlijk wat negatieve reacties over deze dame binnengekregen.

Vervelende ervaringen

Tahmina is niet bij iedereen even geliefd, ontdekt Yvonne. “Er komen een aantal berichtjes bij mij binnen over Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries, die zichzelf gister heeft geopenbaard. De berichtjes gaan over vervelende ervaringen met haar in het verleden.”

Wat gaat ze daarmee doen? “Het ligt nu wat gevoelig dus uit respect voor de situatie laat ik het nu even voor wat het is, maar ik wil dit wel nader onderzoeken. Wordt vervolgd.”

Stories

De Insta-stories van Yvonne:

 

Celeberties

Zien: “Daarom houdt Yolanthe Cabau haar nieuwe relatie al zo’n lange tijd geheim”

Het nieuwe jaar lijkt goed te zijn begonnen voor Yolanthe Cabau. Ze is 2022 gestart met een nieuwe vriend.

Sinds haar breuk met Wesley Sneijder leek Yolanthe Cabau zich vooral te focussen op de opvoeding van haar zoontje Xess Xava. Tijd voor een nieuwe liefde leek er niet te zijn.

Daar is sinds een tijdje verandering in gekomen. “Het gonst al maanden van de geruchten dat Yolanthe een nieuwe lover zou hebben: een model Lentini Eersteling”, zegt Yvonne Coldeweijer.

Die relatie leek nog pril, maar dat blijkt niet het geval. “Volgens mijn spion houdt het stel deze relatie al 1,5 jaar geheim, omdat er het een en ander met Wesley nog niet afgerond was op papier”, onthult Yvonne.

Yvonne hoopt dat de losse eindjes intussen aan elkaar zijn geknoopt, want woensdag zal Evert Santegoeds een eerste foto van Yolanthe en Lentini publiceren in Privé.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama voor Yolanthe Cabau na vreemdgaan

Bijna dertien jaar nadat Yolanthe Cabau zoenend betrapt werd met Wesley Sneijder in een parkeergarage, zou nu haar nieuwe lover Lentini Eersteling zijn betrapt tussen het blik. “Rennen Yo!”

RTL Boulevard zorgde begin 2009 voor een enorme controverse door beelden te tonen van een zoenende Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, terwijl zij toen nog in een relatie zou hebben gezeten met Jan Smit. De beelden waren gemaakt door een beveiligingscamera van een parkeergarage en die werden verkocht aan de showrubriek.

Tongende Lentini

Nu, een kleine dertien jaar later, is Yolanthe’s vermeende nieuwe lover Lentini Eersteling betrapt in een parkeergarage. Daar zijn geen beelden van, maar showbizzhyena Yvonne Coldeweijer zegt het en dan klopt het meestal. Zij schrijft op haar juicekanaal: “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?”

Een ‘spion’ heeft het volgende ‘verontrustende berichtje’ naar Yvonne gestuurd: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Niet zo trouw

Foute boel, denkt Yvonne. “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden.”

Ze vervolgt: “De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Nog veel meer dirt

Yvonne krijgt naar eigen zeggen een hoop dirt binnen over deze gozer. “Dit laatste is blijkbaar en understatement. Berichten stromen binnen over deze gozer. Zo had Lentini een soort-van-relatie met en spion, die woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en het naar zijn vrienden stuurde op snap. WTF.”

“Ook zij betrapte hem op vreemdgaan, waarop hij antwoordde: “Denk je dat Jay-Z niet vreemdgaat?” Bro. Jij bent niet Jay-Z. En dan nog. WTF denk jij. RENNEN YO!! DOUCHEBAG ALERT!!”

Stories

Het pijnlijke is dat weekblad Privé deze week gaat uitpakken met de eerste duidelijke foto van het stelletje, aldus Yvonne. “Evert Santegoeds heeft 250 euro betaald voor de foto. Zo gierig. 😂”

Eerder had Privé al wel deze foto van het stelletje in het blad staan.

De stories van Yvonne:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Betrapt in parkeergarage: Nieuwe lover Yolanthe bedriegt haar nu al

Dertien jaar nadat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zoenend betrapt werden in een parkeergarage, bedriegt haar nieuwe lover de brunette op dezelfde manier. “Rennen Yo!”, is dan ook de wijze raad.

De nieuwe lover van Yolanthe, Lentini Eersteling, is dit weekend zoenend gespot in een parkeergarage. Maar niet met Yo. Yvonne Coldeweijer schrijft op haar kanaal: “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?” Een volger stuurde het volgende berichtje naar de gossip queen: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Foute boel

Yvonne denkt er het hare van. “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden. De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Nog meer bagger

Yvonne zegt dat ze nog meer sappige weetjes binnenkrijgt over Lentini. “Dit laatste is blijkbaar en understatement. Berichten stromen binnen over deze gozer. Zo had Lentini een soort-van-relatie met en spion, die woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en het naar zijn vrienden stuurde op snap. WTF.”

 

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending